Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 23 april 2017

”De som köpt in MK vet exakt vad de får” -på det idiotiska viset uttrycker sig på skvallerforumet Flashback en av Manuel Knights lakejer. Är den skribenten bosatt i en djup grop på månens baksida?

För våra läsare från andra länder kan vi berätta att Flashback är ett svenskt skvallerforum och som i många stycken har ett högst tvivelaktigt rykte. Där florerar ogrundade anklagelser och där serveras dagligen och dygnet runt mängder med 'fake news' av anonyma skribenter.

Men där på Flashback möttes i augusti 2015 också de första av Groundhogs medlemmar och som bestämde sig för att titta närmare på den till det yttre så framgångsrike föreläsaren Manuel Knight. Vi noterade att han tjänade miljoner genom att utge sig för att vara utbildad psykolog och elitsoldat från US Special Forces. Nu, snart två år senare, vet stora delar av världen att Manuel Knight är en tragisk figur, en patologisk mytoman, en parasiterande individ och som har lika stora aggressionsproblem som han har mindrevärdeskomplex. Men han har också en kader av hjälpare som på ett eller annat sätt är beroende av honom och som därför på olika vis försöker att skydda honom. Se här nedan vad som på Flashback publicerades igår kl 03:36 -alltså mitt i natten (klicka på bilden för högre läsbarhet):

imagebam.com


I vår rubrik har vi citerat hur signaturen 'Hjortjakt' inleder sin postning. Vi vågar påstå att 'Hjortjakt' har fel. Det är inte alls så, att de som under decennier köpt in Manuel Knight som ”föreläsare” och ”inspiratör” visste vad de fick. De har blivit lurade. Vi skattebetalare har blivit lurade. Vi har blivit lurade på miljoner av våra skattepengar och så kommer en av Manuel Knights desperata tillskyndare och försöker på Flashback att ta det parasiterande kriminella aset i försvar. Man häpnar!

Innan vi går vidare vill vi tipsa om att vi i en tidigare artikel har kikat på 'Hjortjakt'. Här länk till vad vi skrev för en månad sedan: http://manuelknight.blogspot.com/2017/03/skvallerforumet-flashback-far-med-ratta.html

Signaturen 'Hjortjakt' skriver att kunderna vet att det bluffas och att de inte bryr sig om detta. Vad privata kunder väljer att lägga sina pengar på, det bryr vi oss inte om, men när det är offentligfinansierade verksamheter som för våra skattepengar lättvindigt köper in en ljugande pajas som Manuel Knight, då sitter inte vi Groundhogs tysta och det skall 'Hjortjakt' ha klart för sig! När 'Hjortjakt' skriver att Manuel Knight via radio har erkänt att han är en bluff och därför tycker att Sverige skall förlåta det som psykopaten-mytomanen har sysslat med, så måste vi protestera. Att som amerikan komma till Sverige och här under två decennier ha lurat till sig miljoner skall definitivt inte förlåtas! Läs gärna vad vi nyligen skrev om Manuel Knight och den dopade Ludmila Engquist och hennes patetiska förlåt riktat till svenska folket. Här länk: http://manuelknight.blogspot.com/2017/04/nej-manuel-knight-du-kommer-aldrig-att.html

Signaturen 'Hjortjakt' låtsas vara en barnens förkämpe och anser att vi inte har moralisk rätt att kritisera de två barn som paret Anne och Manuel Knight använder sig av i bedrägeriverksamheten. Vi syftar på sonen Jeremy Knight (f -94) och dottern Jennifer Knight (f -96). Båda dessa finns med i bolaget Manuel Knight Academy och eftersom det bolaget sysslar med marknadsföring av pappa Manuel Knights bedrägeriverksamhet, så får de vackert tåla att bli kritiserade. Sonen Jeremy Knight är en tjuv och en flerfaldigt dömd narkotikabrottsling. Är det sånt pack som Jeremy Knight som 'Hjortjakt' försvarar? Är det ok för 'Hjortjakt' att dottern Jennifer Knight skall stå som PR-ansvarig för pappa Manuel Knights bedrägerier? Vi tar avstånd från den som illegalt distribuerar narkotika. Vi tar avstånd från den som promotar bedrägerier.

Om det är som 'Hjortjakt' skriver, att Polisen och Försvarsmakten är medvetna om att Manuel Knight är en bedragare, men ändå köper in honom som föreläsare, så anser vi att sånt agerande från dessa myndigheters sida i så fall är solklara fall för Riksrevisionen att titta närmare på.

@ Hjortjakt: Vi Groundhogs ”vältrar” oss inte i att exponera två av paret Knights vuxna barn. Vi exponerar deras omoraliska gärningar. De är båda med i Manuel Knight Academy. Beter de sig lika klandervärt som sina föräldrar Anne och Manuel Knight, får de kallt räkna med att bli hårt kritiserade. Har du några frågor på det, Hjortjakt?

Bland folket i bluffbolaget Manuel Knight Academy finns också Camilla Heed, kontorsråttan som sköter bokningar åt husse Manuel Knight. Hon presenteras bland annat i detta inlägg från mars förra året: http://manuelknight.blogspot.com/2016/03/billanaren-manuel-knight-har-svart-att.html

Fler artiklar rörande Camilla Heed hittas med hjälp av den etiketten. Det vore inte så konstigt om det bakom signaturen 'Hjortjakt' döljer sig en herr Tomas Heed, make till Camilla Heed. Vi vet att Camilla Heed saknar erfarenhet från vanligt hederligt arbete. Hon har under lång tid bara sysslat med att boka in husse Manuel Knight och när bedrägeriuppdragen för honom nu kraftigt minskar, så har Camilla Heed snart inget jobb att gå till. Karma.

Skoj att en annan skribent på Flashback, signaturen 'runfast' kommer in och kommenterar det som 'Hjortjakt' håller på med. Så här skriver h*n (klicka på bilden för högre läsbarhet):

imagebam.com


Vi citerar gärna vad 'runfast' avslutar sitt inlägg med:
Såna bedragare som knight bör fortsatt vara granskade. 

Så sant, så sant..


===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/

Vi är medvetna om att våra parellellbloggar släpar efter publiceringar från huvudbloggen men det har vi valt att acceptera eftersom det annars skulle innebära merarbete för vår del.