Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 2 juli 2017

Javisst, Manuel Knight, du har alldeles rätt. Wikipedia-artikeln om din person är inte helt neutral. Men vad hade du väntat dig efter att ha blivit avslöjad som en av Sveriges genom tiderna värsta bedragare?

Manuel Knight och hans stab och anhängare bedriver sedan länge damage control. Det är många som gjort sig beroende av honom och hans inkomster och när nu pengarna sinar, så är det lätt att förstå att man griper efter varje litet halmstrå. Inget kan längre rädda varumärket 'Manuel Knight'.

Hycklaren Manuel Knight påstår sig vara kristen. Vi hävdar att hans själ är för evigt förlorad. Manuel Knight ingick äktenskap med inte bara Anne Eriksson, utan också med Mammon. Nu får Manuel Knight känna på social exkommunikation alltmedan utdragen från banken visar tydligt sjunkande inkomster. Karma, Mr Knight!

I våras skapades en Wikipedia-artikel med rubriken 'Manuel Knight'. Det var förstås bra att folk nu kunde få veta att Manuel Knight är en samvetslös och girig bedragare, men vi Groundhogs anser att man kunde varit ännu utförligare i beskrivningen av denne svindlare i mångmiljonklassen. Han har ju helt samvetslöst och under många år lurat inte bara kommuner och landsting, utan också rättsvårdande myndigheter som Polisen och Åklagarmyndigheten. År 2013 lurade Manuel Knight hela Alliansregeringen. Allvarligast är dock att han lurat sig in hos Försvarsmakten och där vid flera tillfällen uppträtt som en elitsoldat från US Special Forces med mängder av krigserfarenheter. Hursomhelst så har Wikipedia-artikeln skadat varumärket 'Manuel Knight', vilket vi naturligtvis applåderar, och det var därför ingen överraskning för oss att se följande text dyka upp där i juni:

<Den här artikeln anses inte vara skriven ur en neutral synvinkel. (2017-06)
Motivering: ifrågasättandet tar för stor plats och har för svaga källor, OVIKT
Se eventuellt diskussionssidan för mer information. Ta inte bort mallen förrän konsensus uppnåtts.>

Det där med neutral synvinkel är intressant. Utan att göra några jämförelser i övrigt, kan vi konstatera att inte heller Wikipedia-artikeln om Adolf Hitler kan sägas ”vara skriven ur en neutral synvinkel”. Har man betett sig illa, så får man vara beredd på kritik. När man gällande personen Manuel Knight skriver att ”ifrågasättandet tar för stor plats och har för svaga källor”, så ber vi att få hänvisa till det som Manuel Knight själv har berättat för omgivningen, inte minst då för Oskar Sonn Lindell på Magasinet Filter. Det är Manuel Knight som själv erkänner att han ljugit om det mesta i sitt liv och då får man för en gångs skull tro honom. Manuel Knight är en bluff är en bluff är en bluff. Det är nu alldeles för sent för att med framgång bedriva damage control och det borde till och med Manuel Knights kontorsråtta Camilla Heed inse. Det är inget företag som längre vill boka in bedragaren Manuel Knight, så när Camilla Heed ringer runt till tidigare kunder och erbjuder hans ”föreläsningar”, så möts hon av -Tack, men nej tack!

Under sommaren fortsätter Groundhogs med det redaktionella arbetet, men det blir också mycket ledighet. Fortsätt ändå med att tipsa oss om Manuel Knight-relaterat material och naturligtvis tar vi gärna emot även annat som kan vara intressant för läsekretsen, t ex bilder. Här nedan publicerar vi en nytagen bild vi fått oss tillsänd, föreställande det hus i Mölndal i vilket Manuel Knights svägerska Katarina Eriksson och hennes dåvarande sambo under 90-talet lär ha bedrivit illegal spritframställning, det som i vardagligt tal kallas för hembränning. Att som sjuksköterska ägna sig åt den sortens verksamhet, får oss att fundera över vilken moral som kännetecknar den Knight-Erikssonska klanen.

imagebam.com


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.