onsdag 5 april 2017

Igår väcktes åtal mot en bedragare som under lång tid bluffat om att vara ”toppbloggare” och med det som bas lurat mängder av folk på mängder av pengar. Det var på tiden och nu väntar fängelse!

Igår meddelades alltså åtal mot en annan bedragare än Manuel Knight. Den här gången handlar det om en kvinna, Catrin Hedlund och som är lika empatilös som Manuel Knight. Kan en svensk åklagare åtala en kvinna för brottet 'grovt bedrägeri', så borde det inte finnas några hinder för att inleda en förundersökning när det handlar om Manuel Knight. Han har ju lurat till sig många miljoner genom sitt långvariga och systematiska bedrägeri. Låt inte mannen komma undan!

I gårdagens Länstidningen (Södertälje) kunde man få se denna rubrik:

Hon dömdes för att ha lurat till sig pengar för konsertbiljetter som inte fanns. Nu åtalas bloggerskan för 19 nya bedrägerifall.

Det där visar att Catrin Hedlund är en återfallsförbrytare. Vi rekommenderar våra läsare att läsa hela artikeln. Länk här: http://www.lt.se/stockholm/sodertalje/lurade-17-personer-pa-hakan-hellstrom-biljetter-nu-atalas-bloggerskan-igen

Vad som är extra tragiskt och som gör Catrin Hedlunds brottsliga verksamhet ännu mer avskyvärd, det är att hon har använt sig av sina barn när hon raggat följare på de bloggar hon drivit. På det viset påminner hon om hur Manuel Knight i sin marknadsföring av sig själv som ”utbildad psykolog” och ”elitsoldat från US Special Forces” har använt de tre barn har har ihop med Anne Knight. De som betalat Catrin Hedlund pengar har förstås utgått från att en mamma som publicerat mängder av bilder på sina helt oskyldiga små barn, hon kan inte vara en bedragerska. Men det är hon!

Paret Anne och Manuel Knight har under årens lopp gärna låtit sig fotograferas med sina barn. På det viset har man försökt signalera trygghet, stabilitet, framgång och ärlighet. Här ett talande exempel:

imagebam.com

Källa: Vår artikel från den 21 november 2016. Här länk: http://manuelknight.blogspot.com/2016/11/erik-olkiewicz-frilansjournalisten-som.html

Det där är cyniskt och riktigt otäckt gjort av bedragarparet Knight, för deras barn har ju tidigare inte vetat om att Mamma och Pappa ljugit ihop historierna om ”psykolog”, ”elitsoldat”, ”krigsfånge”, ”Purple Heart” och ”Bronze Star” -alltihop är bara bluff!

Att, som Catrin Hedlund gjort, ljuga för sina barn om att deras Mamma är en ”toppbloggare” som tjänar pengar på bloggandet, när Mamma i själva verket lurar av folk pengar, är rent ut sagt ett svinigt beteende. Det är ingen tvekan om att Catrin Hedlund har en allvarlig personlighetsstörning och att hon är en helt olämplig vårdnadshavare. Gissningsvis kommer Södertörns tingsrätt att döma henne till kanske ett halvårs fängelse, men det kommer nog att bli i form av en villkorlig dom.

Catrin Hedlund dömdes för ca ett år sen till skyddstillsyn och har stått under Frivårdens mjäkiga program. Under hela tiden har hon också haft kontakt med Socialtjänsten (eftersom hon är ensam vårdnadshavare till de två barnen), men ingen på Socialtjänsten har sagt till henne på skarpen att sluta att exponera bilder på barnen. Vad säger det om den svenska Socialtjänsten? -Jo, att den inte ser till barnens bästa, utan man gullar med mammor som gång efter annan visar sig vara helt olämpliga som vårdnadshavare. I den Knight-Erikssonska klanen finns förutom Anne Knight (f Eriksson) också hennes storasyster Katarina Eriksson. Följande sagt upplysningsvis: Båda dessa systrar har under en lång följd av år ljugit för sina resp barn.

Vad gäller Manuel Knights bedrägerier, så ser vi inget skäl till att dessa inte skulle kunna utredas och bedömas som just brottsliga, för hela detta scam som bedragarparet Anne och Manuel Knight under åratal har ägnat sig åt är ju ett systematiskt vilseledande av respektive kunder. Det skall inte vara acceptabelt att komma till Sverige och tacka för det permanenta uppehållstillståndet och ljuga för hela svenska folket genom att sitta och bluffa i Sveriges Radio och hos SVT. Det är inte den sortens amerikaner vi vill se här i landet och det är något vi kommer att försöka informera Den Nye Presidenten om. Vi önskar se att Donald Trump infriar sitt vallöfte och gör ”America Great Again”. Men kom ihåg: USA kan aldrig bli ”great” så länge Sverige låter en amerikansk militär bedragare på svensk mark få smutsa USA:s namn!

Fotnot 1: Groundhogs har tagit del av den polisutredning som ligger till grund för det nu aktuella åtalet och vi kan konstatera att Catrin Hedlund tycks njuta av den katt-och-råtta-lek hon genom sina bedrägerier utsätter sina offer för. Hon nöjer sig inte med att ha lurat av offren pengarna, utan fortsätter styra och ställa med de stackars offren. Det finns därigenom ett litet inslag av sadism i denna hennes hänsynslöshet. Även Manuel Knight njuter av den sorts makt han uppnår när han står på scen och vet hur han blåst hela publiken och dessutom får den till att utföra lekar och att dansa efter hans kommando. Obehagliga människor både Catrin Hedlund och Manuel Knight! Båda uppvisar psykopati och båda är patologiska narcissister.

Fotnot 2: Även tidningen Expressen fångade upp nyheten med Catrin Hedlund. Här länk: http://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/domd-bloggare-atalas-for-20-nya-bedragerier/
Ett ökänt skvallerforum har en lång tråd om Catrin Hedlund och vad som i sammanhanget är glädjande, är att tråden inte dränkts av rasistiska påhopp. Catrin Hedlunds stackars barn kan inte hjälpa att de är mörkhyade. De kan inte heller hjälpa att Socialtjänsten inte kunnat få stopp på mammans hänsynslösa exponerande av dem. Groundhogs månar om alla barn, oavsett hos vilken olämplig mamma de vistas.


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.