fredag 19 maj 2017

EXTRA! EXTRA! EXTRA! Margot Wallström bör som utrikesminister ingripa i ärendet Julian Assange, nu efter att förundersökningen mot honom för sexualbrott lagts ned!

Hela världen har idag nåtts av beskedet från den särskilda och extremt otrevliga svenska åklagaren Marianne Ny att hon beslutat lägga ned förundersökningen gällande de nonsensanklagelser om våldtäkt som de två svenska kvinnorna hittade på år 2010.

-Ja, vi i Groundhogs har faktiskt läst de vitala delarna av förundersökningen gällande ”våldtäkt” av Anna Ardin resp Sofia Wilén. Den förundersökningen finns på engelska, åtkomlig på nätet. 

Även om nu Sverige har ”släppt” Julian Assange, så är han kvar på Ecuadors ambassad i London eftersom de brittiska rättsvårdande myndigheterna vill gripa honom för att han brutit mot borgens-bestämmelserna i och med att han sökte asyl på främmande lands ambassad och inte infann sig hos de brittiska myndigheterna enligt uppgjord plan.

Det brottet (det brittiska gällande borgen) är ju helt och fullt uppkommet ur situationen att Sverige utan saklig grund lät efterlysa Julian Assange. Det är Sverige genom Marianne Ny, som har provocerat fram Julian Assanges överträdelse av de brittiska borgens-bestämmelserna!

Det är därför som Margot Wallström bör ta kontakt med sin brittiska kollega Boris Johnson och försöka se till att britterna lägger ned sin talan mot Julian Assange! Hade Sverige skött Julian Assange-ärendet korrekt, så hade han sedan länge varit en fri man. Klockan 17:30 svensk tid kommer Julian Assange att hålla ett tal från balkongen på Ecuadors ambassad. Han kanske då passar på att anklaga Sverige för att han inte på sju år har kunnat träffa sina barn. Sju år är en väldigt lång tid. Det finns pappor i Sverige som även de kan anklaga den svenska staten för motsvarande gräslighet. I en del fall dessutom gällande betydligt längre tid än så.

Än en gång är det barn som Sverige låtit bli till offer. Skam över ett land som Sverige! Leve sådana pappor som Julian Assange som visar vem och vad de anser vara viktigast: Barnen!
-och Rättvisan..


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.