Email: groundhogswe@gmail.com

onsdag 18 november 2015

Hur vågar vi skriva som vi gör? Är vi inte rädda för att bli åtalade?

Vi har fått ovanstående frågor från läsekretsen och även från folk i vår omgivning. Till alla dessa kan vi ge lugnande besked: Vi vågar. Vi är inte rädda.

Det finns folk som med all rätt undrar hur vi i klartext vågar skriva om att Manuel Knight är en bedragare, en tjuv, en notorisk kvinnojägare, en storskrävlande storljugare, en usel pappa som förnekar existensen av två av sina barn, en person som med utpressningsliknande metoder försöker stoppa den här nu pågående granskningen av honom m m, m m. Till dem som undrar kan vi svara: Vi vågar -och vi vågar allt!

Vår drivkraft är bl a att vi avskyr parasiterande lögnare som suger ut kommuner, landsting och statliga verk och myndigheter och den mest illustre är ju Manuel Knight. Han är störst och han är värst. Det finns ingen annan av hans kaliber, tack och lov! Att Manuel Knight under snart två decennier och helt utan kritisk granskning från media, fritt kunnat operera från sin bas i Göteborg, är ett kraftigt underbetyg för svensk media. Manuel Knight har med hjälp av sina lögner, sin fru Anne och sin stab inom Manuel Knight Academy plus en del mer eller mindre perifera klan-medlemmar, lyckats bygga upp en mångmiljonverksamhet -allt baserat på lögnerna om att han skulle vara en f d amerikansk elitsoldat från Special Forces och som fått fina utmärkelser och suttit som krigsfånge under Desert Storm. -Lögn! Lögn! Lögn!

Manuel Knight har fått ett stort antal journalister att som papegojor upprepa precis vad han tutat i dem och han har fått dem att dansa efter sin pipa. Igår hängde vi ut Stina Lundberg Dabrowski som den i särklass den värsta av dem som varit möjliggörare i detta sorglustiga spektakel av Den Nakne Kejsaren-karaktär. Manuel Knight må vara underhållande att titta på och lyssna till, men han genererar inga nya insikter, för han besitter inga kunskaper. Inget enda företag har visat på ökad omsättning efter att personalen varit på någon av hans ”föreläsningar”. Inget enda.

Om det vore så att vi som skriver vore åtkomliga för Manuel Knight eller hans stab för att anmälas till åtal, så är vår utgångspunkt att de inser att ett sådant åtal vore det värsta som kunde drabba verksamheten och att de därför låter bli att ens försöka. Hamnar någon av oss inför skranket, så blir det ju för oss ett s k golden opportunity, alltså att då får vi möjlighet att offentligt och inför publik i en domstol sprida ljus över det bedrägeri som Manuel Knight och hans familj håller på med. Detta är det sista de vill skall inträffa.

Då uppstår frågan om Manuel Knight, med en stor aggressionsproblematik och som älskar att beskrivas som ”en dödsmaskin”, om han i desperation väljer att med våld försöka tysta någon av oss inom grävargruppen The Groundhogs. Vi tror inte det. Vi tror nämligen att han trots allt är klokare än så och att han inser att vi har organiserat vårt arbete på ett sådant sätt, så att han varken kan tysta oss eller köpa någon av oss. Manuel Knight har nu hamnat i den för honom ogynnsamma positionen, att skulle någon av oss i grävargruppen drabbas av 'våld från okänd gärningsman', så skulle Manuel Knight bli misstänkt för 'anstiftan/stämpling'. Det är allvarligt, sånt där. Vi tror att Manuel Knight inser det.

Avslutningsvis något om den Knight-Erikssonska klanen:
Vi har fått frågor om det är så att hela klanen bor i det 600 m² stora huset i Hovås i Göteborg. Så är det inte. I det huset bor Anne och Manuel Knight med de tre gemensamma barnen. Den av Manuel Knight ofta omtalade svärmodern, Kristina Eriksson, hon bor i Fågelmara i Blekinge. Den hittills rätt så okände brodern Peter Eriksson, mellanbarnet, han bor i Fagersta i Västmanland. Den ibland omnämnda storasystern (som är sjuksyster) Katarina Eriksson, hon bor i Kungsbacka i Halland.
Vi kommer att återkomma till alla dessa. De ingår på olika sätt alla tre i Manuel Knights fan-club. Därför är nu alla tre föremål för vårt intresse och vår granskning -so stay tuned!