Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 31 mars 2016

Mars månads artikelöversikt (länkar till några av de viktigare artiklarna)


I början av månaden tog vi tillfället i akt att presentera ett antal företag, kommuner, organisationer samt statliga verk och myndigheter som alla har det gemensamt att de haft ”påhälsning” av bedragaren Manuel Knight. Hans revir känner inga gränser! Någon hindrande moral har han inte heller, så han har härjat fritt och vilt:
http://manuelknight.blogspot.com/2016/03/manuel-knight-ser-sverige-som-sitt.html

Vi kunde även avslöja att en hårt kritiserad socialtjänst, den i Kungsbacka, då de var under hård press från Socialstyrelsen år 2012 hyrde in Manuel Knight för att få Kungsbacka IFO att högprestera under extrema förhållanden:
http://manuelknight.blogspot.com/2016/03/maciej-zaremba-dns-valmeriterade.html

Allianspartierna under regeringstiden hade också var och en hyrt in Manuel Knight som ”föreläsare”:
http://manuelknight.blogspot.com/2016/03/manuel-knight-nastlade-in-sig-i-makten.html

Under mars månad har vi också följt Michael (Mike) Czarnecki, han är till skillnad från Manuel Knight en äkta f d Special Forces. Mike för kamp för upprättelse gentemot Manuel Knight och har en önskan att få tillbaka sin Challenge Coin som han lånat ut till Manuel Knight i tron att han var en kollega. Manuel Knight var ingen kollega, ingen Special Forces, utan bara en simpel bedragare Mike har även en önskan att SVT och Sveriges Radio tar sitt ansvar och berättar för allmänheten att de blivit blåsta av Manuel Knight under samtliga de program han har medverkat i:
http://manuelknight.blogspot.com/2016/03/mike-czarnecki-den-akta-us-special.html

Polisen, Åklagarmyndigheten och Domstolsverket har alla hyrt in Manuel Knight som föreläsare. Man har inte ansett sig behöva efterfråga verifikat från Manuel Knight, utan vi tror att alla dessa tre litat på att SVT och Sveriges Radio gjort källkontroll. Så skedde alltså inte! Vi frågar oss vem som skall utreda och rannsaka bedragaren Manuel Knight när alla tre rättsvårdande myndigheterna har blivit kontaminerade av sina resp samröre med Manuel Knight?
http://manuelknight.blogspot.com/2016/03/breaking-manuel-knight-news-for-bara.html


Företaget Nowa Kommunikation diskuterades i tre inlägg då de anlitat Manuel Knight och dessutom en kort tid innan Manuel Knight vid en after work skulle stå på scen, hade gått in och ändrat i sin presentation av bedragaren. Det var riktigt korkat gjort av Anders Wallqvist, VD för Nowa Kommunikation och det är vi säkra på att han nu lärt sig. Anders Wallqvist har mer kvar att lära.Vi kunde även avslöja att en av delägarna till Nowa Kommunikation är gift med Catharina Jacobsson som jobbar för Manuel Knight under beteckningen ”konsult”:
http://manuelknight.blogspot.com/2016/03/superkommunikation-fran-nowa.html

Vi kunde visa att Manuel Knight manipulerande ungdomar i mitten av 2015 då han i Oxelösund föreläste och med stora bilder beskrevs som elitsoldat i US Special Forces: http://manuelknight.blogspot.com/2016/03/personkulten-kring-manuel-knight-har.html

Manuel Knight har varit medveten om att han begått Stolen Valor-bedrägerier här i Sverige men försökt skydda sig mot upptäckt från USA genom att i den engelska versionen inte nämna 'Special Forces'. Vi har plockat fram material som Manuel Knight och Camilla Heed, hans medarbetare i bedragarverksamheten på Manuel Knight Academy, har försökt radera:
http://manuelknight.blogspot.com/2016/03/overlagt-bedrageri-odelagt-fortroende.html

Det viktigaste vi publicerat på denna blogg är de bevis för att Manuel Knight aldrig varit Special Forces-soldat eller någon sorts elitsoldat öht samt avslöjandet att han inte heller är psykolog varför Socialstyrelsen uttryckligen förbjuder Manuel Knight att använda en sådan titel i sin verksamhet. Vi publicerade den 26 mars en artikel som till viss del sammanfattar vad den här samhällsparasiten under lång tid har ägnat sig åt. Men låt oss inte för en sekund glömma, att utan hjälp och back up från villiga kvinnor, så hade han inte varit så framgångsrik i sin bedrägeriverksamhet. Manuel Knight gillar bilar och vill gärna skrodera med sina många hästkrafter. Vi tycker han hellre stolt kunde lyfta fram sina tre häxkrafter, d v s Anne Knight, Catharina Jacobsson och naturligtvis Camilla Heed:

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/