Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 6 oktober 2016

Att Mamma Staten fortsätter att köpa tjänster av bedragaren Manuel Knight måste omgående få ett slut!

Det känns som att vi Groundhogs långsamt håller på att tappa tålamodet. Sedan augusti förra året har vi bedrivit vår oegennyttiga upplysningsverksamhet syftande till att få stopp på Manuel Knights bedrägerier och lögner. Vårt arbete genererar inte en krona i intäkt till någon av oss som är sysselsatta med grävande eller skrivande vad gäller Manuel Knight, utan arbetet sker av pur idealitet. Vi vill se ett friskare och sundare Sverige -ett land fritt från bedragare, parasiter och lögnare. Manuel Knight är lögnaktig, parasiterande och bedragare -allt i en enda icke önskvärd person.

Sedan mer än ett år väntar vi på att gammelmedia skall ta sitt ansvar och berätta om Manuel Knight och hans mångåriga bedrägerier för att på det viset sprida kunskap om dennes parasiterande på våra skattepengar. Manuel Knight har genom lögner om sin bakgrund och utbildning lurat både stat och kommuner på miljoner kronor. Vår förhoppning var att gammelmedia, när de fått vår information om Manuel Knights lögner, de då skulle slå larm och därmed hjälpa till med att stoppa hans härjningar. Så skedde inte. Vi har våra teorier om orsaken till att media inte vill ta i denna skandal och en av orsakerna kan vara att det är litet skämmigt att ingen före oss upptäckt honom; han har ju dock hållit på i ett par decennier med att ljuga om att vara elitsoldat från US Special Forces.

Svenska staten har, genom att olika myndigheter anlitat honom som föreläsare, betalat Manuel Knight miljoner kronor i tron att han som topphemlig amerikansk agent deltagit i en mängd strider och att vara utbildad psykolog. Vi har informerat Polisen, Åklagarmyndigheten, Domstolsverket, Försvarsmakten, Migrationsverket m fl att de blivit lurade av honom, men vi har naturligtvis ingen möjlighet att med våra små resurser hinna informera alla statliga verksamheter som finns. Det senaste offret för Manuel Knights bluffanden som vi upptäckt, är teknikforskningskoncernen Swerea med huvudkontor i Kista.

Swereas presentation om deras medlemsdagar med Manuel Knight: http://www.swerea.se/kalender/swerea-kimabs-medlemsdag

<Swerea är en svensk forskningskoncern för industriell förnyelse och hållbar tillväxt. Vårt uppdrag är att skapa, förädla och förmedla forskningsresultat inom områdena:
  • Materialutveckling
  • Produktionsutveckling
  • Produktutveckling
Swerea är en central del i det svenska innovationssystemet med regional, nationell och internationell närvaro. En bärande del i verksamheten är ett nära samarbete med akademi, näringsliv och samhälle.
Med tillämpad forskning arbetar vi för en konkurrenskraftig industri med ökad innovation och lönsamhet i ett hållbart samhälle.>

Det där var från deras presentation. Källa: http://www.swerea.se/om-swerea

På samma ställe läser vi att Mamma Staten äger 42.8% av Swerea. På ett annat ställe läser vi att Manuel Knight skall ”föreläsa” för dem den 16 november. Nästa dag är det tänkt att Manuel Knight skall uppträda i Danmark hos Hartmanns för andra gången i samma månad. Vi har skrivit några kritiska artiklar om det företaget. Vårt mål är givetvis att se till att Manuel Knight inte uppträder vare sig hos Hartmanns eller Swerea eller någonstans mer överhuvudtaget, utan att han blir ställd till svars för sina bedrägerier och helst överlämnas till amerikanska myndigheter. Vi önskar att Manuel Knights sista ”uppträdande” blir inför en amerikansk domstol för skattebrott och gärna inför en amerikansk militärdomstol för sina militära bedrägerier. 

För svenskt vidkommande borde Manuel Knight förklaras vara en persona non grata.


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/