Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 25 mars 2016

Familjen Knight på väg till USA i sommar för att hälsa på släkten? Då kan det inför planeringen vara bra att veta vad som kanske väntar Manuel Knight...

Vi har förstått att familjen Knight har haft som någon sorts tradition att på somrarna åka till Atlanta, GA för att hälsa på Manuel Knights familj där. Vi har kunnat läsa att det inte alltid varit så lugnt i det område där de bott under vistelsen. Till sommarens resa kan eventuellt ytterligare ett litet orosmoment ha tillkommit: Kommer immigrationsmyndigheterna välkomna Manuel Knight?

Vi har anledning att tro att han av dem inte kommer att ses som en 'prodigal son', för någon efterlängtad och förlorad son är nog inte Manuel Knight. Under en herrans massa år har Manuel Knight livnärt sig, sin familj och Manuel Knight Academy-damerna på kontoret, genom att i Sverige och andra länder i Europa, hålla på med att råljuga om att han skulle vara en f d elitsoldat från US Special Forces och vara dekorerad med utmärkelsen Purple Heart. Sånt gillar inte amerikanska myndigheter. Det kallas 'stolen valor' och leder i USA till ett fängelsestraff och när man likt Manuel Knight ljugit för att tjäna pengar, så ses det som en oerhört allvarlig överträdelse.

Nu är det inte säkert att det blir någon resa och vi har ju kunnat berätta om hur Anne Knight f Eriksson en gång upplevde besöket i Atlanta när hon påstods ha bevittnat ett mord på öppen gata. Manuel Knight har i sitt Sommar-program berättat om händelsen och vi kommenterade detta. 


Vi ogillar bedragare och vi ogillar alldeles speciellt militära bedragare. De är föraktliga individer då de parasiterar på andras meriter och har de dessutom själva varit stamanställda inom det militära, så är deras ljugande fullständigt oförlåtligt! Manuel Knight har därför ingen misskund att vänta, åtminstone inte från oss i Groundhogs, där det inom gruppen finns folk med militära band. Redan i september förra året hade vi fått nog av allt bedrägligt vi då hade funnit rörande Manuel Knight, så vi bestämde oss för att slå larm om vad Manuel Knight här i Sverige ägnar sig åt. Vi skrev till ambassaden för att informera dem. Här är själva brevet:

<2015 September, 23rd



Embassy of the United States
Dag Hammarskjölds väg 31
115 89 Stockholm





Dear Sirs and Madams!




Enclosed here are three documents, each one containing information about an American citizen living in Sweden. His name is Manuel Knight. We have reason to believe that he is not acting correctly, not according to swedish law, nor to the laws in the USA.

We are a free-lancing group of journalists and we have spotted this person as he presented himself as a 'psychologist' -he is nothing of the kind. Using that title without proper education and examina is illegal in Sweden, so he has been reported to swedish authorities handling these kind of frauds.

Mr Knight is earning his money in Sweden by giving ”lectures” to different audiences from stage:
he claims to be a speaker. And yes he is and he is making millions of dollars, but it is all based on him being a former Special Forces Operative which we have reason to believe he is not.

Mr Knight claims to have been decorated with both Purple Heart and Bronze Star. According to our research that should be untrue. According to our knowledge he is an example of 'stolen valor'.

We are interested in keeping society in both USA and Sweden free from fraudulent behavior e g posing with ”stolen” titles and therefore we have contacted different media in both Sweden and other countries and we have given them information about Mr Knight and his behavior.

The documents here are examples of information given to them.
We like to give your Embassy this information too.


Yours sincerely!


//The Groundhogs






Attached: Three files concerning Mr Manuel Knight>

Petiga läsare kanske noterar att vår mail-adress i brevet skiljer sig en aning från 'groundhogswe@gmail.se' och det är ingen miss; vi använder litet olika konton beroende på omständigheterna.

De tre bilagor som nämns innehåller sammanställningar av vad vi då hade fått fram om Manuel Knight och hans aktiviteter och vi kan kort nämna att där fanns ett brev ställt till IRS, d v s det amerikanska skatteverket och som är mest känt för att inte gilla amerikanska medborgare som ”glömmer” att deklarera sina inkomster. Vi vet inte om Manuel Knight har ”glömt” att deklarera i USA, men om han ”glömt”, så lär kan kunna vänta sig ett varmt mottagande.

@Manuel Knight: Det är riktigt dumt att vara oärlig. Att leva på att ljuga om militära erfarenheter är ännu dummare.

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/