Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 9 november 2015

Ännu en tung måndag för personalen på Manuel Knight Academy-kontoret i Hovås?

Kan inte vara skoj för dem som där sliter och slavar i sitt anletes svett, att få börja veckan med att fundera på vilka damage control-strategier man tvingas vidta den här veckan för att försöka skademinimera verkningarna på varumärket Manuel Knight.

Vi kan inte förstå varför man inte t ex tar kontakt med de talarförmedlare som fortfarande på sina hemsidor har falska uppgifter om MK. Att t ex Skillspartner nu har reviderat sin presentation av MK är bra, men man är omdömeslösa nog att ha kvar honom i sin kader. Tråkigt att se.

Men nedanstående talarförmedlare säljer fortfarande MK med falska uppgifter:

athenas

talarmäklarna

talarpoolen

hitta talare

wimab utbildning

seminardesign

lära för livet


Dessa är inte de enda som säljer rutten råvara, men ovanstående ingår i den ursprungliga gruppen om tio slumpvis utvalda talarförmedlare som vi kontaktade i oktober och då vi berättade för dem att MK är en bedragare. De vet om att MK är en bluff. Hur länge till skall dessa bedriva sitt bedrägeri? Tills MK kastats i fängelse?

Som sagt: Det är måndag. Sitter man nu i stabsmöte på Golfbanevägen 50?
Till staben på kontoret för MKA räknar vi in PR-ansvariga Jennifer Knight (f 96), äldsta dottern i familjen. Kan inte vara lätt för henne som nyss kommit in i familjebolaget, att i dagsläget hålla jämna steg med den PR-förlust som MKA nu gör -varje dag.
Sonen Jeremy Knight (f 94) tillträdde förra året som trainee i bolaget. Fick åka med pappa Manuel till Sydafrika och med honom posera framför en staty föreställande Nelson Mandela. En bild på detta har lagts upp på nätet med texten: Three great men! Vi tror inte att en person som Nelson Mandela hade uppskattat att synas i sällskap med en internationellt verkande bedragare och en dömd narkotikabrottsling. MK med familj tar varje chans att parasitera och man har inte ens vett att skämmas. Bedrövligt!

Till staben räknar vi in Catharina Jacobsson, Camilla Heed och Ulrika Frykestam. De är alla tre genom anställning knutna till MKA och vi har kunnat konstatera att de gärna hyllar sin chef. Förra året fyllde MK 50 år och personalen gratulerade honom offentligt och ofantligt.
Hur känns det idag för dem? Vi vet att de alla tre i dagsläget är informerade om att MK är en bedragare och vi hade önskat att de tog kontakt med oss och gav info om hur landet ligger. Det skall genast sägas att vi inte betalar för de tips som skickas till oss och sannolikt köper MK lojalitet av sin personal. Prekärt läge för kvinnorna på kontoret: Att hoppa av nu kräver mod och kurage. Att av rädsla och feghet bli kvar ombord på tåget märkt MKA kommer innebära att de riskerar att få följa MK ned i avgrunden. Dessa kvinnors CV kommer från och med nu vara behäftade med att de har arbetat för bedragaren Manuel Knight och att de under tiden vetat om hans bedrägerier.
Inget folk som vi skulle välja att anställa.

Men vi är inte mer dogmatiska än att vi i grävlingsgruppen varmt skulle välkomna alla tre om de skulle klarna och komma till insikt om att Manuel Knight är ett varumärke på fallrepet. Som uppgiftslämnare vore de ovärderliga i vår kartläggning av institutionaliserat bedrägeri. De skulle
antagligen effektivt kunna bidraga till att få stopp på plundringen av kommunala skattemedel.

@Stabsfolket på MKA: Berätta gärna för oss var MK är planerad att uppträda med sina ”föreläsningar” (läs: enmans-shower). Vi kommer inte att skvallra för er husbonde, utan mycket diskret kontakta respektive kommun/landsting och förmå dem att annullera de avtal man ingått med bedragaren Knight. Stoppa miljonrullningen! Det räcker nu!


Hjälp oss rädda Sverige, tack!