måndag 24 april 2017

Idag skall vi bege oss ut på ”Hjortjakt”. Vi skall granska vad ett äkta internettroll och som arbetar för Manuel Knight, håller på med. Hänger ni med?

Signaturen 'Hjortjakt' skriver på skvallerforumet Flashback. Igår skrev vi en artikel om den damage control som vederbörande håller på med för att skydda bedragaren Manuel Knight. Vi missade då att 'Hjortjakt' hade postat ännu ett inlägg, några timmar innan vi gick i tryck.

På senare tid har det talats mycket om ”internettroll” och det har för många blivit synonymt med ”anonyma näthatare”. Var och en får definiera internettroll som man vill, men vår definition är att det är skribenter som finns i trådar under falsk flagg och ofta med en tydlig agenda, men som man inte vill exponera. Det behöver inte på nåt vis handla om näthat, utan är en strategi för att försöka påverka en tråds följare och andra skribenter i tråden. En ljusskygg verksamhet, därav benämningen ”troll”, som ju sägs avsky solljus, för då lär de enligt sagan spricka.

Här länk till gårdagens artikel och som handlade om 'Hjortjakt': http://manuelknight.blogspot.com/2017/04/de-som-kopt-in-mk-vet-exakt-vad-de-far.html

På morgonen hade 'Hjortjakt' postat det här inlägget (klicka på bilden för högre läsbarhet):

imagebam.com


Notera att 'Hjortjakt' skriver att ”intresset f hur det går för MK är så gott som obetydligt för mig.” Vi tror att rätt ord i sammanhanget borde ha varit ”obefintligt” i stället för ”obetydligt”. Men skribenten lurar inte nån som varit med ett tag. Redan i första inlägget, den 15 mars, märktes det att kontot var registrerat i akt och mening för att supporta Manuel Knight.

Den 1 april påstår 'Hjortjakt' att Manuel Knight ”vinner sympatier och även nya uppdrag på grund av detta” [med att Manuel Knight, med all rätt, hårt kritiserats för sina mångåriga bedrägerier]. Hur kan 'Hjortjakt' veta att Manuel Knight får nya uppdrag? Jobbar kanske 'Hjortjakt' i omedelbar anslutning till Manuel Knight Academy..? Det är väl Camilla Heed, kontorsråttan som är en del av Manuel Knights bedrägerier, som har koll på antalet uppdrag som hennes husse får? Det är ju Camilla Heed som ringer runt och desperat försöker få gamla kunder till att än en gång ta in Manuel Knight som ”inspiratör”. Vi tror att Camilla Heed har det extremt svårt att få gamla kunder till att göra om det misstaget en gång till.

'Hjortjakt' vill framstå som en barnavärnare och kritiserar oss (men skriver ”Du”) för att vi kritiserar två av paret Knights barn, nämligen Jeremy Knight och Jennifer Knight. Vi tror att 'Hjortjakt' fick svar på tal från oss redan igår, för där gjorde vi klart för alla, att myndiga individer och som aktivt deltar i ett brett upplagt bedrägerikoncept (läs: Manuel Knight Academy) får räkna med kritik. Roligt att se hur 'Hjortjakt' skriver om barnen Knight, när han -för det är en en han- skriver om att de barnen ”missbrukas så här”. Vi har under snart två års tid kritiserat paret Anne och Manuel Knight för att de hänsynslöst i marknadsföringssyfte missbrukar sina barn. Bedragarparet Anne och Manuel Knight har använt sig av tidningar som Aftonbladet och Hemmets Veckotidning för att exponera sina barn.

Här länk till vår artikel om exponeringen i Aftonbladet (scrolla i artikel #2): http://manuelknight.blogspot.com/2016/11/erik-olkiewicz-frilansjournalisten-som.html

Åtminstone sedan hösten 2015 vet både Jeremy Knight och Jennifer Knight om att deras pappa Manuel Knight är en simpel bedragare och att deras mamma Anne Knight även hon är del i det brett upplagda bedrägeriet. Båda dessa barn är myndiga och har rätt att fritt välja om de vill vara med i bedrägerierna eller inte. Som vi har visat, så har båda barnen valt att finnas med i Manuel Knight Academy och de är därför del i verksamheten. Här ett par skärmdumpar som visar hur det såg ut ända fram tills Magasinet Filter med sitt nummer 54 gav spridning av vad vi hade avslöjat (klicka på bilderna för bättre läsbarhet).

imagebam.comimagebam.com

Här nedan kan vi visa att 'Hjortjakt' har fel, för det inte är vi som kränker barn. Det är Manuel Knight som samvetslöst utnyttjar barn och ungdomar!

imagebam.com


Paret Anne och Manuel Knight skyr inga medel för att berika sig. Hoppas att deras barn i framtiden ställer dem mot väggen för att deras uppväxt förstördes av dessa två usla och giriga föräldrar.


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.