Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 15 april 2017

Idag har vi Påskafton. I Sverige finns en tradition att samtidigt med den kristna påsken också ”fira” otäcka häxor. NB! Häxor kan vara av både manligt och kvinnligt kön!

I Sverige är det företrädesvis kvinnliga häxor som ”firas”, men visst förekommer det manliga häxor i religiösa sammanhang i olika kulturer. Med västerländska ögon ser vi ofta dessa kulturer som ”primitiva”.

Vi skall inte fördjupa oss i analyser av häxor och häxprocesser i Sverige, men den som vill, kan här lite kortfattat läsa om detta: https://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%A4xprocesser_i_Sverige

Jan Guillou gav år 2002 på Piratförlaget ut boken Häxornas försvarare, en i alla stycken spännande läsning och som kanske en aning justerar bilden av den katolska Inkvisitionen. Man kan läsa att Sverige var värre. För att citera vad Manuel Knight sade i ett helt annat sammanhang:”Är du förvånad?”

Vi vill inte peka ut vare sig Manuel Knight eller Catrin Hedlund, internetbedragerskan från Södertälje, som häxor, utan vi nöjer oss med att konstatera att de båda beter sig amoraliskt och svekfullt och då inte minst mot sina barn. Om Catrin Hedlund har vi publicerat en artikel. Här länk: http://manuelknight.blogspot.com/2017/04/igar-vacktes-atal-mot-en-bedragare-som.html

På ett mycket välkänt skvallerforum (Flashback) skrev signaturen 'Ventoroso' idag bl a följande om Catrin Hedlund:

Och trots ett år av Frivård och psykologsamtal inser hon inte att hon "inte är en helt vanlig tjej." Catrin "helt vanliga tjejer" varken stjäler från människor eller bedrar folk. 99% av folket är helt perfekta och felfria i det avseendet.
Hur kan Frivården och socialen så grovt missbedöma denna förbryterska? Varför tar ingen hand om barnen innan något allvarligt händer?
Catrin, för dina barns skull, sluta ta med dom på bloggen. Nämn dom inte! Och framförallt, använd dom aldrig som en fasad för dina bedrägerier. Dom kommer skadas allvarligt av detta i framtiden.

Så sant, så sant. Vi instämmer helt i vad 'Ventoroso' skriver om Frivården och Socialtjänsten och visst skadas Catrin Hedlunds båda barn av hur gräsligt hon beter sig! Glädjande att se hur signaturen 'denisa' skriver med adress 'Ventoroso':

Mitt i prick!
Borde va olagligt att outa sina grabbar så som hon gör och även använda deras mobiler för sina smutsiga bedrägerier!
Tänk om de visste vem deras falska morsa gjort och 
vem hon är?
 
Den där diskussionen om att missbruka sina barn, det har vi funnit här: https://www.flashback.org/t2669218p514

Det finns också en särskild tråd på Flashback om den amoraliske och svekfulle Manuel Knight. För ett tag sedan dök det upp en skribent som under signaturen 'Hjortjakt' i tråden där har börjat försvara Manuel Knight och hans brottsliga gärningar. Det är mycket tydligt att vederbörande är köpt av Manuel Knight och att det hela ingår i den damage control som bedragarparet Anne och Manuel Knight under senare tid har ägnat sig åt. Här nedan ett inlägg signerat 'Hjortjakt' och där vederbörande vänder sig till signaturen 'fiatigerlilja': 

Nej Fia, rannsakningen av MK är oväsentlig. Se dig omkring. Han har gett vad som begärts av honom, och piggat upp en del i leden. Vilket alltid är gynnsamt. Inga enskilda har kommit till skada. Fokusera på viktigare ting. Som sagt, se dig omkring. Har snubblat över bloggen om MK som är så sorglig. Inte för MK's skull utan för den person som lägger alltför mycket av sitt liv på MK. Som tvärtom nu vinner sympatier och även nya uppdrag på grund av detta. All typ av bränsle kan användas för att ta sig framåt

Manuel Knight News har citerat vad 'fiatigerlilja' skrivit. Här länk:

Notera vad signaturen 'Hjortjakt' skriver: ”Inga enskilda har kommit till skada”. Det märks att den lismande, otäcka människan och som springer bedragaren-psykopaten Manuel Knights ärenden, är lika oempatisk som Anne Knight, Manuel Knight och Catrin Hedlund. Hos dessa föräldrar finns inte minsta tanke på hur barnen skadas av att föräldrarna ljuger och beter sig brottsligt. Anne Knight har en syster, Katarina Eriksson, som även hon beter sig enligt samma formulär.

Vi har i olika artiklar utpekat Anne Knight som både Lady Macbeth och som en av de tre häxorna på heden i verket Macbeth. Här nedan länk till ett par artiklar: http://manuelknight.blogspot.com/2015/12/anne-knight-ar-hon-kanske-hovas-svar-pa.html


GLAD PÅSK!


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.