måndag 17 april 2017

Anser SVT-programledaren Sarah Dawn Finer på allvar att riksdagspartiet 'Sverigedemokraterna' är att jämställa med terrororganisationen IS?

Vi har läst vad Håkan Boström, gästkrönikör hos tidningen GP, skrev den 11 april. I den krönikan går han till hårt angrepp på både sångerskan Sarah Dawn Finer och på Andres Lokko, journalist på tidningen SvD och vilken han anklagar för att relativisera terrordådet i Stockholm den 7 april.

Rubriken för krönikan är minst sagt expressiv: ”Dessa satans medlöpare

Här ingressen:
Lokko och hans anhang visar hur relativiseringen av en folkmördarideologi – jihadismen – med tiotusentals liv på sitt samvete sett och ser ut i delar av Sveriges mediala toppskikt”

Vi citerar ur texten:
<Ett dygn efter terrorattacken – där en förmodad IS-sympatisör bakom ratten på en tung lastbil krossade människokroppar på Drottninggatan – fann Svenska Dagbladets journalist Andres Lokko det lägligt att relativisera Islamiska statens illdåd på Twitter: ”är alla nu alltså till slut på det klara med att SD och IS utgör exakt samma hot med intill förvillelse identiska mål och ideal?”.

Detta budskap retweetades av bland annat av SVT:s programledare Sarah Dawn Finer – som på söndagen obekymrat uppträdde på ”kärleksmanifestationen” på Sergels torg. Budskapet gillades även av t.ex. SVT-profilen Po Tidholm och Sydsvenskanjournalisten Peter Fällmar Andersson.>

Vi har inga problem med att Håkan Boström attackerar Sarah Dawn Finer, för sedan länge har vi satt ett stort frågetecken för den kvinnans omdöme. Här nedan en bild där Sarah Dawn Finer omger sig med två väl kända busar (klicka på bilden för bättre läsbarhet):

imagebam.com

Att båda dessa busar uppvisar ett stort mått av aggressivitet vet många om, men vi föredrar pugilisten Paolo Roberto framför bedragaren-psykopaten-parasiten Manuel Knight. Paolo Roberto har i alla fall humor och vågar ta en öppen debatt, medan Manuel Knight flyr undan och bluffar och ljuger när han ställs till svars för att ha lurat hela svenska folket. Manuel Knight är en föraktlig individ och som definitivt inte hör hemma i Sverige. Vi vill se honom ställd inför domstol i USA för att i bl a Sveriges Radio och SVT (två svenska public service-bolag) ha ljugit om USA-ledda operationer. US Embassy i Stockholm väntar liksom vi Groundhogs på att ny ambassadör skall installeras. Vi ser gärna att det blir en person med mycket hårda nypor och som inte accepterar att Sveriges Radio och SVT skyddar en amerikansk militär bedragare, Manuel Knight. Till råga på allt har Manuel Knight under många år anlitats av den svenska Försvarsmakten för att utbilda svenska soldater. Vi vill se Manuel Knight begäras utlämnad till USA.

Inte heller jihadister hör hemma i Sverige, så vi ansluter oss till Håkan Boströms kritik av svensk media som i stora stycken har ett märkligt apologetiskt förhållningssätt visavi religiös extremism. Det här väcker samtidigt frågan om vad som ledde fram till att en sån vandrande katastrof som Mona Sahlin, en fifflerska av värsta sort, överhuvudtaget fick uppdraget att bli ”Nationell samordnare mot våldsbejakande extremism”. Det säger en hel del om Sverige och svensk media, för Mona Sahlin hölls länge under armarna av svensk reguljärmedia, för det upplevdes som viktigt att täcka upp för henne som kvinna och detta trots att man visste att hon inte var lämplig för uppdraget. Alla visste att hon ljög reflexmässigt när hon ställdes till svars för t ex obetalda parkeringsavgifter och parasiterande på regeringskansliets kontokort. Facit kommer nu. Nu bor jihadismen i Sverige. Visserligen kan inte allt ansvar läggas på Mona Sahlin, för stort ansvar vilar också på Sveriges demokrati- och kulturminister Alice Bah Kuhnke, för det var hon som under sin tid i dåvarande Ungdomsstyrelsen delade ut miljoner kronor till organisationer som arbetade för religiös sekterism och extremism.

Att jämställa IS med SD vittnar om ett allvarligt förståndshandikapp. Varför är det så tyst i svensk media om det mentala och monumentala klavertramp som Andres Lokko och Sarah Dawn Finer lyckades med? Beror det på att Den Svenska Journalistkåren inte gärna kritiserar en kollega, Andres Lokko? Den Svenska Journalistkåren vill ju inte heller kritisera Stina Lundberg Dabrowski för att hon år 2006/2007 grovt missade i källkritiken när det gällde Manuel Knight, vilket i sin tur ledde till att han har kunnat plundra staten, kommuner och landsting på miljoner kronor. Den Svenska Journalistkåren tar inte sitt ansvar, så Jeanette Gustafsdotter far med osanning. Jeanette Gustafsdotter är vd för branschorganisationen TidningsUtgivarna. Här länk till en artikel vi skrev i december förra året: http://manuelknight.blogspot.com/2016/12/jasa-du-jeanette-gustafsdotter-vd-for.html

Lyssna gärna här hur psykologen Yassin Ekdahl uttalar sig om situationen i Sverige idag (1:42): http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6674217

Rubriken på inslaget talar för sig själv:

Myndigheter riskerar missa signaler om radikalisering

===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.