Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 26 augusti 2016

Hej, Sveriges folk! Vad säger ni om att Försvarsmakten (FM) gett bedragaren Manuel Knight över en halv miljon kronor för att han, en värsta sortens lögnhals, skulle stå och utbilda folk verksamma inom Sveriges försvar?

Tyvärr får vi inom Groundhogs erkänna att vi inte är särskilt överraskade av de uppgifter från FM som vi som vi nu äntligen har kunnat ta del av: nio stycken fakturor på sammanlagt 501 740 kronor. Att vi inte är överraskade beror på att vi ända sedan vi i oktober förra året tog kontakt med FM, vi har förstått att FM velat undanhålla information gällande denne bedragare. Ett sådant undvikande från en myndighet gör att vi grävlingar vädrar ruttenhet. Vi formligen avskyr ruttenhet och därför vässar vi våra grävarklor lite extra.

I rubriken ställer vi frågan om vad folk tycker om att Manuel Knight lurat till sig över en halv miljon kronor. Det är inte omöjligt att det finns de som trodde att han på litet drygt fyra år borde ha kunnat lura till sig ännu mer från FM. För nu talar vi här bara om pengar. Vad Manuel Knight dessutom har lurat till sig och som vi inte vet ett dugg om hur han tänker använda, det är att han har fått en stor inblick i svensk utbildning inom FM och hur lätt det är att som militär bedragare ta sig in i det svenska militära systemet. Vi har sedan tidigt i våras genom personlig information till oss, fått tydliga signaler om att det på Högkvarteret (HKV) varit oroligt som i en myrstack som när någon med en pinne stressar myrorna. Myrstacken är då HKV, den som stressar myrorna är Groundhogs och vår pinne är då förstås Manuel Knight News och där publiceringen av skandalen med Manuel Knight sker.

Det är antagligen mycket lätt att förstå att vi Groundhogs inte har det minsta uns av förtroende för sådana tomtar som Lars Nicander på FHS eller Mikael Tofvesson på MSB som båda erbjuds plats i Sveriges Radio för att de skall få sprida sin desinformation. Skam över dessa båda herrar! Skam över ledningen för SR!

Vi Groundhogs är djupt bekymrade över allt detta vi till dags dato kunnat gräva fram, men vi fruktar att det vi hittills blottlagt bara är toppen på det isberg som den stolta ångaren 'SVERIGE' nu är på väg mot. Ångaren 'SVERIGE' är ett semimilitärt trupptransportfartyg med destination NATO. Passagerarlistan innehåller namnuppgifter på miljoner döva och blinda svenskar. Vad vi Groundhogs har visat, det är att det på kommandobryggan är helt tomt på kompetent befäl. Till rors står en obefaren och orolig svetsarjungman från Örnsköldsvik. Som utkik fungerar Norrlands-Margot, en rätt så närsynt kvinna, varför ångaren så ofta hittills gått på internationella grund. Navigationen har helt överlåtits på amerikanske medborgaren och sluggern Manuel Knight. Den högsta militära ledningen för nationen ifråga har låtit sig luras av dennes påstådda krigserfarenheter och nattliga, topphemliga uppdrag. Manuel Knight har ju också hävdat att Colin Powell i särskilt kniviga militära situationer brukar vända sig till honom. Mytomanen Manuel Knight har en enda utbildning: han har genomgått en radiomekanikerkurs i regi av US Army. Han kan babbla, vilket av många uppfattas som en stor tillgång. För att ge ångaren 'SVERIGE' maximal fart krävs att man får upp ångtrycket, så därför används det bästa bränslet man kan uppbringa: den svenska reguljärpressen fylld som den är med all sin sensationstrycksvärta. Äntligen kom den i alla fall till slut till användning, den blinda och usla svenska journalistkårens usla alster: Gammelmedia- nu på väg mot sin grav... 

-Bon voyage!

imagebam.comimagebam.com


Fotnot 1: Vi har myntat uttrycket ”kaserngårdssyndromet” och det är när alla tror att någon vid inpasseringen kontrollerat den som släpptes in. De båda journalister som ordentligt borde ha kontrollerat Manuel Knight, det var SR P4 Kalmars nuvarande chef Anja Thorkelsson (2001) och därefter den tidigare SVT-journalisten Stina Lundberg Dabrowski (2007). Efter att fru Dabrowski låtit sig luras och bländas av charmören Manuel Knight, var det dags för ytterligare två kvinnliga journalister att missa i källkontrollen: Bibi Rödöö och Inga Rexed, båda på redaktionen för programmet Sommar (2008).

Vi kan räkna upp ett stort antal journalister som därefter blint litat på vad de trodde de fyra uppräknade journalisterna hade gjort: kontrollerat sanningshalten i Manuel Knights utsagor. Så skedde inte. De charmades alla fyra av honom och därför har paret Manuel och Anne Knight f Eriksson kunnat ljuga ihop till sin 10-miljonersvilla i Hovås i södra delen av Göteborg. Nu vet vi att Försvarsmakten har betalt en 20-del av köpeskillingen.

Med skattebetalarnas pengar då förstås..

Fotnot 2: För dem som vill ta del av vad ”De Fyras Gäng” (de uppräknade kvinnliga journalisterna) har ställt till med, ber vi att få tipsa om tre klipp. Först Anja Thorkelsson: https://www.youtube.com/watch?v=qm3DLJpSZFo

Därefter Stina Lundberg Dabrowski: https://www.youtube.com/watch?v=_6cJUI6bdLM


Av detta ovanstående material bländades hela Sverige och den svenska Försvarsmakten. 

-Grattis, Sverige!

Fotnot 3: Man skall inte underskatta den s k Macchiarini-effekten. När NBC-producenten Benita Alexander skulle göra ett granskande reportage om stjärnkirurgen (läs: fuskaren) Paolo Macchiarini, [ö-]känd från Karolinska, så slutade det med att hon istället gick i säng med sitt intervjuobjekt.

-Grattis, NBC!


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/