Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 1 juli 2016

Sådan far, sådan son! Fräckheten att i affärer stjäla kläder har gått i arv från Manuel Knight till sonen Jeremy. Är någon förvånad?

Nu är sommaren i full blom och då blir det för oss Groundhogs att inte bara sitta under korkeken och lukta på blommorna, utan vi har ägnat oss grävarbete. Det började med att vi från en person i familjen Knights nära krets fick tips om att Jeremy Knight (f -94) i Stockholmsområdet skulle ha gripits för att ha brutit mot lagen om brandfarliga och explosiva varor; han skulle på Friends arena innehaft ett knallskott, en s k banger.

Visst stämde det! Gång efter annan har våra uppgiftslämnare visat sig vara ytterst trovärdiga och det vi påstår kan vi alltid verifiera, glöm inte det! Så sent som för mindre än en månad sedan dömdes Jeremy Knight i Solna tingsrätt till 1000 kr i böter för att han den 26 oktober 2015 olovligen fört in explosiv vara bland helt oskyddade personer. Ett hänsynslöst beteende! 

Domen avkunnades 2016-06-08 och målnumret är B 3348-16. Jeremy fick ett s k strafföreläggande, men svarade inte och då blev det åtal och huvudförhandling.

Den sortens nonchalans gällande strafföreläggandet som Jeremy Knight uppvisade, fick oss att gräva runt litet extra och vi fann då att inte bara Manuel Knight ägnat sig åt klädstölder -se vår artikel från 8 november http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/alla-barn-har-en-far-men-manuel-knights.html
 
-utan att också Jeremy stjäl kläder, vilket vi i vår rubrik slår fast.

Den 24 februari 2013 var Jeremy inne i en butik i Kungsbacka och med hjälp av ett verktyg avlägsnade han ett stöldlarm från en tröja värd 995 kr. Vid tillfället var dessutom Jeremy påverkad av amfetamin och han fälldes för både stöld och narkotikabrott. Domen föll 2013-05-28 i Varbergs tingsrätt och målnumret är B 900-13. Att gå till en butik för att stjäla och då medföra ett speciellt verktyg visar på både förslagenhet och på ett kriminellt sinnelag. Att Jeremy Knight till råga på allt nekade till att ha stoppat i sig amfetamin, gör att vi alla inser att detta inte är en framtida raketforskare vi har att göra med.

I domen kan man bl a läsa följande: ”Av frivårdens yttrande framgår att Jeremy Knight […] har ett förhållandevis långt missbruk av narkotika och alkohol” Så sant, så sant. Vi har under vår granskning kunnat slå fast att Jeremy Knight har stora problem med inte bara sitt missbruk, utan också att han uppvisar våldstendenser. Nu lägger vi därtill stöld och som framstår som välplanerad och inte som en impulshandling.

Vän av ordning undrar nu kanske varför vi exponerar sonen Jeremy så hårt? Det gör vi för att pappan Manuel Knight har låtit sig hyllas som en som i Göteborg arbetat aktivt mot kriminalitet bland ungdomar. Många journalister har ju helt okritiskt hyllat Manuel Knight och skrivit precis vad han berättat, men i princip allt kring Manuel Knight är lögn: inga medaljer, inga stridserfarenheter, ingen psykologexamen -bara bluff alltsamman!

Det finns ytterligare en sak som gör att Jeremy Knight får utstå kritik från oss och det är det faktum att han som trainee är knuten till Manuel Knight Academy -alltså pappans låtsasakademi och som skall ge sken av seriositet. Finns ingenting av seriositet vad gäller Manuel Knight och vi har härmed visat att hans föräldraskap lämnar mycket övrigt att önska.

==============================================================

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/