Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 28 mars 2016

Överlagt bedrägeri! Ödelagt förtroende!

Jag har en obotlig tro på att allt går att lösa” -så sa bedragaren Manuel Knight år 2011 till Aftonbladets reporter Erik Olkiewicz. Vi Groundhogs ställer oss mycket tvivlande till den tro Manuel Knight åtminstone då, år 2011, ansåg sig ha. När vi så småningom grävt färdigt och vi känner oss nöjda med vad vi fått upp till ytan -ja, då kommer Manuel Knight ha insett att allt inte går att lösa. Att svika det förtroende han fick och istället lura hela Sverige, det kommer aldrig att glömmas, det skall han, bedragaren, ha väldigt klart för sig!

För över ett halvår sedan föreslog vi att Manuel Knight skulle träda fram och göra en Ludmila, d v s att offentligt berätta om att han ljugit och därefter be svenska folket om ursäkt. Manuel Knight ignorerade vårt förslag och satte istället igång med att försöka kartlägga oss. Dessutom försökte han också identifiera vilka våra uppgiftslämnare var och än idag pågår det från hans stab en svartmålning av personer man finner misshagliga. Det skall översättas till: personer som berättar sanningen om Manuel Knight och hans båda bolag Sinkfield & Co samt Manuel Knight Academy.

I denna artikel skall vi visa hur Manuel Knight har presenterat sig på skilda sätt när det handlar om på vilket språk han skriver och vi skall också visa hur han har försökt sopa igen spåren efter sig.

Vi skrev i höstas att vi skulle titta litet närmare på det där snacket om att bolagsnamnet Sinkfield & Co skulle vara en sorts hyllning till Edmond Sinkfield, den sista personen som i Sydstaterna föddes som slav. Manuel Knight har påstått att han skulle vara släkt med Edmond Sinkfield, men vi har inte kunnat hitta några som helst belägg för detta, utan vi tror att detta är ytterligare ett parasiterande på en känd person, på likartat sätt som när Manuel Knight framställer sig som bekant med Colin Powell. Här en bild som illustrerar vad Manuel Knight sagt om bolagets namn (klicka på bilden för bättre läsbarhet):

imagebam.com

Bilden är från AB-artikeln vi nämnde ovan. Hela artikeln är till brädden fylld med Manuel Knights lögner. I en liten ”faktaruta” kan vi läsa att Manuel Knight år 1982 anslöt sig till US Special Forces och att han stannade där i tio år. Påståenden om topphemliga uppdrag. Grenada. Panama. Lögn! Bara lögner alltihop! Länk här: https://www.yumpu.com/sv/document/view/20151352/klicka-har-for-att-lasa-artikeln-manuel-knight-academy/3

Låt oss backa till år 2011. Då såg hemsidan för Sinkfield & Co ut på nedanstående vis och notera att en del av länkarna är klickbara. Klicka på flaggorna för att välja språk, engelska eller svenska. Den som jämför presentationerna kan se att Manuel Knight ger olika information beroende vilken målgrupp han vänder sig till.


Notera detta: ”Manuel Knights livsresa har gett honom unika erfarenheter. Tio år i den amerikanska arméns Special Forces lärde Manuel vikten av lagarbete och effektivt ledarskap. Som utbildad psykolog fick han fördjupad insikt i mänskligt beteende och våra drivkrafter.”

Det där om att Manuel Knight skulle ha tillhört Special Forces, det ville han inte att US Army skulle få reda på, så istället såg det ut så här på den engelskspråkiga varianten av Sinkfield & Co's hemsida: ”A decade in the U.S. Armed Forces showed him the true meaning and value of teamwork and effective leadership. Later, a degree in Psychology offered insights in human behavior and driving forces.” 

Lägg märke till att han på båda språken ljuger om att vara utbildad/examinerad psykolog! Ett tydligt exempel på hans parasiterande livsstil.

Sammanfattning och slutsats: Manuel Knight har på hemsidan för Sinkfield & Co presenterat sig lögnaktigt när han beskriver sig som utbildad/examinerad psykolog. Manuel Knight har inte ett enda högskolepoäng i psykologi, vilket gör att vi slår fast: Det Manuel Knight har ägnat sig åt är överlagt bedrägeri!

Manuel Knight har på svenska presenterat sig som Special Forces, men inte gjort det på engelska och det är för att försöka undgå upptäckt från amerikanska myndigheter. Ett sådant förfarande är även det ett exempel på överlagt bedrägeri! 

Den slutsats vi Groundhogs drar, det är att Manuel Knight agerat på det här viset för att bygga upp både sitt varumärke och sin förmögenhet.

@Manuel Knight: Även om du inte har någon examen öht, så vet vi att du är läskunnig och också att du läser här. Du förstår säkert att du aktivt verkat för att själv ödelägga förtroendet för dig, även om det inte från din sida varit avsikten. Men du har under dina mer än två decennier långa tid här i Sverige ljugit 24/7 för hela nationen och det ger dig en helt outstanding position vad gäller lurendrejeri och bedrägeri. Kanske är du inte medveten om att du samtidigt allvarligt skadat förtroendet för Sveriges Radio och för SVT, för dessa båda public service-bolag lät sig bli lurade av dig. Efter våra avslöjanden kommer säkert också USA:s förtroende för dessa bolag att sjunka brant, men det bryr du väl dig inte om? Ditt enda intresse är att få uppmärksamhet och med överlagt bedrägeri lura till dig pengar! Vi vill att du återvänder till USA och anmäler dig till myndigheterna där och ber att få avtjäna en lämplig tid i fängelse för dina extremt grova 'stolen valor'-brott!

Fotnot: Dokumentet (Sinkfields hemsida från 2011) har Manuel Knight raderat, men vi grävde fram det. Manuel Knight skall den hårda vägen få lära sig att han inte har en chans mot oss Groundhogs, för vi rapporterar från Verkligheten. En viktig sak att komma ihåg: Internet glömmer aldrig!

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/