Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 11 augusti 2016

Än en gång har skvallerforumet 'Flashback' visat sig springa en bedragares ärenden. Varför skyddar man en slusk som Manuel Knight?

Igår kväll postades i skvallertråden om Manuel Knight en efterlysning. Det handlade om att signaturen Enzenn där efterfrågade information om hur det gick till när Manuel Knight på grund av upprörda föräldrars ingripande, inte fick något inflytande i en föräldrakooperativt driven förskola i Billdal i södra Göteborg. I morse var inlägget raderat.

Genom alerta medarbetares försorg, så kan Groundhogs här nedan visa hur texten i sin helhet såg ut, den text som alltså inte läsarna där skulle få ta del av. Den är på intet sätt kränkande och den bryter enligt vårt förmenande inte heller på något vis mot några av Flashbacks egna regler. Att signaturen Hasselhoff utpekas som boende i Hovås, bryter inte mot några regler, då det är vederbörande själv som berättat om det. Nu råkar Groundhogs veta att bakom den signaturen döljer sig en neurotisk man med svåra panikångestattacker i anamnesen och som krävt tung farmakologisk intervention för lindring. Han kanske därför bör avhålla sig från att härja på ett slaskigt skvallerforum som Flashback, även om han tror att anonymiteten skyddar honom.

Nog om det. Så här såg inlägget ut:

<Det här är en efterlysning. Berör i första hand folk boende i Billdal med barn.
Billdal är beläget i södra delen av Göteborg och är att ses som ett mycket attraktivt område att bo i med nära till havet och liknar på det viset Hovås där bl a familjen Knight bor. Genom den intervju som SR-journalisten Anja Thorkelsson år 2001 gjorde med Manuel Knight framgår att den skedde i den villa i Billdal som familjen Knight bebodde innan de 2011 flyttade till Hovås.

Vi rekommenderar alla som intresserar sig för usel intervjuteknik att lyssna på detta bedrövliga hantverk och där det är pinsamt uppenbart att SR-journalisten Anja Thorkelsson (som på den tiden hade tilläggsnamnet -Lindahl) blir totalt charmad och bortkollrad av Manuel Knight. Återfinns genom att googla t ex 'manuel knight sr 2001'.

Men nu var det inte SR vi skulle ägna oss åt, utan vi vill komma i kontakt med familjer som bor eller som har bott i Billdal och varit engagerade i något slags föräldrakooperativt dagis och där familjen Knight på ett eller annat sätt var engagerade. Vi har nämligen ryktesvägen fått höra att i föräldragruppen fanns ett genuint motstånd mot Manuel Knights sätt att försöka ta plats. Man lär ha tyckt att det var obehagligt att han stoltserade med att ha varit en dödsmaskin i tjänst hos USA och att han lät förstå att han också hade tillämpat sina kunskaper om hur man dödar folk.

Vi har full förståelse för dessa föräldrars reaktioner och vi sympatiserar med dem som såg till att familjen Knight inte gavs något inflytande i föräldrakooperativet, tack för det!
Men vi önskar få veta mer om det här, så vi tar gärna emot tips via PM.

För övrigt vet vi ju idag att allt det där pratet om att ha varit en "dödsmaskin" bara är barnsliga drömmar och fantasier från en liten ynklig och trasig gosse och som befinner i en stor kropp -tillhörig Manuel Knight. Så tragiskt och sorgligt egentligen, men vi sympatiserar naturligtvis mer med dem som han lurat än med bedragaren själv.

Den som kan berätta något om hur Manuel Knight manövrerades ut ur föräldrakooperativet i Billdal är välkommen att höra av sig.

Skribenten 'Hasselhoff' har på alldeles egen hand i postningar i denna tråd avslöjat att h*n bor i samma område som Manuel Knight och att ett av hans/hennes barn går i samma skola som Manuel Knights yngsta dotter (f -06). Kanske har 'Hasselhoff' hört något skvaller om hur det var när familjen Knight bodde borta i Billdal? Kan vi hoppas på något saftigt köttstycke att få ligga och tugga på?>

Ovanstående text och som efterlyser information om hur bedragaren Manuel Knight manövrerades ut från inflytande i ett föräldrakooperativ i Billdal, fick inte läsarna på Flashback ta del av mer än under ca 8 timmar innan det nu på morgonen plockades bort.

Att det raderades medförde å andra sidan att informationen om föräldrakooperativet i Billdal nu når en vidare skara läsare. De som följer denna blogg är klokt folk, läsare som väljer information de vet de kan lita på. På denna blogg hyllas, som alla vet, Sanningen.

Fotnot: Redan den 31 oktober 2015 skrev vi om att Flashback bedrev en märklig form av skyddsjakt på vissa skribenter och att man raderade inlägg och stängde av folk högst godtyckligt. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2015/10/varfor-skyddar-ett-slaskforum-som.html

Det har alltså inte blivit bättre på Flashback sedan dess. Den orsak till dagens radering som angavs var att inlägget skulle bryta mot regel 1.01 Reklam och annonsering. Låt oss därför titta litet närmare på vad som står att läsa i Flashbacks regelbok. 

Så här ser det ut:
”Privata eller kommersiella annonser, så som köpes-, säljes- eller bytesannonser, inlägg innehållande reklam eller inlägg med annat innehåll som användaren tjänar pengar eller andra fördelar på, är förbjudna.”
Det kan inte vara andra än småpåveaktigt inriktade moderatorer som anser sig kunna finna att vårt inlägg skulle vara något vi ”tjänar pengar eller andra fördelar på.” Visst, vi får kanske via PM information om hur de andra i föräldragruppen såg på Manuel Knight och det är ju en form av ”fördel” -alltså att få reda på fakta. Just fakta är ju inte det som gjort Flashback mest känt.

Sagt upplysningsvis.

  
=============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/