söndag 24 december 2017

Manuel Knights välsmorda och lögnaktiga käft ledde till att en bloggare på Tandläkartidningen intresserade sig för honom. ”Hur kunde det rinna så mycket lögner ur denne man?”

Groundhogs vet som alltid svaret. Det hela är mycket enkelt: Om en man är uppbyggd av bullshit och som ju Manuel Knight bevisligen är, vad annat än bullshit är att vänta från honom? -Nä, just det. Inget annat än bullshit.

Idag är det Julafton. Hela dagen har förmodligen medlemmar i den Knight-Erikssonska klanen oroligt varit inne och läst här på Manuel Knight News för att se om det kommit upp någon hemsk artikel. Det hade det inte gjort, inte förrän nu.

I oktober 2014 bloggade privattandläkaren Hege Svendsen Stribrny, med praktik i Mantorp, om allas vår corn planting Manuel Knight. Det handlade om att familjen, utom Manuel Knight, önskade sig en hund. Här nedan citerar vi ett stycke ur bloggen. 'Apollonia' som nämns i texten är ett nätverk för kvinnliga privattandläkare i Sverige och man håller konferenser. Det är till sådana konferenser som Manuel Knight gärna söker sig. Ett gäng kvinnor som sannolikt inte har särskilt stor kunskap om amerikanska elitsoldater och där lögnaren Manuel Knight inför dessa kan stå och skrodera och ljuga. Fetningen i texten är vår.

(Kolla in hemsidan www.apollonia.nu)

I år fick vi även lyssna till Manuel Knight som basunerade ut sitt budskap: ”If you want corn you plant corn!” Manuel Knight är amerikansk krigsveteran och före detta elitsoldat. Han föreläser om gruppdynamik och ledarskap. På ett mycket humoristiskt sätt och med hög igenkänningsfaktor berättade han om hur något som han i utgångspunkten var mycket negativ till vändes om till något positivt.

Hans fru och tre barn ville ha hund. Manuel Knight vägrade familjeomröstning då han visste att han skulle förlora direkt med 1-4 Dock fick han kapitulera då frun skickade in sitt hemliga och mest potenta stridsvapen; lillflickan som kan gråta på beställning och som nästan svimmar när hon drar efter andan.

Klart det blev hund!


”Lillflickan” i familjen Knight har hunnit fylla 11 år. Kanske kan hon fortfarande gråta på beställning? Att hon redan vid så unga år som 7-8 är förmögen att kunna gråta på beställning, gör att vi tror att det är fråga om en dominant hereditär egenskap, för även flickans moster, Katarina Eriksson, sjuksköterskan på Kungsbacka Vårdcentral, besitter ju efter vad vi har förstått, denna förmåga. Hon har ju bedömts vara en kvinna med borderline-problematik. Frågan är om ”lillflickan” har lärt sig av sin moster, eller om vi ser ett utslag av tråkig genetik. Hursomhelst lämnar vi normalt minderåriga utanför vår granskning, men eftersom Manuel Knight själv använder sin yngsta dotter som kuriosa, så känner vi oss inte hindrade att kommentera det som pappan säger.

Läs gärna hela bloggartikeln om Manuel Knight. Den handlar, om vi skall vara petiga, iofs inte om bullshit, utan om hundskit. Om skit helt enkelt. Om Manuel Knight.

Med denna vår stillsamma Julaftonsartikel ber vi att få önska alla våra läsare en riktigt fridfull

                                                                GOD JUL!
 
===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.