Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 23 oktober 2016

Camilla Heed är anställd på Manuel Knight Academy med uppgift att skicka ut fakturor. Hon påstår att man försökt förmå åklagare att stoppa denna blogg. -Hur går med den saken, Camillalilla?

Våra följare känner vid det här laget väl igen namnet Camilla Heed. Vi har lite nedsättande benämnt henne som ”kontorsråtta” och kunnat visa att hon fakturerat Svedala kommun med oriktiga uppgifter rörande sin husse Manuel Knight och på det viset vilselett kommunens ekonomiavdelning som ju är de som betalar de feta fakturorna från Hovås.

Camilla Heed har också påstått att man polisanmält en av våra uppgiftslämnare. Hur går det med den anmälan? Vi kan här meddela att alla grävlingar fortfarande är på fri tass. Inte heller bor alla grävlingar i samma gryt.

Att Manuel Knight inte gillar att vi beskriver honom med ord som: opålitlig, usel, fähund, tjuv, bedragare, svindlare, lögnare, ohederlig, parasit, fifflare -det kan vi förstå, men inte desto mindre är det ju sant. Manuel Knight är precis sådan som vi beskriver honom. Här nedan länkar till ett par artiklar vi publicerade i mars:


På ett känt skvallerforum har det häromdagen ställts frågor kring detta med att vi på vår blogg utpekar Manuel Knight såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt. Att vi ”lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning” som den juridiska formuleringen är. Vi förnekar givetvis brott, eftersom vårt uppsåt med att lämna information, det är att skydda nationen mot ”främmande makt”; i det här fallet inkarnerad i form av amerikanske medborgaren Manuel Knight. Det är en person som genom lögner och bedrägligt beteende har tagit sig ända in i de centrala delarna av det svenska samhället. Vi påminner här om följande institutioner som alla haft påhälsning av bedragaren Manuel Knight: Polisen, Migrationsverket, Kronofogdemyndigheten, Åklagarmyndigheten, Domstolsverket, Försvarsmakten, Sveriges Radio och SVT.

Vill Manuel Knight på egen hand, eller med hjälp av sin kontorsråtta Camilla Heed, väcka enskild talan mot någon de tror representerar grävargruppen Groundhogs, så är de varmt välkomna! Vi har absolut ingenting att dölja, men Manuel Knight och Camilla Heed bör då tänka på en sak: 

Vi har en väldigt massa spännande att berätta för den domstolen!


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/