Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 31 oktober 2015

Varför skyddar ett slaskforum som Flashback en slusk som Manuel Knight?

-Ja, säg det, den som vet. Vi vet att Flashback nu med alla medel, som t ex avstängningar av MK-kritiska skribenter och raderingar av MK-kritiska inlägg, springer bedragarens ärenden.
Skvallerforumet Flashback tillåter inte att skribenter, som inte ens har med oss inom grävargruppen Groundhogs att göra, att de får skriva kritiskt om Manuel Knight eller om medlemmar i hans familj.

Aktuellt:
Idag kl 09:05 skrev signaturen 'itsaguything' följande korta inlägg:

<Manuel Knight är en bluff. Se denna länk för fortsatt dialog. Men håll denna tråd levande. http://manuelknight.blogspot.se/

Jag kommer bumpa tills Manuel Knight är arbetslös.
>

Men det där blev tydligen alldeles för mycket för debattvakterna på Flashback? Efter mindre än två timmar var det inlägget raderat. Finns det alltså ett förbud mot att på Flashback tala om var granskningen av bedragaren Manuel Knight numera förs? Får vår blogg inte ens nämnas? Som vi skrev ovan, så har vi ingenting med skribenten 'itsaguything' att göra och vederbörande springer inte i vårt ledband, så vi kan inte tolka raderingen på annat sätt än att Flashback väljer att skydda en sliskig slusk som Manuel Knight. Det trodde vi aldrig att vi skulle få uppleva!
Eftersom Flashbacks skyddande av bedragaren Manuel Knight knappast kan bero på att Sveriges största skvallerforum plötsligt drabbats av moral, så måste det handla om ekonomi. I en eller annan form.

Kort historik:
Redan i november 2013 var det en skribent, 'grodanbolltroll', som startade en tråd på Flashback eftersom vederbörande misstänkte att Manuel Knight var en bedragare, en bluff. I mer än 1½ år fick h*n vänta på besked. I tråden är det bevisat att Manuel Knight är en storsvindlare som lurat till sig miljoner av skattepengar genom att fräckt ljuga om militära erfarenheter etc. Vi är inte sämre än att vi kan vara hyggliga och länka direkt till tråden, så varsågod: https://www.flashback.org/t2263933

Genom den tråden var det några skribenter och trådföljare som fick kontakt med varandra och som kom sig samman och började gräva i Manuels förflutna. Ganska snart hade man (= vi) hittat bevis för att precis allting i hans bakgrund är bluff. Men när det blev mer och mer som kom fram, så började debattvakterna att trilskas med oss som grävde och postade inlägg, så man kom med varningar och avstängningar och raderingar. Flashbacks stolta devis påstår att man tillåter yttrandefrihet. På riktigt. Vi undrar över vad Flashback menar med sin yttrandefrihet. Den tycks inte medge kritik av varumärket Manuel Knight.
Vi startade därför denna blogg. Här skriver vi vad vi vill. Men det vi skriver, det är Sanningen!

Framtiden:
Det är för oss uppenbart att Flashback inte vill att Manuel Knight skall nagelfaras eller kritiseras, så vi kan dra slutsatsen att det antagligen föreligger ett symbiotiskt förhållande mellan Manuel Knight, en av Sveriges värsta bedragare och Flashback, Sveriges värsta skvallerforum. Däremot förstår vi inte orsakerna till detta, men vi bryr oss inte heller om att gräva i det. Vi fortsätter att granska Manuel Knight, hans bolag och naturligtvis hela familjen Knight-Eriksson. Där finns nämligen skandaler så det räcker och blir över. Dessutom försöker vi granska hur kommuner har låtit sig bli skinnade på massa pengar. Vi har ju redan visat hur SR och SVT blivit totalt lurade av Manuel Knight -gång efter gång..
Vi inom grävargruppen The Groundhogs drivs inte av något ekonomiskt intresse. Inte mer än att vi värnar om skattemedel och vi vill att pengarna skall användas där de gör mest nytta. Det är inte på familjen Knight-Erikssons olika bankkonton!