måndag 8 maj 2017

Äntligen! Idag ställs en av Sveriges värsta psykopater inför rätta! Tyvärr är det inte Manuel Knight denna gång, utan Johanna Möller, en 42-årig sexbarnsmamma. En maktgalen socialsekreterare och som av girighet dödat sin man och sin pappa får snart smaka på ett livstidsstraff på Hinseberg

Nu är det game over för Johanna Möller. Nu har detta avskum till människa till slut tvingats möta lite rättvisa, för när hon idag ställs inför Västmanlands Tingsrätt, så är det början på slutet för en av Sveriges värsta socialsekreterare. Tyvärr är hon inte ensam i att vilja leka Lady Macbeth.

Här lite om Johanna Möller: ”Arbogakvinnan, 42-åriga Johanna Möller, åtalas i första hand tillsammans med 19-årige ex-pojkvännen Mohammad Rajabi för mord och mordförsök på kvinnans föräldrar, skriver flera medier.

I andra hand, om åklagarna inte kan bevisa att hon gjort sig skyldig till själva mordet, åtalas kvinnan för anstiftan eller medhjälp till brotten genom att hon ska ha uppmanat 19-åringen att utföra brotten.

Johanna Möllers pappa knivhöggs till döds i sommarstugan i Arboga förra året. Mohammad Rajabi ska ha skjutsats till sommarstugan av Möller som dessutom ska ha räckt honom kniven, enligt åtalet.
Möller misstänks också ha försökt rikta misstankarna åt andra håll däribland en av hennes söner för mordet på hennes pappa.” 


Vi kan tillägga att Johanna Möllers lydiga verktyg Mohammad Rajabi bedöms vara ca 25 år och inte 19 år. Det blir därför livstid även för honom. På Kumla. De båda mördarna kommer därför att sitta fängslade bara ca 50 km från varandra, åtminstone den första tiden.

Det är fascinerande att det i princip är totalt tyst i svensk media att Johanna Möller till professionen är socialsekreterare. För ca 1½ år sedan skrevs det mängder av artiklar om en man som drogat och kidnappat en kvinna. Vederbörande var läkare och blev kallad ”bunkerläkaren”. Den gången var det viktigt att påpeka brottslingens yrke, men när yrket är socialsekreterare och som totalt domineras av kvinnor, så väljer svensk press att dölja att Johanna Möller är en utbildad socionom och att hon arbetat som socialsekreterare innan hon började med att ”ta hand om” ensamkommande flyktingungdomar och att mörda sina närmaste. Rättegången mot Johanna Möller kommer att pågå till slutet av juni. Tidningen VLT kommer att rapportera under hela rättegången. Läs mera här: http://www.vlt.se/blaljus/brott/sommarstugemorden-nu-startar-23-dagars-rattegang-vi-ar-pa-plats-varje-dag

Vi har skrivit om psykopaten Johanna Möller. Här länk: http://manuelknight.blogspot.com/2017/04/idag-vacks-atal-mot-johanna-moller-det.html

Manuel Knight är även han psykopat. Manuel Knight lever med Anne Knight (f Eriksson), åtminstone än så länge. Vi har kallat Anne Knight för Lady Macbeth. Här en artikel från 2015 om Anne Knight: http://manuelknight.blogspot.com/2015/12/anne-knight-ar-hon-kanske-hovas-svar-pa.html

I den artikeln beskrivs Anne Knight som extremt girig och vi har mer än en gång påpekat att det svenska Skatteverket borde titta närmare på paret Anne och Manuel Knight i Hovås. Det var därför glädjande att få läsa vad SSU-ordföranden Amalia Rud Pedersen i förra veckan skrev på GP Debatt. Här ett litet stycke (vår fetning):
"I Göteborg ska alla göra rätt för sig. Man ska inte fuska med bidrag, lika lite som man ska fuska med sin skatt. I dagsläget kostar skattefusk Sverige cirka 46 miljarder per år, det är långt mer än vad bidragsfusket kostar.
Hade Moderaterna därför velat göra en rejäl insats för att rädda skattepengar vore det rimligare att driva på för hembesök hos skattefuskare i Hovås än att kräva bidragspoliser i Bergsjön."


Kanske har paret Knight inga lik i garderoben, men att de har stoppat undan pengar innan de beskattats är nog sannolikt. Sånt som moral och regler bryr sig ingen i den Knight-Erikssonska klanen om. Vi nämnde nyligen att Manuel Knights svägerska Katarina Eriksson har begått mened under två rättegångar. Det lär också finnas en direkt koppling mellan Katarina Eriksson och socialsekreteraren Pauline Charlesworth och som med bild presenterades på vår blogg den 28 april. Det rör sig tydligen om ett spektakulärt barnavårdsärende.

Låt oss titta framåt. Glansdagarna för bedragarparet Knight är nog över nu. Omsättningen för bolaget Sinkfield & Co sjönk förra året med ett par miljoner och det skall bli intressant att snart få se hur inkomsterna för 2016 ser ut för paret Knight. Kanske blir det svårt att kunna betala för sonen Jeremy Knights kostsamma narkomanvård? Inte skall väl socialtjänsten betala för den vården? Manuel Knight har ju, genom att under många år ljuga om att vara elitsoldat i US Special Forces och att vara utbildad psykolog, lurat till sig miljoner från svenska kommuner. Det har nu blivit payback time på riktigt för klanen Knight-Eriksson.

PS: Marine Le Pen förlorade igår. Vi hör inga svenska feminister beklaga att det inte blev en kvinna på den franska presidentposten. Alice Teodorescu är ansvarig för ledarsidan på tidningen GP. Så här skrev hon i en ledare i förra veckan:

"Hela hösten 2016 bjöds jag in till TV och radio för att diskutera Hillary Clintons kön. Visst särbehandlades hon negativt på grund av att hon var kvinna? Granskades hårdare, ifrågasattes mer? Visst var det ett tecken på att amerikanerna inte var redo för att krossa glastaket? Så förskräckligt, för nog var det på tiden att USA fick sin första kvinnliga president! Vad Clinton egentligen ville åstadkomma talades det betydligt mindre om.

Under det franska presidentvalet har ingen velat tala om Marine Le Pens kön. Ingen har påstått att det är dags att krossa det franska glastaket. Ingen har insinuerat att hon granskas för hårt eller ifrågasatts mer för att hon är kvinna. Snarare är det nog en och annan som tycker att det borde ha varit mer av den varan. Hur kan det komma sig, två kvinnor, två så olika förhållningssätt?"


PPS: Vi vill avsluta med en liten historia vi fick oss tillsänd. Avsändaren tyckte att den hade bäring på lögnaren Manuel Knight. Det tycker vi också, så varsågod!

A man tried to sell his neighbor a new dog.
"This is a talking dog," he bragged.
"You can have him for five dollars."
The neighbor asked, "Who do you think you are kidding with this talking-dog stuff? There aint no such animal."
Suddenly the dog looked up with tears in his eyes.
"Please buy me, sir," he pleaded.
"This man is cruel. He never buys me a meal, never bathes me, never takes me for a walk. And I used to be the richest trick dog in America. I performed before kings. I was in the Army and was decorated ten times."
"Hey!" exclaimed the neighbor, "He CAN talk! Why do you want to sell him for just five dollars?"
"Because," replied the seller, "I am getting tired of all his lies." 


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.