Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 2 november 2015

The Groundhogs, vilka är vi?

Vi är en grupp individer med mycket skiftande bakgrunder och som kom samman genom rotandet i skandalen Manuel Knight. Vi önskar kontrollera vart skattepengar tar vägen. Kommunalt slöseri med skattemedel existerar, vad man nu än tycker om det. Vi tycker inte om det. Vi tål det inte. Lika litet som vi tål bedragare.

Vi vågar påstå att vi inom gruppen samlat en hel del mediaerfarenhet. Vi har omvärldskoll och vi verifierar det vi skriver. Som medborgare hyllar vi offentlighetsprincipen och vi oroas av att svensk media brister i sin rapportering kring de frågor vi brinner för. Lika mycket som vi är medvetna om att folk vill bli bedragna.

Som grävlingar får vi också del av mycket skvaller samt ren verifierbar fakta om dem vi undersöker. Skvallret har varit mycket informativt och välgörande för att bygga upp bakgrunden och komplettera bilden av personen Manuel Knight. De som ger oss information är allt från personer som varit på hans shower till personer med direktkontakter med bla insiderkunskap i varumärket och personerna bakom. Många ogillar även Manuel Knight som person av olika orsaker varav en är hans explosiva humör och hans kvinnoaffärer. Som seriösa grävlingar sållar vi dock starkt i materialet som kommer från utomstående och publicerar endast verifierbar fakta. Vi har inget ekonomiskt intresse eller söker någon form av berömmelse.

Vår redaktionschef är en stark drivande kraft i The Groundhogs och outtröttligt sitter han och jobbar med sin reseskrivmaskin av märket Silverette, en maskin starkare än det dödligaste av vapen. Han jobbar praktiskt taget dygnet runt och förmedlar uppdrag till oss övriga. Hans nos kan vädra en bedragare på studs. När han inte skriver och sammanställer materialet sitter han och försynt putsar och polerar sin älskade skrivmaskin och behandlar den som om det vore hans barn. "This little machine can kill all the world´s ignorance" är något han till och med har som en dekal på sin älskade Silverette. Redaktionschefen är den främste av oss grävlingar och vi är alla tacksamma att få jobba med en individ som har sådan intensiv tro på det gamla talesättet "pennan är mäktigare än svärdet".

Inom redaktionen har vi övriga ett eget talesätt eftersom det är Internet som kommer demontera varumärket Manuel Knight så använder vi oss ofta av uttrycket: Internet glömmer aldrig!