Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 24 oktober 2015

Det du sår får du skörda, Manuel Knight!

Vid vårt grävande i de olika skrymslena i Internets arkiv, så hittade vi den här pärlan:

Det ironiska i sammanhanget är datumet: Att en amerikansk bedragare just den 11 september står och pratar om att få skörda vad man sått, som t ex systematiska bedrägerier, det är humor.
Låt oss än gång påpeka att Manuel Knight aldrig varit någon elitsoldat, utan alltid varit en lögnare!

I veckan som gick passade vi på att kontakta en stor mängd talarförmedlare och informera dem om att det nu är fastslaget att Manuel Knights påståenden om spektakulära militära erfarenheter bara är bluff. Vi påminde dem om att om de nu fortsätter att försöka presentera honom som ”f d elitsoldat i amerikanska Special Forces” eller liknande beskrivningar, de då gör sig skyldiga till medveten falsk marknadsföring och att kunder kommer att kunna kräva dessa talarmäklare på ersättning. Att det dessutom kommer att bli en allvarlig bad-will för mäklarna behöver knappast påpekas.

Vi avslutade brevet som gick ut till mäklarna på följande vis:

<Hela ärendet Manuel Knight är i sin grund djupt tragiskt: En svart, fattig pojke i Atlanta växte upp utan någon närvarande far och MK ville bort. Armén gav honom möjligheten att komma bort, men han saknade studievana och blev därför inte uttagen för högre utbildning inom US Army. Hans bristande impulskontroll ställde ofta till det för honom. I ett system som kräver lydnad har en yngling som MK det inte lätt. Någon militär karriär var inte att hoppas på, men han nådde sergeants grad. Efter åtta års harvande. På en kaserngård i Tyskland där han var stationerad.

Så han fantiserade ihop en elit-Manuel: En SF, tvåfaldigt dekorerad, en teamleader som Colin Powell vände sig till när en bro skulle sprängas, en Manuel som blev krigsfånge (men som inte avslöjade något för irakierna, trots att kamraten Tim fick magen uppskuren) och som sedan elegant befriades av sin trogna grupp, en topphemlig agent som nattetid åkte runt i Europa och befriade gisslan osv -det finns ingen hejd på Manuels alla fantasier!
Det näpnaste var väl den barnsliga lögnen om att han skulle vara världsmästare i karate. Det visar på ett brutalt vis att bakom allt luftslottsbyggande, alla bilar och allt golfande, så sitter en liten grabb och saknar en pappa. Och all inre trygghet..>

Vi i grävargruppen har inte för avsikt att slösa vår tid på att fördjupa oss i vilken terapi eller vilken sorts analys Manuel Knight skulle vara mest i behov av, utan vi låter andra få ta hand om honom. Vårt självpåtagna uppdrag är att få stopp på det vansinnesslöseri med skattemedel som under många år pågått och som dessvärre fortfarande pågår. Östersunds kommun vägrade lyssna på våra synpunkter och när vi i veckan begärde ut tjänstemännens mailtrafik rörande Manuel Knight, så valde kommunen att sekretessbelägga alltsammans. Det där var naturligtvis väldigt dumt gjort, för nu kommer det ju att leda till att Kammarrätten i Sundsvall kommer att få ärendet på sitt bord. Vi kommer att hos KR begära att man granskar om Östersunds kommuns beslut att beskriva de av oss begärda mailen saknade "ärendeanknytning" (vilket kommunen påstår) och att kommunen med en sådan formulering försöker hindra allmänhetens rätt till insyn och till den unika svenska rätten att få tal del av allmän handling. Sundsvalls Tidning är inte känd för att skydda kommunala mörkläggningar, så vi får väl tipsa den när vi inlämnat vår ”protest” mot hur Östersund beter sig.

Nåväl. Tillbaka till det rundbrev vi skickade ut.
Vi tyckte att Manuel Knight borde få veta vad vi skrivit till landets olika talarförmedlare, så han fick en kopia för kännedom. Ur det saxar vi ett parti, så kan bloggens följare se hur vi försöker hjälpa Manuel att inse att det vore bra om han insåg att i nuvarande läge så är det bästa han kan göra, det är att göra en ”Ludmila” - d v s att sätta sig i en TV-morgonsoffa och be svenska folket om ursäkt. Något sådant kommer förstås aldrig att ske: Manuel ser inte att skylten ”Game over” har tänts..
Här utdraget:

<Hej!

Vi tvingas konstatera att du tyvärr aldrig svarade på vårt mail i vilket vi uppmanade dig till att tacka nej till Medarbetardagarna i Östersund. I andra sammanhang så är du närmast imponerande rask när det gäller att ta kontakt med folk. Det som nu ligger närmast till hands att referera till, är ju hur snabb du för drygt en månad sedan var med att kasta dig på telefon och ringa nr 0470 413 49. Numret verkar bekant, kanske? Inte så konstigt, med tanke på att det blev ju några stycken innan du hade lyckats få Catrin Carlsson på Omsorgen i Växjö att förstå hur du ville att hon skulle ljuga. Ni skulle ju i praktiken täcka upp för varandra: Du hade påstått dig vara psykolog (det är oklart om du då lade till "utbildad" eller kanske "legitimerad" framför). Kontraktet mellan dig och Växjö kommun, representerad av just CC, var redan påskrivet när du drabbades av insikten att det runtom i Sverige pågick en kartläggning av dig. Marken började bränna under fötterna på dig och nu ville du att Catrin Carlsson skulle hjälpa dig att snygga till ditt ljugande.

Hur tänker du göra nu när allt kring dina lögner om militära erfarenheter har blivit bevisat? Tänker du sätta dig och ringa runt till alla talarförmedlare och hävda att The Groundhogs bara ljuger och att vi är dumma mot dig? Hur tänker du? Du tänker bara på att försöka rädda ditt skinn och ditt löjliga låtsasimperium du döpt till Manuel Knight Academy. Du och en akademi står lika långt ifrån varandra som universums två yttersta solsystem!>