Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 30 september 2016

P1-programmen 'Konflikt' och 'Medierna' uppskattas av många lyssnare. Kanske för att de uppfattas som vederhäftiga, men varför bryr de sig inte om att Manuel Knight sänker Sveriges Radios trovärdighet?

Den 14 september publicerade vi en artikel om hur Sveriges Radio tycks ha en djupt rotad misstro mot ryssar och särskilt då en viss ”Egor Putilov”, men att man inte har några problem med att bli lurade av en amerikan, Manuel Knight, för honom till och med skyddar Sveriges Radio, obegripligt nog. Vi undrar förstås varför?


I artikeln länkar vi till de då färska programmen från Konflikt och Medierna. Vi tyckte det var på sin plats att ta kontakt med de journalister som vi nämnde i artikeln vi hade skrivit. Det handlade vad gäller Konflikt om Ivar Ekman och i inslaget i Medierna var det Erik Petersson och Fredrik Helgesson. Samma dag som vår artikel publicerades skickade vi mail till de tre journalisterna och där vi nämnde att vi håller på att granska Manuel Knight. Vi kan här visa hur en del av mailet till Medierna såg ut och det som Ivar Ekman fick, var i stort sett likadant.

<Vi är en grupp som i skydd av anonymitet sedan över ett år tillbaka håller på att granska den amerikanske militäre bedragaren Manuel Knight. I över ett år har ledningen för SR och SVT känt till att man blivit lurade av denne förslagne skojare. Han har också lurat i tur och ordning: Polisen, Åklagarmyndigheten, Domstolsverket samt under mer än fyra år, den svenska Försvarsmakten! Det har från FM betalats ut mer än en halv miljon kronor till Manuel Knight. Det var vi som slog larm om hans svindlerier rörande både de rättsvårdande myndigheterna och Försvarsmakten.
Vi har kontaktat en stor mängd tidningar, men ingen har visat intresse för ärendet. Visst, det kan vara litet känsligt för Manuel Knight är svart, men det i sig borde inte vara hindrande för en neutral och förutsättningslös granskning. Vi driver bloggen Manuel Knight News. Det finns på den bloggen inte minsta tillstymmelse till något av rasistisk karaktär. Dagens artikel hittar man här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/09/ryssen-egor-putilov-har-skramt-slag-pa.html
Vi är starkt kritiska hur SR och SVT har valt att aktivt dölja information om att man vid en mängd tillfällen använt sig av Manuel Knights tjänster och att han därigenom under lång tid lurat bolagen. Vi har full bevisning gällande SR:s försök att dölja att man blivit lurade av honom.

Ni är välkomna att höra av er. Vårt material är fritt att använda. Alla våra påståenden på bloggen är tydligt förankrade iom att vi alltid anger källa. Vid tillfällen då vi spekulerar, så anges detta då tydligt.

Med hälsningar!

//Groundhogs>

Det har nu gått över två veckor sedan de blev informerade om att Manuel Knight med hjälp av Sveriges Radio blivit miljonär och att han har lurat hela svenska folket, men ingen av herrarna har återkopplat till oss. Det kan tänkas att det känns litet motigt att ta in att ledningen för public service-bolaget Sveriges Radio är i säng med en internationellt verkande bedragare, Manuel Knight. Vi har på denna blogg med skärmdumpar kunnat visa hur Sveriges Radio manipulerat info på sin hemsida när det handlat om uppgifter rörande Manuel Knight.

Sammanfattning: Det går inte att lita på vare sig programmet Konflikt eller på Medierna. Vi har kunnat visa att det inte går att lita på Sveriges Radio. Hur känns det, svenska folk?


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/