Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 25 juli 2016

Markstridsskolan i Skövde betalade ut 50 000 kr till bedragaren Manuel Knight, men man har sedan november försökt att mörka denna skandal. Skam åt Försvarsmakten! Ännu mera skam åt Manuel Knight som lurat hela Sverige!

Vi har i inlägg visat att vi redan i november 2015 tog kontakt med FM och informerade dem om att man blivit grundligt lurade av Manuel Knight. Vi har också visat att samma FM har vägrat svara oss, men nyligen mottog vår organisations målvakt en papperskopia på en faktura från 2008 och där vi kan se att man till ”föreläsaren” Manuel Knight betalat ut 50 000 kr. Pengarna gick till det göteborgsbaserade nonsensföretaget Lära för Livet och överfördes därefter till själve bedragaren.

Vi ber att få hänvisa till en artikel från den 5 december. Länk här => http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/forre-obn-avslojade-att-sverige-bara.html

Lägg märke till vad Maria Kvarnmarker skriver när hon för den svenska Försvarsmaktens räkning presenterar Manuel Knight:

”[..] Manuel Knight, före detta Special forces. Knight har deltagit i tre krig, varit krigsfånge i Irak och är sedan 16 år bosatt i Sverige. Knight berättade om vilka faktorer som spelar en vikig[sic] roll när en grupp ska högprestera i en högrisksituation. Han framhävde särskilt att värderingar hos en individ eller grupp ofta avgör hur bra någon presterar.”

Vi har kunnat visa att allt det där bara är bluff från Manuel Knights sida och vi har vid flera tillfällen informerat olika representanter inom FM om att man har släppt in en svindlare, en amerikansk militär bedragare, att hålla föreläsningar för svenska officerare. Som om det inte räckte med att både FM och dess säkerhetstjänst, MUST, har blivit lurade, så har FM med alla medel försökt hindra oss från att få ut kopia på denna faktura. Det var inte förrän vi hotade med att göra en JO-anmälan för vägran att utlämna allmän handling som man efterkom vår begäran.

Nu har vi svart på vitt att svenska försvaret har utsatts för ett medvetet ekonomiskt bedrägeri genom att Manuel Knight lurade Markstridsskolan i Skövde att han varit elitsoldat, varit med i tre krig och dessutom påstod att han suttit som krigsfånge hos irakierna.

Det är tämligen uppenbart att de inom FM ansvariga för bokningen av Manuel Knight som föreläsare hos Markstridskrafterna i december 2008 hade lyssnat på honom som en Sommar-pratare i juli samma år. Det värsta är att FM gått på hans ljugande i radion. Länk här till programmet: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/369509?programid=2071

Här länkar till fler artiklar vi publicerat om FM och MUST och hur illa FM hanterat skandalen med att man låtit sig luras av Manuel Knight =>



Vi Groundhogs anser: Inte ytterligare en enda krona skall läggas på militär upprustning som t ex Gotland, förrän Försvarsmakten redovisat hur man i framtiden skall skydda sig mot fiender som t ex bedragaren Manuel Knight -fiender som man pga sin naivitet väljer att själva bjuda in för att man blivit förledda av vad som kommit ut ur en stor käft, i det här fallet tillhörig den internationellt verkande svindlaren Manuel Knight.


==================================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/