Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 28 oktober 2016

Manuel och Anne Knight låter körkortslöse sonen Jeremy i narkotikapåverkat tillstånd få köra omkring i familjeföretagets AUDI. Vad är detta för en sorts laglös familj?

Vi svarar själva på vår fråga: Den Knightska familjen bryr sig inte om att följa lagar eller regler och den hindras inte heller av några moraliska spärrar. Hela klanen Knight-Eriksson är för övrigt marinerad i lögner. Ohederlighet, svek, mened och falsk tillvitelse är bara några av de kryddor som spetsar till anrättningen. Att den Knight-Erikssonska klanen uppträder smaklöst och saknar stil, det behöver nog inte poängteras. Det räcker med att hänvisa till vår julaftonsartikel.


Usla och giriga föräldrar är sällan de bästa förebilderna för barn och när sådana barn dessutom inser att Mamma och Pappa sedan mer än två decennier tillsammans byggt upp en livslögn om att Pappa är dekorerad elitsoldat och utbildad psykolog -ja, då kan det som barn bli lätt att välja drogdimmorna framför Verkligheten.

Den 13 juni i år befann sig Jeremy Knight intill Radiotorget i Västra Frölunda (Göteborg). Han satt på förarplatsen i en svart AUDI med reg nr DPY 367. Bilen är registrerad på Sinkfield & Co (med org nr 556673-2789) och är det bolag från vilket alla Manuel Knights bokningar görs av Camilla Heed. Bolaget Sinkfield & Co kontrolleras av Anne och Manuel Knight som ordinarie ledamöter och med Samuel Bengmark som suppleant. Jeremy Knight sitter ej med i bolaget. Det här hade inte varit mycket att prata om, men eftersom Jeremy Knight var kraftigt och synligt narkotikapåverkad där han satt bakom ratten och på väg att snorta i sig ett vitt pulver, så ville de poliser som kallats till platsen undersöka både honom och bilen. Dessa undersökningar slutade på likartat vis: både bilen och Jeremy Knight innehöll amfetamin och cannabis. Inte bra.

Den 2016-10-14 inlämnades en stämning till tingsrätten i Göteborg. Genom våra grävlingkontakter får vi reda på vad som sker runt Jeremy Knight och hans familj. I det nu aktuella Jeremy-ärendet med målnr B 12646-16 ser vi att det lutar åt att han får betala närmare 20 000 kronor för innehav av ca 5 gram knark. Tur för Jeremy att han inte hade ett hekto i bilen, för om gramprisnoteringen vs bötesbeloppet hade varit linjärt, så hade böterna blivit 4000 x 100 = 400 000 kr. Det skulle bli mycket ljugande för Pappa Manuel Knight för att få ihop dom pengarna. Eller kanske ändå inte? Östersund betalar ju honom 240 000 kronor för 4 timmars ljugande, så på en 8 timmars ”arbetsdag” får han lätt ihop summan. Bara för Manuel Knight att ringa upp Östersunds kommuns alltid lika ”tillmötesgående” HR-chef Anne Vågström och be henne överföra den summan. På samma lättvindiga sätt som hon brukar göra. Bländad. Charmad. Anne Vågström. Say no more..

Mamma Anne och Pappa Manuel låter sonen Jeremy Knight få knarka och använda företagets bil för narkotikatransporter och -förvaring. Det är djupt omoraliskt och dessutom straffbart att låta en person man vet om saknar körkort och är drogad få disponera bil. I det här fallet är det en bil som ägs av Sinkfield & Co (ja, alldeles riktigt: vi upprepar bolagets namn bara för att skada varumärket Sinkfield & Co och det kommer vi att fortsätta med) och vi vill påminna om att försäkringen för den bilen gäller inte om ägaren (läs: Sinkfield & Co) låter en körkortslös och drogpåverkad person (läs: Jeremy Knight) få köra den. Så om den körkortslöse och drogberusade Jeremy Knight hade blivit inblandad i en trafikolycka, så hade inte försäkringen gällt. Om Jeremy Knight kört ihjäl någon, så hade han dömts att till dödsboet utge ett skadestånd han inte på egen hand hade kunnat betala. Manuel Knight bryr sig inte? Anne Knight bryr sig inte? -Nej, de föräldrarna bryr sig inte.

