Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 5 mars 2016

'Ledarna' -en usel intresseorganisation vad gäller förmåga att syssla med 'damage control'!

När Groundhogs skriver som vi gör i rubriken, så kräver det att vi levererar bevis och underlag och vi är inte nödbedda. Vi har hittills inte exponerat vår kapacitet, vare sig det gäller vår personella numerär eller tekniska förmåga vad gäller nätet, men att tro att vi skulle stå handfallna för vad 'Ledarna' försökte med i förrgår, när de stoppade visningen av pajasen Manuel Knight, det är att grovt undervärdera oss, det kan vi tala om!

Den 2 mars skrev vi en artikel där vi riktade oss till Hills Golf i Mölndal och där vi för andra gången offentligt kritiserade dem för att planera att låta bedragaren Manuel Knight få ”föreläsa” för medlemmarna i Hills Golf. Här länk till den artikeln: http://manuelknight.blogspot.se/2016/03/hills-golf-i-molndal-tycks-ha-stora.html

Här länk till för förra artikel rörande Hills Golf och som publicerades de 27 januari: http://manuelknight.blogspot.se/2016/01/hills-golf-club-i-molndal-har-annu-inte.html

I den senaste artikeln passade vi på att be våra läsare ta en titt på vilken usel ”föreläsning” som Manuel Knight håller under de ca 10 min som YouTube-klippet varar. Det är verkligen ett pajaseri på högsta nivå om det går att uttrycka sig på det viset. Vi vet inte vilket som är mest skämmigt, att se och höra Manuel Knight ”föreläsa”, eller att se hur publiken bara sitter som fån och nästan dras med av Manuel Knights jönserier istället för att be honom berätta om organisation och ledarskap utifrån vad forskning säger eller debatterar. Men detta är omöjligt för Manuel Knight, för han kan ingenting om detta, utan är bara en charlatan. 'Ledarna' ogillade vår kritik och vår hånfullhet, så de stoppade själva visningen av klippet, men Groundhogs tycker det är viktigt att svenska folket skall ha tillgång till att se bedragaren agera, om inte annat så för att skratta åt honom, så vi plockade fram det på annat sätt. Samtidigt vill vi passa på tillfället att visa hur 'Ledarna' för ett tag sedan hyllade Manuel Knight, men nu har försökt radera sitt samröre med honom. Groundhogs vill gärna än en gång exemplifiera att Internet glömmer aldrig! -så här nedan en liten bildkavalkad (Klicka på bilderna för högre upplösning) vi kan även se bland kommentarerna vad den äkta SF-soldaten Mike Czarnecki skrev för ca en månad sedan på deras Youtube-klipp:

imagebam.com


imagebam.com
imagebam.comimagebam.com








Här bjuder vi på det klippet:


I det senaste inlägget om Hills Golf nämnde vi att ICA:s varumärke har tagit skada av att man har kramat Manuel Knight och därefter försökt vifta bort vår kritik mot folk associerade med ICA som bolag. Vi har inget emot att börja jaga 'Ledarna' om vi ser det som intressant för oss. Allt vi gör är ju för att rikta omgivningens uppmärksamhet och ilska mot svensk media som under två decennier svalt Manuel Knights lögner och som nu, sedan mer än ett halvår låtsas som att de inte vet om att de blivit lurade.

Fotnot: På tal om vilka som blivit lurade, så har vi vid ett par tillfällen nämnt att Polisen har anlitat bedragaren Manuel Knight att ”föreläsa” för myndigheten. Igår fick vi beloppet som visar hur mycket Polismyndigheten betalat för att gå på Cirkus Manuel Knight:  
SEK 139 152:-