Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 22 november 2015

Här en månads sammanfattning av våra artiklar om storbedragaren Manuel Knight!

Manuel Knight News är en webbtidning som drivs av ett antal personer. Den är nystartad och grundfrågan var: Hur skulle vi visa att kejsaren var naken och hur skulle man klä av en redan naken kejsare? Med stringenta kontroller i Sverige och i USA har vi bevisat att hela Manuel Knight-varumärket bara är en enda stor lögn!

2015-10-16 startades bloggen och där presenterades Manuel Knight och hans varumärke i korta drag:

2015-10-20 fortsatte vår granskning av kommuner som Manuel Knight Academy bedragit och vilka summor det handlat om, summor som skattebetalare dyrt fått betala för. Men vi fick även uppleva hur kommuner som låtit sig bedras ville täcka upp och dölja sina misstag!





2015-11-02 samt 2015-11-03 släppte Manuel Knight News två nyheter som ledde till besöksrekord, via amerikanska dokument från deras försvar och undertecknade av arkivansvarige, att Manuel Knights militära påståenden bara är fullständiga lögner. Dagen efter släppte vi den andra artikeln som bevisade att Socialstyrelsen inte har honom i sitt register över psykologer eller någon form av sjukvårdspersonal med rätt att bedriva terapi. Manuel Knight får alltså inte låta sig kallas för psykolog eller själv kalla sig psykolog. 

Militära dokumenten publicerades i denna artikel:


Socialstyrelsens svar på förfrågan om hans påstådda psykologtitel:


Därefter publicerade vi bevis på att Manuel Knight påstods bedriva terapi med en barnsoldat.


Utöver ovanstående viktiga granskande har vi avslöjat familjebakgrunden, klanen Knight-Eriksson, medias svårbegripliga flathet och även den så kallade Dabrowskieffekten, något som vi liknat vid grindöppnaren för det internationella bedrägeri som Manuel Knight bedriver.

Vi har mer material och Manuel Knight News är den enda mediekälla idag som intresserar sig för att granska Manuel Knight resp Manuel Knight Academy. Ett jättebedrägeri på internationell basis och som vi gissar förr eller senare kommer att leda till att den patologiskt lögnaktiga kolossen kommer att granskas av övrig media. Vi gissar också att Manuel Knight som varumärke inte lever länge till, då hans trovärdighet snart plockats ned totalt. 

Vi vill INTE ha bedragare i miljonklassen som parasiterar på svensk godtrogenhet och en naiv önskan om att lyckliga historier skall vara sanna. När det är skattepengar som försörjer en storsvindlare utan någon som helst kompetens och som lurar hela Sverige, men även Norge, Danmark och Finland, så måste man sätta ned foten och säga att nu får det vara nog!

Manuel Knight har haft sina sötebrödsdagar. Nu hoppas vi på en lång och lärorik ökenvandring för honom!