För att återgå till trafikbrottslingen Jeremy Knight. En fråga infinner sig: vad var det som gjorde att poliserna Andreas Peterson och Anneli Ortmon i patrullen 51-2210 inte ställde den tydligt narkotikapåverkade Jeremy Knight frågan om hur bilen kommit från garaget i Hovås hos Mamma Anne Knight och Pappa Manuel Knight ända till Radiotorget i Västra Frölunda? Det är en sträcka på ca 7 km och om inte Manuel Knight gjort företagets AUDI självkörande, så får vi misstänka att det var den körkortslöse och kraftigt narkotikapåverkade Jeremy Knight som kört bilen. Än en gång: Varför frågade inte poliserna Jeremy Knight om hur bilen flyttats? Vi har en teori: Om poliserna inte fastställer den olovliga körningen och det drograttfylleri som Jeremy Knight gjort sig skyldig till när han [sannolikt] själv kört bilen från Hovås till Radiotorget, så blir det ingen huvudförhandling, utan det blir det enklare förfarande med ett s k straff-föreläggande. Jeremy Knight slipper inställa sig i domstolen och där på plats under förhandling från åhörarplats bli granskad av ett par ur den göteborgska grävarfilialen. Vi tror å andra sidan att det inte dröjer särskilt länge förrän Jeremy Knight fysiskt hamnar inför skranket eftersom han består av kombinationen: narkoman, tjuv och trafikbuse. Tre oönskningar i en. 

Det förtjänas också att berättas att Jeremy Knight under en period befunnit sig på behandlingshem för sitt drogande, men eftersom han saknar vilja att sluta knarka (= narkoman), så fortsätter hans problem. Tittar vi på Anne Knight så ser vi att hon inte kan sluta banta (= anorektiker) och tittar vi på Manuel Knight, så ser vi att han inte kan sluta ljuga (=mytoman), så vi bör inte vara förvånade över att det löper som en röd tråd av tvångsmässigt agerande hos familjen Knight. Hela den familjen behöver hjälp och det bästa vore förstås att deras närmaste omgivning frontade dem ordentligt. Vi gissar att när grannarna på Golfbanevägen här på bloggen läser om att Anne och Manuel Knight fritt låter sonen Jeremy Knight få använda bilen i körkortslöst, men narkotikapåverkat tillstånd, de då börjar utöva ”grannsamverkan” på riktigt. Det kanske då blir att det kommer att svingas en och annan golfklubba på Golfbanevägen. Över staketet, då alltså..

Här nedan kan var och en se ett utdrag ur belastningsregistret. Eftersom vi inte vill riskera att begå några juridiska övertramp, så har vi anonymiserat dokumentet. Det utdraget kan alltså beröra precis vemsomhelst. Men det gör det inte. Klicka på bilden för högre läsbarhet:

imagebam.com

Vi är på allvar bekymrade för hur det skall gå för Jeremy Knight. Hur känns det för honom nu när han vet att Pappa Manuel Knight ljugit för honom under hela hans uppväxt? Samtidigt har Mamma Anne Knight också ljugit för honom, eftersom hon hyllat Pappa Manuel Knight och hon falskt intygat att han skulle ha tillhört Special Forces. Att en mamma lyfter en pappa till skyarna inför barnen hör man inte så ofta talas om. Det är tyvärr betydligt vanligare att man får höra om mammor som inför barn talar illa om pappan. Anne Knight vet om att Manuel Knight är en bedragare och hon har under alla år medverkat i bedrägeriet, så om Manuel Knight skall få skaka galler i USA, så bör i rättvisans namn Anne Knight få flytta in på Hinseberg. Ingen swimming-pool där för henne.

Vi har försökt att få Jeremy Knight att ta kontakt med oss, men ännu har han inte hörts av. Tråkigt att han inte tycks förstå att vi skulle ömsesidigt ha nytta av varandra. Mest han. Kanske denna hans tystnad indikerar hur narkotika fördunklar omdömet och släcker förnuftet.


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/