måndag 6 augusti 2018

Manuel Knight -den flyende halländaren?

Än är sommarvärmen inte slut. Inte heller är vår bevakning av hur Manuel Knight lever sitt liv slut. Vi har därför glädjen att kunna meddela våra läsare att Manuel Knight och hans familj nu blivit hallänningar. Familjen bor sedan några månader i Halland, närmare bestämt i Veddige, ett par mil NE om Varberg.

Manuel Knight och familjen skaffade i januari i år ett tillfälligt boende i Askim. Det var efter att man sålt (= av sina grannar tvingats bort från) sitt hus på Golfbanevägen 50 i Hovås. Vi förstår att situationen för familjen Knight till slut blev ohållbar när grannarna till sist hade tröttnat på att ha den avslöjade storskrävlaren och falske US Special Forces-soldaten Manuel Knight som granne. Inte heller blev saken bättre av att sonen Jeremy Knight från villan i Hovås bedrev sin numera avslöjade narkotikahandel. I anständiga bostadsområden undanber man sig den typen av folk och genom sina kontakter med Bo Jonsson, bolagsfifflaren som hjälpte Manuel Knight komma igång, ordnades det fram ett hus i Askim som ett temporärt boende.

Men i slutet av februari hade familjen Knight bestämt sig för det här objektet som Fastighetsbyrån beskrev på följande vis:

Vallby 40 Veddige, Varberg

Välkomna till en lantlig dröm! Huset har under senare år genomgått omfattande renoveringar och är mycket hemtrevligt och charmigt. Bland utförda renoveringar har vi exempelvis tak, fönster, fasad, tilläggsisolering och kök. Uppvärmning sker dessutom via bergvärmepump. Inträdet i huset sker via en veranda med klassiska dubbeldörrar och inne i huset erbjuds härliga umgängesytor, stort lantligt kök, spegeldörrar, fina lister, spröjsade fönster och mycket annat. Upptill huset har vi en underbar trädgård om ca 5 700 kvm med gärdsgårdar, fruktträd och en gemytlig kombination av trädgårdstomt och kuperad naturtomt. Fastigheten har ett fritt men ändå inte avskilt läge strax utanför Veddige samhälle.

”Oemotståndligt!” -ropade Anne Knight, bedragarhustrun och klappade sina små händer av förtjusning. ”Där finns det ju gott om plats för Jeremy att hålla på med sitt nya, stora trädgårdsintresse. Tänk så trevligt för honom att där kunna odla sina egna 'grönsaker' i lugn och ro. Och säkert kommer Jeremy att i trakten hitta nya vänner som även de intresserar sig för odling i lite olika former. Snälla Manuel, det där stället måste vi bara köpa!”

Sagt och gjort. Hela familjen Knight, d v s mamma Anne (50), pappa Manuel (54), sonen Jeremy (24), dottern Jennifer (22) och lillflickan (12) lämnade i tysthet och med svansarna mellan benen Göteborgs kommun. Vi Groundhogs gissar att familjen hade ”drömmen om gömmen” som drivfjäder. Situationen för dem har undan för undan blivit alltmer påfrestande i takt med alltfler avslöjanden. Man skall hålla i minnet att allt, precis allt!- beror på familjens eget val! Den som ljuger och blir påkommen med att ha ljugit bär själv det fulla ansvaret för den därefter uppkomna situationen. Vi i Groundhogs har bara berättat Sanningen.

Vi kan här lämna en länk till hur Hallandsposten berättade om ägarbytet gällande Vallby 40 i Veddige: http://www.hallandsposten.se/nyheter/lagfarter/nya-%C3%A4gare-till-fastigheten-p%C3%A5-vallby-40-i-veddige-prislappen-3-200-000-kronor-1.7154606

Undrar hur det kändes för familjen Knight att tvingas sälja villan i Hovås, den vars marknadsvärde uppskattades till ca 15 Mkr och med golfbanan som närmsta granne, för att flytta/fly till Skattagården, Vallby 40 i Veddige och där närmsta grannarna är bönder med stora grisfarmer och där den omisskännliga doften av vidrigt svinlatrin ligger som en stinkande dimma under ljumma sommarkvällar, när man helst skulle ha velat sitta ute i trädgården med ett svalkande glas i handen? Ja, hur känns det?
Och hur känns det för Manuel Knight att besöka den lokala butiken ICA Supermarket Derome? Eller väljer Manuel Knight att utnyttja möjligheten att, efter on-line-beställning, med taxi få varorna hemkörda från Eklöws ICA-butik? Allt för att slippa exponera sig i charken eller i samhället. 


Hos ICA Hovås, hos Claes Ottosson, blev Manuel Knight hyllad som kund, det minns ni säkert? För dem som inte har läst allt vi berättat om ICA Hovås finns här en bra länk att starta med: http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/hej-claes-ottosson-chef-for-ica-kvantum.html

Enligt Ratsit finns det i Varberg, familjens nya hemkommun, inte mindre än 1001 inkomstmiljonärer. Vi Groundhogs sätter en mycket stor slant på att Manuel Knight aldrig mer i livet kommer att vara en inkomstmiljonär, den tiden är förbi. Vi ser med mycket stort intresse fram emot hur Skatteverkets besked om hur Manuel Knights inkomst av tjänst för 2017 kommer att se ut. I princip har Manuel Knight inte längre några uppdragsgivare och inte lär det hjälpa stort att hans supporter, Camilla Heed, kvinnan med officiell funktion som sekreterare, alltmer desperat ringer runt för att försöka åstadkomma nya bokningar för husse Manuel. Ingen vill längre ha med Manuel Knight att göra.

På tal om Camilla Heed, vad är det som hänt med bolaget Sinkfield & Co med org-nr 556673-2789? Plötsligt finns det registrerat i Alingsås, hemma hos familjen Heed på Gallviksvägen 40


Man kan kanske tycka att vår långvariga och envisa kontroll av hur fifflarfamiljen Knight försöker fly undan granskning och kritik är integritetskränkande och alltför närgången, men då skall man hålla i minnet att Manuel Knight genom sitt ljugande, själv har försatt sig och sin familj i nuvarande predikament. Efter vårt avslöjande 2015 om den falske psykologen och lika falske elitsoldaten Manuel Knight, fanns det utrymme för honom att kapitulera. Hade han då offentligt gått ut med ett beklagande över sitt bedrägeri och bett folk han skadat om ursäkt, så hade vi kunnat släppa greppet. Kanske.

Men som vi i en analys kunnat konstatera, så är det tydligen helt omöjligt för Manuel Knight att kunna vara ärlig. Läs gärna här: http://manuelknight.blogspot.com/2018/04/about-manuel-true-version.html

Vår gissning är därför att Manuel Knight aldrig kommer att ändra sig och komma till ro, utan likt Den flygande holländaren kommer han resten av sitt liv att osaligt flacka omkring i jakt på en trygg hamn. Den kommer han, med tanke på hittillsvarande attityd, aldrig någonsin att finna. Första förutsättningen för ett bra liv, det är att vilja vara ärlig. Manuel Knight har inte ens nått dit.

Det riktigt ironiska är att den ursprungliga orsaken till att vi började granska Manuel Knight, var att han vid en rättegång år 2012 valde att fysiskt försöka attackera en av våra uppgiftslämnare. Manuel Knight befann sig i salen för att där på plats stödja sin svägerska Katarina Eriksson då denna stod åtalad för förtal. Hade inte Manuel Knight befunnit sig där, så hade han än idag kunnat fortsätta att hålla sina föreläsningar och årligen håva in miljoner.

Karma is a bitch!


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.