Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 3 juli 2016

Visste ni att bedragaren Manuel Knight nu plötsligt har blivit expert på internationella framgångar?

Ännu en gång har vi hamnat i en situation där man inte vet om man skall skratta eller gråta. Ännu en gång handlar det förstås om bedragaren Manuel Knight. Nu har han utnämnt sig själv till ”expert på internationella framgångar”. Vi Groundhogs visste faktiskt inte att det ordnas tävlingar i att bli expert på internationella bedrägerier, för det är vad den här filuren sedan två decennier ägnar sig åt.

Vi citerar ur en presentation som UIC lade upp den 22 juni och där läser vi bl a följande om vad som skall hända i Uppsala den 1 september:

<Konsten att skapa hög prestation – och en stark gränsöverskridande
kommunikation -Manuel Knight

Manuel Knight har en spännande bakgrund. Från ett ghetto i USA till
elitsoldat och i dag expert på internationella framgångar och att
skapa framgångsrika team.
Livsresan har gett honom unika insikter i mänskligt beteende och
drivkrafter. Och kunskap om hur man bemästrar utmaningar kopplat till
hög prestation under stor press.>


UIC står för Uppsala Innovation Centre och ägs bl a av Uppsala kommun. Det är därför intressant att veta om kommunen som delägare känner till att UIC lögnaktigt presenterar Manuel Knight som citat: ”elitsoldat”. Vi kommer att kontakta UIC och kommunen och fråga dem om detta. Manuel Knight är nämligen varken någon elitsoldat eller expert på internationella framgångar, utan bara en karismatisk svart man som ingen velat genera med att be honom om bevis för att han skulle ha tillhört US Special Forces vilket han under mer än tjugo år hävdat. Ingen mer än vi har bett honom om bevis och eftersom han inte kunde styrka att han tillhört de Gröna Baskrarna (vilket han alltså fortfarande påstår), så kontaktade vi amerikanska myndigheter och därefter sprack Manuel Knights imperium. Han är bara en stor bluff och har bland annat också olagligt och under lång tid påstått sig vara utbildad psykolog. Även den lögnen avslöjade Groundhogs och här en artikel vi den 9 december skrev om det http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/socialstyrelsen-vill-inte-veta-av.html

Om UIC hade bemödat sig att googla 'Manuel Knight', så hade de raskt hamnat på Manuel Knight News och de hade då också kunnat läsa sanningen om denne internationellt verkande svindlare. Att han förestår bolaget Manuel Knight Academy skall man inte bli bländad av; Manuel Knight har inte en enda högskolepoäng och hans ”Academy” är bara ett bolagiserat luftslott. I styrelsen för bolaget finner vi också frun Anne Knight som utan att ens ha fullföljt sina gymnasiestudier ändå låter sig tituleras ”finanschef”. Det här är inga akademiker, utan två bonnfångare som fått svensk media att okritiskt återge vad de berättat, men i princip allt är bluff och det framgår av vad vi i organisationen Groundhogs har visat här på vår blogg. En annan av bolagets styrelseledamöter är sonen Jeremy Knight, en flerfaldigt dömd narkoman och en tjuv. 

Vi som grävargrupp/organisation sätter en ära i att inte publicera felaktigher på vår blogg och därför kan alla lita på riktigheten av de uppgifter vi lämnar. Vi anger i bloggen varifrån våra uppgifter emanerar.


==================================================

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/