Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 8 september 2016

” Det finns inget vämjeligare än att se en stor människa krympa till en spillra” -Visst kunde det citatet gällt för att handla om Manuel Knight?

Manuel Knight -den tidigare så varmt hyllade och populäre föreläsaren har av Groundhogs blivit avklädd in på bara kroppen och visat sig vara en genomusel bedragare försedd med allvarliga aggressionsproblem. Hans lögner under många, många år hann ikapp honom och nu rasar hela hans imperium. Bara för att vi Groundhogs kollade upp honom litet. En rätt enkel match: litet envishet, tålamod och några telefonsamtal -och se, där sprack han.

Vi hittade det nedanstående citatet idag och en del av det fick bli till rubrik. Det är Fredrik Virtanen på AB som skriver om en händelse år 2003. Handlar om när Colin Powell stod i FN och ljög om Saddams [icke existerande!] massförstörelsevapen.


<Det finns inget vämjeligare än att se en stor människa krympa till en spillra, i synnerhet när hundra-tusentals människor dör som följd. Utrikesminister Powell var annars länge den trovärdigaste i George W Bushs administration, långt mer anständig än krigshökar som Rumsfeld, Rove och Wolfowitz, trots – eller förmodligen tack vare – att han var flerstjärnig general och tidigare USA:s försvarschef.>

Så långt Fredrik Virtanen. Det var en ledare han skrev inför 10-årsdagen för 11e september-attackerna. Källa: http://www.aftonbladet.se/ledare/article13601193.ab

Manuel Knight har Colin Powell som sin förebild och antyder att han och Colin är typ bästisar. Kolla in det här knappt två minuter långa YT-klippet. Inspelat i Norge på engelska. Lyssna noga vad Manuel Knight säger!


https://www.youtube.com/watch?v=B0LkC8CsrlI

Det har de senaste månaderna blivit märkligt viktigt att prata om desinformation och om psykologisk krigföring och vi har sedan i juli publicerat ett par artiklar om vår uppfattning i saken. Nu är det flera artiklar som skrivs om ämnet Putin och hans lögner. Idag recenserar Torsten Kälvemark boken Vilseledning av Stefan Olsson (Timbro förlag). Temat är mycket kring händelserna i Ukraina och det ultranationalistiska inflytandet som finns och funnits i Kiev. Det för oss dock bort från den del av ämnet vi är intresserade av: svensk medias tystnad kring att man vet att man är utsatt för desinformation från t ex Försvarsmakten, MSB och folk knutna till Försvarshögskolan, men att man ingenting skriver om den aspekten.

Sveriges Radio har gjort sig till språkrör för desinformanterna från FM, MSB och FHS. Samma bedrövliga Sveriges Radio som än i denna dag via sin hemsida fortsätter att lämna lögnaktig information om t ex Manuel Knight.

Vi Groundhogs har krympt Manuel Knight till en spillra. Det är inget vi stoltserar med, för det här är ju förstås en stor tragik: en i grunden duktig soldat i ett pansarförband och som under åtta års tid var placerad i Tyskland, började ljuga för att imponera på sin omgivning och när han väl börjat, så kunde han inte sluta. Och så rullade dessutom miljonerna in. Och strålkastarna tändes och sedan det viktigaste av allt: den lille Manuel fick plötsligt uppmärksamhet och han kände sig sedd. Där har vi den uppblåsta Manuel Knight i all sin ynkedom..

Vi säger inte att Manuel Knight som person är vämjelig, men hans lögner är lika vämjeliga som Colin Powells. Just två fina soldater i amerikansk uniform som står och ljuger för folk i deras respektive omgivning: Colin Powell för att få igång ett USA-lett krig i Irak. Manuel Knight för att dra in pengar till sig och till sin giriga fru Anne Knight. För att få till en livsstil som väcker beundran. Bara yta, inget djup.

Manuel Knight -den lille killen som inte hade sin pappa bredvid sig när han växte upp. Som inte avlagt några fina examina och som därför ljuger om att vara utbildad psykolog. Som har en son, Jeremy Knight, som inte kan sköta sig, utan dras in i kriminalitet med t ex stölder, narkotikatrafik, misshandel m m och detta alltmedan Pappa bara tittar bort.

Om allt detta säger Manuel Knight inte ett knyst.


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/