Email: groundhogswe@gmail.com

tisdag 25 oktober 2016

De Fyras Gäng i Östersund. Än en gång har de fyra korrupta tjänstemännen fått brev från oss. De fyra som gav Manuel Knight mer än en kvarts miljon kronor fast de visste om att han är en hänsynslös bedragare!

Den 20 oktober publicerade vi en artikel baserad på att Sveriges Radio och SVT slagit larm om att svenska kommuner råkat ut för bluffare. Det var inga nyheter för Groundhogs, för redan för mer än ett år sedan hade vi larmat kommuner om att de råkat ut för bluffaren Manuel Knight. Ingen kommun hade däremot på ett svinigare sätt än Östersund ”tackat oss” för att vi försökte hjälpa dem med information om den falske psykologen Manuel Knight, han som dessutom lögnaktigt påstår sig vara en US Special Forces-soldat.

Den bitr kommunikationschefen i Östersund, Håkan Lundqvist, lyckades förmå facebook att stoppa vårt konto när vi inför kommunens medborgare slog larm om att tjänstemännen Anne Vågström, HR-chef, och Lena Ericsson, konsult, hade gett bedragaren Manuel Knight 240 000 kronor. Samma kommun hade något år tidigare påstått sig inte ha råd att spola några isbanor så att folket i Östersund skulle ha något att göra på vintern. Beslutet om att spara in på isarna togs av (S)-politikern Mona Modin Tjulin. -Hur mycket man sparade? -Jo, cirka 150 000 kronor och det i en kommun som år efter år drömmer om att få arrangera Vinter-OS. En skrattretande kommun med andra ord.

Mindre skrattretande är dock att Anne Vågström och Lena Ericsson är två lättpåverkade och litet ensamma kvinnor som inte kunde motstå Manuel Knights charm, så med vett och vilja lät de Manuel Knight få behålla den kvartsmiljon han lurat till sig genom att flinande dupera dem och påstå sig vara utbildad psykolog. Vi ringde upp dessa två ansvariga tjänstemän, vi berättade att de blivit lurade, vi bad dem att försöka rädda kommunens pengar genom att häva det avtal som på falska grunder ingåtts med Manuel Knight, men vi blev istället oförskämt bemötta. Samtalen bandades av oss -for further reference..

Allt detta har denna bloggs följare kunnat ta del av och det är bara att klicka på etiketten 'Östersund', så kan man få en bra överblick av vad det här är för en kommun och vilka svinpälsar bland tjänstemän och politiker som där går att finna. Vi vill än en gång påminna om att Östersund importerade sin bitr kommundirektör Unto Järvirova från Staffanstorp efter att han där hade gjort bort sig med dyra spritresor till franska Rivieran. Sophia Djiobaridis på SVT:s UG-redaktion gjorde en grej på just Unto Järvirova och därför tipsade vi henne om skandalen i Östersund, men hon valde att inte återkoppla. Sophia Djiobaridis har därför hamnat på vår långa lista med namn på journalister som valt att titta bort. Gissningsvis för att bedragaren är svart och man inte vågar granska en svart person, även om det är klarlagt att personen ifråga genom lögner lurat till sig miljoner kronor.

Här nedan ses vad vi skrev till Östersunds fyra fala tjänstemän och med kopia till Staffanstorp för kännedom. Mejlen låg i resp inkorgar igår morse:

Grattis, ni i De Fyras Gäng!
Ni har sett till att Östersund för alltid kommer att bli förknippat med korruption och ett extremt generöst agerande mot Manuel Knight, en simpel amerikansk militär bedragare och som påstår sig vara utbildad psykolog.

Vi fortsätter oförtrutet med att försöka få stopp på Manuel Knight och hans bedrägerier. Gissningsvis undviker ni fyra att slaviskt följa vad som publiceras i artiklar på Manuel Knight News; det kan säkert inte kännas särskilt bekvämt för er att se hur vi gräver fram alltmer om denne bedragare. Fast det var ju honom ni valde att göra affärer med. Med medborgarnas pengar då förstås..

Som ni minns, så försökte vi att få Östersunds kommun att häva det avtal rörande Medarbetardagarna ni hade ingått med Manuel Knight och som upprättades i januari 2015. Det avtalet gav den falske psykologen Mytomanuel Knight över en kvarts miljon kronor för fyra (4) timmars medverkan och skrevs för kommunens räkning under av Anne Vågström. Det var Camilla Heed, kontorsråttan på Manuel Knight Academy, som hade skickat det för underskrift. Ni fyra valde att inte försöka få pengarna tillbaka, trots att ni alla visste att Manuel Knight ljugit om att vara utbildad psykolog och vara en dekorerad elitsoldat. Ni visste att han är en mytoman och som lurat er, men ni lät honom ändå få behålla pengarna. Medborgarnas pengar, alltså.
Det finns verksamheter som lyssnar på oss när vi informerar dem om att Manuel Knight är en bedragare. Här ett par länkar till artiklar i det ämnet:

I den nämns Östersunds kommun och givetvis också era namn. Ni utpekas (med rätta!) som "korrupta svinpälsar". Se det som eufemism, för det finns betydligt tyngre ord i det svenska språket att ta till när det handlar om att beskriva vad ni är för sorts träck. Vi lär få skäl att så småningom återkomma i den saken. Att Östersunds bitr kommunikationschef, Håkan Lundqvist, förmår Östersunds, från Staffanstorp importerade, patetiske bitr kommundirektör, Unto Järvirova, att sekretessa mail som visar hur kommunens Lena Ericsson försöker lägga munkavle på en kollega för att inte skandalen med Manuel Knight skall bli känd, det visar att Östersund har minst fyra tjänstemän som borde "dekoreras" med tjära och fjäder. Vi lär, fjädrar anamma, få skäl att så småningom återkomma i den saken.
//Groundhogs
 
När skandalen med Manuel Knights långvariga bedrägerier över hela Sverige väl blir känd, så kommer det att finnas ett stort antal upprörda medborgare som intensivt önskar få rulla Manuel Knight och hans medlöpare i tjära och fjäder. Vi ser fram emot det.


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/