Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 26 mars 2016

”Häxorna drog till Blåkulla. Manuel Knight drog till Hovås..”

Det där var rubriken som idé, som en av Groundhogs yngre medarbetare tyckte vi borde kunna göra en grej på. Visserligen är det Påskafton och allt det där, men hur skulle vi kunna koppla ihop Manuel Knight med häxor och sånt? Skulle inte det verka väldig krystat och kunna missuppfattas som att vi anklagar Manuel Knight för häxeri?

Det där med att utpeka någon är en grannlaga uppgift om man inte har ordentligt på tassarna. Men även om vi inte har någonting som direkt tyder på att Manuel Knight ägnat sig åt svartkonst, så fanns det en indirekt koppling. Tyckte en av Groundhogs. Den kopplingen stavas Macbeth. För runt Manuel Knight finns i hans stab tre kvinnor, Anne Knight, Catharina Jacobsson och Camilla Heed som alla tre samlas ute på heden (läs: på kontoret i Hovås) och på olika sätt försöker röra ihop otäcka och illaluktande dekokter som har till syfte att försöka skada oss och försöka tysta vår upplysningsverksamhet. Vi förstår att Manuel Knight och hans Manuel Knight Academy nu är rejält stressade av vad som framkommer när vi berättar om vårt grävarbete, men det är inte acceptabelt att Manuel Knights fotfolk håller på och försöker svartmåla dem som hjälper oss med information om Manuel Knights långvariga ljugande. Men vill han i desperation använda den typen av damage control, så står det honom och ”häxorna” fritt. Anden är ur flaskan. Vi Groundhogs har avslöjat Manuel Knight och det är ingenting han kan göra något åt.

Manuel Knight har ljugit i press, radio och teve samt inför totalt kanske hundratusentals åhörare om att han skulle vara en f d elitsoldat i US Special Forces. Manuel Knight har aldrig tillhört något elitförband eller -trupp! Se här nedan vad Manuel Knights militära registerkort, kallat 'DD Form 214' visar:


Som alla kan se, så finns där inte minsta anteckning om att Manuel Knight skulle ha tillhört något annat än ett pansarförband stationerat i Tyskland. Här länk till en artikel vi skrev i november: http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/har-ar-beviset-for-att-manuel-knights.html

Från och med år 2007 började Manuel Knight beskriva sig som psykolog. Ibland var det med prefixet 'utbildad', ibland med 'legitimerad'. Den som inte är utbildad till psykolog har inte rätt att kalla sig psykolog eftersom det är en skyddad yrkestitel, skyddad för att hålla charlataner och kvacksalvare borta! Manuel Knight har ända tills vi i augusti 2015 avslöjade honom, använt sig av den titeln och alltså parasiterat på andra människors arbete och studier! I vissa sammanhang har Manuel Knight kallat sig ”relationspsykolog” och även ”militärpsykolog”. I höstas hade Socialstyrelsen fått nog av Manuel Knight och hans fräcka utnyttjande av titeln psykolog, så då satte man ned foten och skickade oss nedanstående dokument:


Där står uttryckligen att Manuel Knight inte får kalla sig psykolog i vare sig verksamhet eller yrke! Vi skrev en artikel i december om detta: http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/socialstyrelsen-vill-inte-veta-av.html

Vi vill med ovanstående visa för alla att Manuel Knight är en bedragare och att det är vi som har avslöjat honom. Det viktiga är inte att det var just vi som avslöjade honom, men vi gjorde det för att ingen annan hade gjort det. När nu Manuel Knight och hans stab på olika vis och med otrevliga metoder försöker tysta oss, så är det i sig inget oväntat: vi hotar hela Manuel Knights bluffimperium och t ex Camilla Heed har ingenstans att ta vägen när luften gått ur pösmunkeriet hon själv är en del av. Vem vill anställa en person som under åratal varit i Manuel Knights sold och som länge vetat om att hennes husse är en bedragare?

@Camilla Heed: Du är en av dem i staben som håller på och täcker upp för Manuel Knights lögner. Du fortsätter att fakturera kommuner trots att du vet om att Manuel Knight, din uppdragsgivare och chef, är en bedragare. Att du dessutom angriper medarbetare till oss,  gör ju inte att dina aktier som arbetssökande kommer att stiga. Du inser väl att du är på väg mot arbetslöshet?

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/