Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 19 maj 2017

Kalle Lind -en av Sveriges allra mest dynamiska kulturarbetare och som driver podden 'Snedtänkt' hånar i sitt senaste program Manuel Knight. Det kan väl ingen ha nåt emot?

-Tja, mer än kanske i så fall Manuel Knight själv och den klan och de hejdukar han omger sig med. Fast även moderatorena på skvallerforumet Flashback gör vad de kan för att hindra läsare att få veta vad Kalle Lind och Gertrud Larsson säger om Manuel Knight. Ynkligt av Flashback!

Vi publicerade igår en artikel där vi bl a presenterade mytomanen Solveig Johansson aka Carmencita Capelone-Rockefeller-Hirohito och att hon och hennes bedrägerier diskuterades i senaste avsnittet av Snedtänkt. Här länk till SR P1-programmet och där Kalle Lind intervjuar regissören Gertrud Larsson: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/888426?programid=4747

I förrgår, den 17 maj, hade signaturen 'fenomen' skrivit följande inlägg i Manuel Knight-tråden på Flashback. Vi citerar exakt:

Märkligt hur det försvinner inlägg i den här tråden?
Lyssnade just på senaste avsnittet av podden Snedtänkt (SR p1) med Kalle Lind där man mot slutet nämner Manuel Knight som ett exempel på en person som framgångsrik bluffare.
Avsnittet heter ”Om Carmencita Rockefeller” och MK nämns ca 49 min in.

Det där inlägget försvann kvickt. Flashbacks moderatorer hugger som hungriga gäddor och plockar bort allt de finner vara misshagligt. Signaturen 'fenomen' har ju alldeles rätt! Det försvinner inlägg.
Igår kväll skrev signaturen 'Battera' följande inlägg i Manuel Knight-tråden (klicka på bilderna för bättre läsbarhet):

imagebam.com

Samma signatur återkom en stund senare med nedanstående inlägg:

imagebam.com

Redan vid midnatt hade Flashbacks stinkande städpatrull (läs: moderatorena) plockat bort de båda informativa inläggen från igår kväll.

Man skulle kunna tycka, att det borde gå att i en Flashback-skvallertråd om Manuel Knight få berätta skvaller om just Manuel Knight, en av Sveriges mest framgångsrika bedragare, men så är det ju inte. Vi Groundhogs har under hela resan sen vi i augusti 2015 avslöjade bluffaren-mytomanen Manuel Knight, motarbetats av Flashbacks moderatorer och det var också skälet till att vi valde att starta bloggen Manuel Knight News och som hanteras av oss själva. Inga annonsörer tillåts. Publiceringar sker efter gemensamt beslut. Ingen extern kraft styr vår verksamhet.

Kalle Lind konstaterar i programmet att det är fascinerande hur dessa mytomaner som t ex Solveig Johansson och Manuel Knight inte nöjer sig med att vara bäst när de fabulerar om hur duktiga de är, utan såna här narcissister vill visa sig vara extra-extra-super-super-bäst. Det är som att superlativen inte räcker. Solveig Johansson påstod sig bl a vara neurokirurg och som i Dallas år 1963 försökte rädda JFK:s liv. Manuel Knight har bl a presenterat sig som typ assistent till Colin Powell och att denne har typ Manuel Knight att tacka för att USA besegrade Saddam Hussein under Desert Storm. Så vill Manuel Knight att hans ”berättelse” skall uppfattas.
Det där om Colin Powell vs Manuel Knight kan man se och höra och läsa om här i vår artikel från november 2015: http://manuelknight.blogspot.com/2015/11/manuel-knight-havdar-att-han-under.html
Det är glädjande att den USA-baserade avslöjarorganisationen TAH har tagit upp Manuel Knights bluff om att vara en US Special Forces och att Colin Powell personligen skulle ha bett Manuel Knight och dennes SF-gäng spränga en viktig bro. Här länk till TAH: http://thisainthell.us/blog/?p=62177

Under tre veckor i september i år kommer den stora militära samövningen Aurora att hållas. Det blir den största i Sverige på närmare ett kvarts sekel. USA kommer att ha massor av soldater med här på svensk mark under Aurora. Vi lovar att göra vad vi kan att USA-trupperna tar med sig Manuel Knight när de lämnar Sverige efter övningen och att han ställs inför militärdomstol för alla lögner om att vara en US Special Forces och att vara i hemlig USA-tjänst. Lyssna här (ca 30 min) hur Manuel Knight ljuger om att vara topphemlig militär agent:


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.