Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 10 april 2017

Drottninggatan i Stockholm, 7 april 2017. En 39-årig uzbek mejar ner gående och misstänks för ett terrorattentat. Polisen i Stockholm tog i oktober 2016 hjälp av Manuel Knight. Till vilken nytta?

Mitt i det tragiska i att människor fått sina liv förstörda på grund av religiös förvillelse och/eller ett personligt hämndbegär riktat mot nationen Sverige, är det ändå intressant att ställa sig frågan om det var väl investerade pengar att köpa in bedragaren Manuel Knight för att hålla ”föreläsning” om ”att högprestera under extrema förhållanden"?

Vi svarar med ett rungande: NEJ! 

Det var helt bortkastade pengar och vi har skrivit ett par artiklar om skandalen med att Polisen köpte in den amerikanske militäre bedragaren Manuel Knight. De som under de senaste dagarna har följt Polisens presskonferenser kunde i fredags se och höra Ulf Johansson och Jan Evensson. Den förstnämnde är regionpolischef för område Stockholm-Gotland. Den andre anges vara ”chef för regionpolischefens kansli”. Mycket av chef. Lite av verkstad. Jan Evensson benämns för närvarande ”biträdande kommenderingschef”. Ny titel, samme Jan Evensson. Igår lovade han att den misstänkte 39-åringen kommer att sitta inlåst resten av sitt liv. Intressant. Har Jan Evensson en förmåga att se in i framtiden? Har Sverige efter den 7 april 2017 slutat med rättslig prövning? Vad vi vet, så är inte 39-åringen ännu rannsakad och dömd, men Jan Evensson kanske gjorde processen kort och hoppade över formalia och har nu bestämt sig för en lämplig påföljd för ett ännu inte utrett brott? Är det så Sverige skall se ut från och med i fredags?


Jan Evensson var den polischef som i juni 2016 attesterade beställningen av Manuel Knight till att hålla ”föreläsning” för poliser rörande arbetsledning och ledarskap. Det kostade 108 904 kr +moms. Det var polisen Robert Kindroth som hade beställt in Manuel Knight att stå på scen och showa för bl a Ulf Johansson. Här en Twitter-hyllning från regionpolischefen Ulf Johansson riktad till Manuel Knight, en äkta bedragare:

imagebam.comVi hade för länge sedan informerat Polisen om att Manuel Knight är en bedragare och att Polisen vid flera tillfällen hade blivit lurade av honom. Vi gjorde en anmälan, men Polisen var inte intresserad av att titta på ärendena, utan istället köpte man ännu en gång in ”den spännande svarte mannen med den spännande bakgrunden”. Manuel Knight är verkligen spännande. Som objekt. För t ex folk som sysslar med att försöka förstå vad som driver psykopater-bedragare. Vi tänker på kriminologer, psykiatriker, psykologer. Men Polisen som myndighet skall väl inte ta in en pajas som Manuel Knight och ställa honom på scen för att få ha roligt åt honom? Det blir ju då på hans och på skattebetalarnas bekostnad som poliser sitter och garvar åt honom. Vi skattebetalare betalar, men kom ihåg att i detta fall är det Polisen som är brottsoffer.

Vi försökte få Polisen till att inte betala de av Camilla Heed begärda 108 904 kr +moms. Camilla Heed är Manuel Knights medarbetare i bedrägeriverksamheten. Hon finns på bluffbolaget Manuel Knight Academy. Camilla Heed vet om att husse Manuel Knight är en bedragare, men fortsätter ändå att boka kunder. Vi skrev en artikel där vi tyckte att Polisen inte skulle betala. Här länk: http://manuelknight.blogspot.com/2016/11/snalla-rara-farbror-polisen-vagra.html
Där visar vi även upp kopiorna och där namnet 'Jan Evensson' syns på fakturorna. Jan Evensson struntar fullständigt i att han bränt över 100 tkr av våra skattepengar på en svart amerikansk mästerbedragare. Vi gissar att Jan Evensson inte känner sig riktigt bekväm med att avkräva en stor svart amerikan en förklaring till varför denne under åratal har ljugit för hela svenska folket, så därför fegar Jan Evensson ur. Därför får vi svenska skattebetalare inte ens tillbaka de drygt 100 tkr som Polisen 2016 betalade till samhällsparasiten Manuel Knight.
Om Polisen hade fått tillbaka de dryga 100 tkr, så kunde de pengarna ha använts till att försöka få tag på 39-åringen under den tid han varit efterlyst. Då hade fyra människor fortfarande varit i livet idag. Och en president hade inte fått vatten på sin kvarn. Typ: ".. and look what happened in Sweden last Friday.." 
Den presidenten har en kristallkula som fungerar, men är alldeles för väluppfostrad för att twittra om det. Det hedrar den nationen och dess president.

PS: Läs gärna vad vi så sent som den 2 april skrev om bl a Jan Evensson. Här länk: http://manuelknight.blogspot.com/2017/04/hur-svart-kan-det-vara-att-googla-ett.html


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.