Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 7 mars 2016

”Billånaren” Manuel Knight har svårt att hålla sig till sanningen. Han ”lånar” bilar. Han ”lånar” militära utmärkelser. Han ”lånar” en challenge coin av Mike Czarnecki. Han ”lånar” pengar av kommuner och företag. Han ”lånar” pengar av Polisen. När skall någon sätta stopp för Manuel Knights alla ”lånanden”?

Vår fråga kommer sig av att vi noterar den extrema oviljan det är för Sverige, att först inse och sedan medge att man blivit bländad och lurad av Manuel Knight. SR och SVT lät sig luras och sitter nu och i bästa fall skäms. Svenska reguljärjournalister sitter nu och tittar sig omkring och undrar vem som först skall våga skriva om den här skandalen. Polisen är ju den myndighet i Sverige som skall utreda brott, sitter nu och funderar på hur man skall förklara för svenska folket att man gett bedragaren Manuel Knight nästan 140 000:-

Det är i sanning en smått osannolik soppa som det här landet hamnat i sedan man för tjugo år sedan tyvärr bestämde sig för att lita på en lögnare som Manuel Knight. Vi Groundhogs säger sanningen om Manuel Knight och vi ser det som en ren upplysningsverksamhet för att försöka stoppa honom.Vi vet att Manuel Knight i allra högsta grad ogillar vad Groundhogs håller på med och det blev särskilt tydligt i förrgår när en person, som lämnat uppgifter till oss, blev hotad av Manuel Knight. Än så länge är inte Manuel Knight föremål för rättslig prövning, för annars hade vi bedömt hans agerande som 'övergrepp i rättssak' vilket ses som ett allvarligt brott. Det vore i så fall inte första gången han tar till hot om våld i en rättsprocess, eftersom det hände för mindre än fyra år sedan och då mitt under en förhandling i en svensk tingsrätt. Manuel Knight tycks inte ha förmåga att lära sig av sina misstag.

Men nu var det om ”billån” den här artikeln skulle handla. Manuel Knight har tillsammans med sin fru Anne gett bilden av att när han kom inflyttande hit till Sverige så kom han iförd en brun BMW. Det kan uppfattas som ett sorts tecken på framgång. Men vi har en sagesperson som ger en helt annan bild: Den bilen hade Manuel Knight lånat av en vän, Frank, i Tyskland för att kunna glänsa när han skulle göra entré i Göteborg. Det var inte så roligt för Manuel Knight att behöva medge att bilen bara var ett lån, så Manuel Knight låtsades länge som det regnade. Manuel Knight låtsades så länge, så Frank nere i Tyskland tröttnade på att vänta på att Manuel Knight skulle göra rätt för sig och tog sig upp till Göteborg för att återta sin BMW.

Nu har vi hittat en artikel från år 2009 och där Manuel Knight än en gång visar oss hur han ”lånar” en bil. Den här gången är det en Maserati Quattroporti S som Manuel Knight beskriver som vore han ägare till den. Artikel här och notera att Manuel Knight nu plötsligt blivit världsmästare i kickboxning också. Det räckte tydligen inte med att vara världsmästare i karate (höh, höh):imagebam.com
Sidan 45 till 47 består av intervjun med Manuel Knight..

Men här en annan artikel som berättar litet mer om bilen: http://www.realtid.se/dagens-maserati
 
Vi har i ett par artiklar nämnt namnet Camilla Heed. Det är kvinnan som arbetar för bedragaren Manuel Knight och som sköter bokningar och faktureringar. Vi vet inte hur länge hon vetat om att husse, Manuel Knight, är en bedragare, men sedan flera månader vet hon det nu. Familjen Heed har en Tesla, men ägs inte av dem, utan leasas av en bilfirma i Alingsås. En av våra sagespersoner har angivit Norsesund som ett ställe där bedragarfamiljen Knight haft någon form av kontakt. Det skall också finnas ett fotografi där Manuel Knight sitter och flinar i en gul SAAB cabriolet som om den vore hans, när det i själva verket är ännu en bil som Manuel Knight har ”lånat”.

Vi konstaterar avslutningsvis, att Manuel Knight under två decennier ”lånat” plats, pengar och produkter av Sverige och vi tycker att det räcker nu! 

@Manuel Knight: Lämna genast tillbaka det du kan! Börja med att lämna tillbaka pengarna du fick i samband med att du år 1999 blev mottagare av stipendiet till John Hrons minne! En mer ovärdig mottagare av den utmärkelsen har vi svårt att tänka oss och det värsta är att du använder själva utmärkelsen i din marknadsföring av dig själv. Du parasiterar på en mördad svensk pojke! Det mest värdefulla kan du dock aldrig lämna tillbaka, nämligen svenskens förlorade tilltro till en person från fattiga förhållanden och som man uppfattade som ärlig, men som sedan tillsammans med sin svenska fru Anne, blåste Sverige på åtskilliga miljoner varje år. Du stal vår generositet och för det parasiterandet och bedrägeriet skall du få betala dyrt. Vi hoppas USA kräver dig utlämnad för ditt ljugande om att vara Special Forces och ha fått en Purple Heart och i så fall betalar vi Groundhogs gärna biljetten. Du har skadat USA mer än många av dem som idag sitter på Guantanamo och därför hoppas vi att Barack Obama, innan han lämnar Vita Huset, ser till att stoppa in dig i det fängelset. Där kan du, i det kanske då tömda fängelset, få sitta resten av ditt liv som en sentida motsvarighet till Rudolf Hess i Spandau. Du har förstört tillräckligt nu, Manuel Knight!

Enough is enough!