Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 11 april 2016

När Mossad, den israeliska säkerhetstjänsten, år 1961 förde Adolf Eichmann från Argentina till Israel, hade Mossad funnits i 12 år. CIA har i år funnits i 69 år. Det borde inte vara några större problem för CIA att hämta Manuel Knight från Sverige. Vi vinkar gärna av honom.

Låt oss genast klargöra att vi inte på minsta vis jämför Manuel Knight med Adolf Eichmann som var Adolf Hitlers handgångne man i försöken att utrota alla judar, utan det är de båda säkerhetstjänsternas effektivitet vi syftar på. Manuel Knight må tycka om att bli beskriven som ”dödlig” och ”en dödsmaskin”, men han når inte Adolf Eichmann. En räcker.

Groundhogs tycker att det är konstigt att inte Sveriges utrikesminister Margot Wallström vinnlägger sig om goda relationer med USA och därför ser till att göra vad hon kan för att hjälpa USA att få Manuel Knight utlämnad. Under tjugo års tid har Manuel Knight i Sverige påstått sig vara en f d elitsoldat från US Special Forces, ha deltagit i tre krig och ha suttit krigsfånge hos irakierna, men allt är bara lögn och Margot Wallström vet om det eftersom vi har informerat henne.

Det var Sveriges Radio och SVT som inte kontrollerade Manuel Knights uppgifter, utan lät honom sitta och ljuga i en mängd olika program och trots att både Sveriges Radio och SVT nu vet om hans bedrägerier, så gör de ingenting för att korrigera de uppgifter som Manuel Knight lämnat. Fortfarande presenteras han som en US Special Forces, vilket alltså är lögnaktigt.

I en artikel som presenterades 9 april skriver vi att vi skulle välkomna ett ”kavalleri” från USA. Eftersom filmer har inspirerat Manuel Knight mer än något annat (-nåja, med undantag då för hur lilla giriga frun Anne Knight f Eriksson inspirerat honom till att lura kommuner och företag på miljoner kronor), så tror vi att Manuel Knight vet vad vi syftar på med ”kavalleri”. Ett undsättningsteam som när det ser som mest hopplöst ut, då kommer till undsättning och löser problemet.

I den nu aktuella situationen är det Manuel Knight som är problemet. Groundhogs skulle inte på minsta vis protestera om CIA i form av ett kavalleri kom och hämtade hem Manuel Knight, en amerikansk medborgare som under två decenniers tid har hållit på att smutskasta USA. Eftersom Manuel Knight inte har annat än amerikanskt medborgarskap, så behöver inte Margot Wallström oroa sig. Inte behöver hon heller riskera något negativt eftermäle, likt det som Anna Lindh posthumt har drabbats av i efterdyningarna av hennes beslut år 2001 att låta utvisa två egyptier, då Manuel Knight i USA inte riskerar någon tortyr, utan bara ren och fräsch och litet fin karma-rättvisa! Länk till info om Egyptenavvisningarna: https://sv.wikipedia.org/wiki/Egyptenavvisningarna

Vi har redan kontaktat både statsrådet Margot Wallström och Annika Söder, hennes kabinettssekreterare och i all ödmjukhet framfört våra synpunkter på ”Ärendet Manuel Knight”.

Nu väntar vi bara på att få höra mullret från det annalkande amerikanska kavalleriet...

Fotnot: Under helgen pågick i Göteborg ett seminarium arrangerat av FGJ -Föreningen Grävande Journalister. Ett välbesökt seminarium. Journalisten Sanna Arbman Hansing, verksam på Göteborgs-Posten, skrev igår om att Edward Snowden hoppas kunna få asyl i Sverige. Nu har vi Groundhogs tittat i vår kristallkula och vi ser att det finns ett sätt för Sverige att kunna bevilja Snowden asyl och kunna göra det utan att alltför mycket genera eller reta upp USA: Sverige kan erbjuda sig att på alla vis hjälpa till med få Manuel Knight utvisad ur landet. Vi kan på svensk mark inte ha två amerikaner som båda allvarligt skadat USA! Om Snowden skall in, så måste Manuel Knight ut! Vi anser f ö att Manuel Knight under alla omständigheter måste fås ut ur Sverige! Han har skadat vårt anseende mer än vad folk idag förstår.
Källa: http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/snowden-hoppas-f%C3%A5-asyl-i-sverige-1.185262

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/