Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 17 oktober 2016

Forskningskoncernen Swerea AB lyssnade på Groundhogs varningar och avpolletterade Manuel Knight från sin talarlista! Klokt folk avstår från att befatta sig med bedragare likt Manuel Knight.

För knappt två veckor sedan, närmare bestämt den 6 oktober, skrev vi upprört en artikel om att ”Mamma Staten” borde veta bättre än att slösa pengar på svindlare och mytomaner. I förra veckan fick vi i en telefonintervju bekräftat att Swerea AB hade gjort sig av med Manuel Knight. Det känns bra att upptäcka att bolag, som till över 40% ägs av staten, vet att vårda både sitt varumärke och sitt kapital.


Samma dag skrev vi ett mail till Swerea AB och där vi tydligt redogjorde för vad för en sorts person Manuel Knight är och att vi starkt rekommenderade bolaget från att avstå från att ha med honom att göra. Vi höll ögonen på hur föreläsarna inför Swereas medlemsdag den 16 november presenterades och det dröjde inte länge förrän Manuel Knights namn var bortplockat. I torsdags ringde vår unga grävarprao upp "NN", på Swerea rörande den planerade medlemsdagen och h*n kunde bekräfta att Manuel Knight inte längre var aktuell för att hålla ”föreläsning” för bolagets medlemmar. Visserligen påpekade "NN" att Swerea som bolag inte har någon redovisningsskyldighet utåt för hur man väljer sina föreläsare och det är alldeles riktigt, men eftersom staten äger 42.8% av koncernen så vill Groundhogs som skattebetalare att våra pengar används optimalt och det är inte att arvodera en förslagen fifflare som Manuel Knight. Han ger flabbiga och grabbiga ”föreläsningar” utan att förmedla egentlig kunskap, men ger långvariga skadeeffekter på varumärken.

Så avslutningsvis kan vi bara gratulera Swerea AB till att ha vidtagit helt rätt åtgärd när man väljer att inte göra affärer med Manuel Knight. Bra jobbat!

Fotnot: Efter att vi haft lite korrespondens med Swerea AB, så har vi efterkommit bolagets önskemål om att vi inte skall namnge deras medarbetare. Finns ingen anledning för oss att uppträda illasinnat mot folk som är lyhörda.

Vi kan parentetiskt här nämna att Manuel Knight själv av oss har fått chans att förklara sig och sitt beteende, men han har inte behagat svara. Väljer han att agera arrogant, så finner vi ingen anledning att visa honom någon generositet eller förståelse. Därför fortsätter vi att granska honom.


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/