tisdag 4 juli 2017

4th of July. Ett datum som borde få Manuel Knight att skämmas. Genom sina lögner om att vara en US Special Forces-elitsoldat och ha suttit krigsfånge, så har han skändat Stjärnbaneret och det vill vi att han skall påminnas om idag!

Att Nordkorea valde just den 4 juli till att testa en interkontinental missil är förstås ingen tillfällighet. Med en sådan har nu Nordkorea fått möjlighet att nå t ex Alaska. Samtidigt sitter i Hovås utanför Göteborg, en person som medvetet valt att skada USA och amerikanska intressen.

Vi talar om personen Manuel Knight, den falske psykologen och militäre bedragaren. Den f d sergeanten i ett amerikanskt pansarförband som började uppträda som elitsoldat ur de välkända US Special Forces och som gjorde det för att tjäna grova pengar och bygga upp sitt ego.

I september i år kommer det under tre veckor att på svensk mark genomföras en försvarsmaktsövning benämnd Aurora 17. Förutom ca 19 000 svenska militärer kommer det också att finnas deltagande förband från andra länder, t ex från Norge, Finland, Danmark och USA. Som av en ren tillfällighet startar Aurora 17 måndagen den 11 september och avslutas fredagen 29 september. Göteborg med omnejd blir ett av övningsområdena. Vad kunde passa bättre än att Manuel Knight gör ett försök att inför sina landsmän uppträda som en krigserfaren elitsoldat? Tänk att få se Manuel Knight släntra omkring i hamnen i Göteborg bland USA-soldater och låtsas vara dekorerad med Purple Heart och Bronze Star, två medaljer han påstår sig ha fått, men som bara är bluff. Manuel Knight saknar all militär heder och är en skam!

Här nedan en bild på när vår maskot Gurra står och blickar upp på Stjärnbaneret tidigare idag (-jo, vi Groundhogs äger flaggan). Vi vet hur mycket Gurra ogillar militära bedragare som t ex Manuel Knight. Det är han långtifrån ensam om. De flesta ogillar bedragare.

imagebam.com

Vi Groundhogs inser våra begränsningar och hyser därför ingen förhoppning om att vi, i fredsbevarande syfte, skulle kunna avsätta Kim Jong-Un. Men fortfarande håller vi vår speciella version av Den Amerikanska Drömmen vid liv, den som innebär att USA begär Manuel Knight utlämnad från Sverige för att han under två decennier uppträtt som elitsoldat och dessutom därigenom tjänat miljoner på sina lögner. Vi skulle för övrigt inte ha nåt emot om en trupp USA-soldater/militärpoliser i september tar sig till Golfbanevägen 50 i Hovås och där griper Manuel Knight, belägger honom med handfängsel och därefter för honom till USA för rannsakning och dom.

=====================
Här nedan lite länkar till läsning/lyssning/info om Aurora 17.

Vi vill påminna om att Hemvärnet av idag inte består av äldre och trötta gubbar, utan av folk som i många fall har deltagit i strid under svenska fredsbevarande insatser. Det är profilerat folk som vet att göra skillnad när så behövs. Under Aurora 17 kommer ca en fjärdedel av de svenska militärerna att utgöras av Hemvärnets folk.


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.