Email: groundhogswe@gmail.com

tisdag 26 juli 2016

Vi citerar nu oss själva: ”Vi VET att Camilla Heed har fakturerat kommuner även efter att hon fått reda på att Manuel Knight är en bedragare och att hon under inga omständigheter kan hävda att hon varit i god tro.”

Det där var ett citat hämtat ur ett inlägg vi skrev 14 april. I rubriken till den artikeln ställde vi Camilla Heed frågan om hon inte skäms. Klart att vi aldrig fick något svar. Klart att vi vet att hon inte skäms. Vi vet idag tillräckligt mycket för att vi känner att vi än en gång har ett moraliskt utrymme för att offentligt och hårt kritisera denna kvinna.

 
Camilla Heed arbetar sedan 2007 åt Manuel Knight och hon får väl beskrivas som kanslist. Med tillägget att hon är en hänsynslös kanslist. Så här skrev vi för snart fyra månader sedan och ingenting har sedan dess förändrats i positiv riktning: 

<Vi vet också att Camilla Heed har spridit negativt material rörande en av våra tipsare och hon har gjort det på uppdrag av husse Manuel Knight. Syftet har varit att hos omgivningen skapa missaktning inför denna vår uppgiftslämnare. Sånt agerande gör att vi hävdar att Camilla Heed är en mycket stygg liten flicka.>

Det hon gjort är att hon på Manuel Knights uppdrag och uttryckliga order sänt material med nedsättande och kränkande innehåll rörande en person som hjälper oss med information om bedragaren Manuel Knight, till en viss Thomas Byström i Sundsvall. Thomas Byström är regionansvarig i Västernorrland för intressegruppen Företagarna och vi har vid flera tillfällen haft kontakt med honom, men han har haft det dåliga omdömet att hellre solidarisera sig med en internationellt verkande svindlare som Manuel Knight, än att hjälpa oss med försöka få stopp på denne Manuel Knight. Thomas Byström och Företagarna har på vår blogg bl a omnämnts i följande artiklar: 

 
Vi har förgäves försökt förmå Thomas Byström att lämna ut det material som Camilla Heed skickade till honom den 14 mars. Så här skrev Camilla Heed: 

<Hej Thomas
Jag är hemskt ledsen över att ni råkat ut för vårt nättroll som vi på alla sätt försöker att ”bli av med”. Vi vet vem person är och han är polisanmäld. Ärendet ligger nu hos åklagare.
Vi har även kopplat in en advokat som försöker få blogspot att stänga ner bloggen.
Bifogat finner du lite information. Har du några som helst frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till mig.
Önskar dig en fortsatt fin dag!

With kind regards / Med vänlig hälsning 
Camilla Heed>

Vad en svensk advokat eller åklagare skulle kunna tänkas göra åt vår blogg är inte lätt att förstå, särskilt inte med tanke på att Åklagarmyndigheten har blivit grundlurade av Manuel Knight och man har säkert ingen större lust att skaffa sig ännu mer av onödig uppmärksamhet. Vi har full dokumentation på att Manuel Knight lurat skjortan av Åklagarmyndigheten och Polisen plus Domstolsverket, så bara det är i sig en jätteskandal. Skulle åklagare välja att försöka stoppa vår blogg och därmed hindra oss att göra det arbete man själv och/eller Polisen borde gjort redan för länge sedan (granskat Manuel Knights bedrägliga beteende), så visar det i så fall att man hellre skyddar en fifflare än griper och rannsakar en dito.

För att det inte skall ske någon förväxling av person, så är det alltså denna Camilla Heed vi här ovan talar om (notera att sedan vi började vårt granskande arbete har hon dolt sin Facebook för utomstående):





 

 
För att det inte skall ske någon förväxling, så är det alltså denne Thomas Byström vi här ovan talar om: 








==================================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/