torsdag 18 maj 2017

Flashback är Sveriges värsta skvallerforum. Men hur står det till med yttrandefriheten? Varför inskränker man kritik som riktas mot bedragaren-psykopaten Manuel Knight?

Det är inte första gången vi ställer oss undrande till varför moderatorerna på Flashback väljer att radera inlägg som uttrycker sig kritiskt mot bluffaren Manuel Knight. Det känns bra att vi Groundhogs har vårt eget forum, Manuel Knight News, och där vi kan efterpublicera det som Flashback plockat bort.

Den 13 maj publicerades fem inlägg i följd i Manuel Knight-tråden. Det var kontot 'Grefling' som replikerade på vad fem andra skribenter tidigare hade postat. Så här såg det ut innan det försvann (klicka på bilden för högre läsbarhet):

imagebam.com

Här länk till Manuel Knight-tråden: https://www.flashback.org/t2263933

Ett par dygn senare var allt borta.

Så här efteråt kan vi konstatera, att svenske Robin Bengtsson i ESC kom femma i Kiev och det var inte illa jobbat. Grattis! Däremot ser vi inget skäl till att gratulera amerikanen Manuel Knight för att han för närvarande leder den svenska bedrägeri-ligan. Vi har nämnt den mycket underhållande och avslöjande boken Svenska svindlare och fuskare av författaren Fredrik Kullberg (Ordalaget Bokförlag). Än så länge finns inte Manuel Knight med bland de uppräknade, men vårt mål är att få Fredrik Kullberg till att i nästa upplaga ta med Manuel Knight, denne svenske nationalbedragare fast med amerikanskt medborgarskap. Underrubriken till bokens titel är: Förvillare genom tiderna. Där bland förvillarna hör Manuel Knight obestridligen hemma. En slätstruken svart man från amerikanska Södern som tar värvning i US Army, men som genom list och förslagenhet och med stor hjälp av sin svenska flickvän Anne Eriksson (senare fru Anne Knight, se denna etikett), lyckas med konststycket att i alla bemärkelser lura hela Sverige. En värre bonnfångare har Sverige aldrig någonsin upplevt och ändå finns det några verkliga skräckexempel att jämföra med. Vad sägs till exempel om Carmencita Capelane? Hon som bokstavligen lurade brallorna av Malmösocieteten. Hon som påstod sig vara släkt med både Rockefeller och kejsar Hirohito av Japan. Manuel Knight har ju påstått sig vara släkt med Edmund (Edmond) Sinkfield, den sista personen som i USA föddes som slav. Genom att parasitera på namnet Sinkfield skapade Manuel Knight här i Sverige bolaget Sinkfield & Co -se denna etikett. Se också etiketten 'Samuel Bengmark', matematikprofessorn från Chalmers i Göteborg och som sitter med i bolagsstyrelsen i bedrägeribolaget Sinkfield & Co.

Carmencita Capelane, ja. Den eminente programledaren Kalle Lind har alldeles nyligen i ett av sina Snedtänkt-program tagit upp fallet med Carmencita Capelane-Rockefeller-Hirohito aka Solveig Johansson. Länk här: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/888426?programid=4747

Den främsta likheten mellan mytomanen Manuel Knight och mytomanen Solveig Johansson är att de båda lyckades lura Försvarsmakten i Sverige. Rubriker rörande Solveig Johansson kunde se ut så här: ”Carmencita berättar om sitt dubbelliv bland höga militärer”.

Solveig Johansson fick vara medelpunkt vid olika officersbaler, men tjänade inga pengar just där. Med Manuel Knight är det helt annorlunda, för han köptes in av Försvarsmakten (se den etiketten) för att utbilda svenska soldater. Försvarsmakten trodde att Manuel Knight var en krigserfaren elitsoldat från US Special Forces och man betalade honom därför närmare en halv miljon kronor för att han skulle hålla sina ”föreläsningar” om att ”högprestera under extrema förhållanden”. Bara pajaskonster alltihop och mycket pinsamt för den svenska Försvarsmakten att ha blivit grundlurade av en amerikansk militär bedragare.
Men på Flashback är det svårt att få berätta om Manuel Knight. Igår postade skribenten 'fenomen' ett inlägg som bl a handlade om mytomanen Carmencita Rockefeller, men inlägget ströks av moderatorerna. Det passade sig kanske inte att jämföra en psykopat-mytoman med en annan? Manuel Knight vs Solveig Johansson. En sak är säker: Carmencita-Solveig var inte alls så girig som Manuel Knight är.

Den 15 maj dök skribenten 'ryssen39' upp i Manuel Knight-tråden och skrev det nedanstående. Det försvann efter ett dygn. Tur att varken Flashbacks moderatorer eller Manuel Knight eller för den delen, hans hejdukar, kan tysta vår blogg. Vi är långtifrån klara med Manuel Knight och hans svans och vi tror att den Knight-Erikssonska klanen vid det här laget har börjat förstå detta (klicka på bilden för högre läsbarhet).

===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.