lördag 3 juni 2017

”Arboga-mamman” Johanna Möller illustrerar hur en manipulativ mamma kan domptera och dirigera sina barn till i princip vad som helst -ja, till och med till att mörda! Hur skall nu extremfeministerna i Sverige hantera denna osmakliga delikatess?

Johanna Möller är alltså den kvinna som i MSM beskrivs som ”42-åringen” istället för att ange henne som Socialsekreteraren från Helvetet. Fast då hade det givetvis kunnat uppstå frågor om exakt vilken av alla dessa svenska socialsekreterare man syftar på. Det finns en hel del att välja bland, även om vi tror att Johanna Möller är värst. Hittills.

Den som följt rapporteringen från den nu pågående rättegången i Västmanlands Tingsrätt i Västerås har kunnat höra hur Johanna Möller med skrämselmetoder i somras tvingade sin då 12-årige son till att ge henne alibi när hon i själva verket var ute och lät mörda sin pappa och nästan lyckades få sin mamma mördad. Mohammad Rajabi (ibland 19, ibland 21, ibland 25) blev Johanna Möllers redskap vid mördandet, men han ”misslyckades” med att döda mamman och som nu under rättegången har berättat om sin fasansfulla insikt: att hennes dotter Johanna har låtit mörda maken/pappan för snöd vinnings skull och för att hämnas på honom för att han sagt ifrån. Ärkenarcissisten Johanna Möller tål inte att bli tillrättavisad, utan då vill hon döda. Finns det dessutom pengar att hämta, så är Johanna Möller beredd att slå till. 

Om det är så att Manuel Knight har en hög livförsäkring så bör han noga tänka på vem det är som står som förmånstagare, för att vara gift med Hovås' svar på Lady Macbeth är att befinna sig i en riskutsatt position, särskilt med tanke på de nu kraftigt sjunkande inkomsterna efter att han blivit avslöjad som en simpel nationalbedragare. Läs gärna vår informativa artikel från december 2015 och vi ger exempel på hur frun Anne Knight med lögner manipulerar omgivningen. Länk här: http://manuelknight.blogspot.com/2015/12/anne-knight-ar-hon-kanske-hovas-svar-pa.html

Av vad som framgått av rättegången, så hade Johanna Möller långt framskridna planer på att låta mörda sin kollega i den lukrativa asylverksamheten, en kvinna som även hon är socionom, men som chockades när sexskandalen (Johanna Möller på film med två flyktingpojkar) briserade via Eskilstuna-Kuriren. Johanna Möller bad sin 20-årige son (DB) att skaffa en pistol för ändamålet och gav honom 10 tkr att handla för, men istället knarkade sonen upp pengarna. Det missbruket kan ha räddat livet på kollegan.

Både sonen DB och den näst äldsta dottern, 22-åriga JB, har vittnat under rättegången och då handlade det om dränkningsmordet på Aki Paasila (kallas i MSM för ”den 41-årige ex-maken”), pappa till Johanna Möllers yngsta barn, ett par tvillingar i koltåldern och som nu är omhändertagna. Både DB och JB uppvisar tydliga tecken på att ha blivit hårdmanipulerade av mamma Johanna Möller och vi som läst polisutredningen och följt rättegången tvekar inte att utpeka dessa två som delaktiga i mordet på Aki Paasila. De är båda med all säkerhet inblandade i mordet på Aki Paasila och som stöd för vår uppfattning ber vi att få hänvisa till hur dessa skriver på skvallerforumet Flashback. De båda gömmer sig bakom nicken 'stativera' och '6nysningar'. Att följa hur dessa två desperat försöker skydda mamman, visar på ett otäckt vis hur extremt framgångsrik Johanna Möller varit när det gäller att manipulera sina barn. Samtidigt skall vi ha i minnet att båda dessa barn, DB resp JB, är misstänkta för mordet på Aki Paasila, så de har all anledning att försöka slåss för sin frihet. Det väntar många, många år i fängelse för dem om rättsväsendet skulle finna dem vara skyldiga eller medskyldiga till mordet på Aki Paasila.

Låt oss hoppas att de båda får krypa in på mångåriga fängelsestraff och att Kriminalvården tar sitt ansvar och gör lite nytta genom att avprogrammera dessa otäcka barn till Johanna Möller och att man ser till att göra dem drogfria. På det viset kanske dessa två så småningom kan släppas ut som bättre människor. Vi skall inte glömma att JB är småbarnsmamma till en son, så låt oss hoppas att det barnet får en bättre uppväxt än att vara hos mamman JB och hennes partner, pappan JJ och som är en välkänd gangster. 

Frågan i rubriken var hur extremfeministerna skall hantera insikten att en av de allra värsta och vidrigaste bland alla svenska mördare råkar vara en sexgalen sexbarnsmamma och som utbildat sig till socionom och som socialsekreterare har arbetat inom flera olika kommuner? 

Ja, vad säger du Kajsa Ekis Ekman? Du som hävdade att Maciej Zaremba drev en ogrundad tes när han med flera exempel visade hur det kan gå till inom socialtjänsten i Sverige.

Fotnot 1: Läs gärna vad vi skrev för drygt ett år sen om Maciej Zaremba och hans genomarbetade artiklar om den svenska socialtjänsten. Länk här: http://manuelknight.blogspot.com/2016/03/maciej-zaremba-dns-valmeriterade.html

Fotnot 2: Här länk till tråden om Johanna Möller => https://www.flashback.org/t2748794

 
===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.