Email: groundhogswe@gmail.com

tisdag 22 mars 2016

”Manuels mission är att bidra till ett bättre samhälle.” -När vi läste det uttalandet om en samhällsparasit och bedragare som Manuel Knight, var det inte långt ifrån att vi kräktes!

Citatet hittade en av våra yngre medarbetare när h*n scannade nätet och fann ett dokument med rubriken Morgondagens ledarskap -Management by mänsklighet. Det riktigt äckliga är inte bara texten, utan bilden av en Manuel Knight gråtande krokodiltårar; förmodligen skall vi få intrycket av att Manuel Knight är en varm och medkännande individ. Ingenting kunde vara mer felaktigt!

Manuel Knight är en person som är fullständigt oförmögen att kunna leva sig in i andra människors känslovärld och detta har vi under mer än ett halvårs tid kunnat visa. Han lurar, han vilseleder och han stjäl -och han drivs av en girig fru och av sitt enorma behov av kompensation för det han som liten pojke aldrig fick. Han är tragisk, men bara för att vi ser vem han är och vad det kanske beror på, så skall vi inte gå i fällan och tycka synd om honom. Manuel Knight har på egen hand gjort sina val i livet och dessa val har fört honom upp i berömmelse, men eftersom allt är baserat på lögner och illusion, kommer han när bubblan brister, att få uppleva konsekvenser han inte ens kan drömma om. Manuel Knight har inte fantasi nog att kunna föreställa sig hur det kommer att kännas för honom när folk i hans omgivning vänder honom ryggen och med avsmak tittar bort så fort de ser honom. Manuel Knight kan inte föreställa sig hur det för barnen han har med Anne, kommer att kännas att ha en pappa som visat sig vara en av Sveriges genom tiderna värsta bedragare. En som lurade alla! Från Sveriges Radios naiva journalister till HMK Carl XVI Gustaf (-jo, Manuel Knight har faktiskt lurat det svenska hovet och fått pengar till att sprida sitt förmenta icke-våldsbudskap). Vi vill att man har ovanstående med sig när man läser dokumentet här nedan:

Av innehållet framgår att Manuel Knight vid tiden för intervjun var engagerad hos företaget DILL med lokaler på Kungsportsavenyn 21 i Göteborg. Gissningsvis talar vi om åren mellan 2004-2009. Vi vill gärna lyfta fram litet passager ur texten. Under rubriken SKARPT LÄGE kan vi läsa följande: Åren i Special Forces fick Manuel att inse hur viktigt det är med ledarskap. Manuels vardag var att ta hand om terroristsituationer, gisslansituationer, okonventionell krigsföring och psykologisk krigsföring. Han har upplevt tre olika kända krig, bland annat Gulfkriget, och en mängd andra specialuppdrag som är okända för allmänheten. -En sak som genomsyrar tiden i Special Forces är att det alltid var skarpt läge.

Jaså, Manuel Knights vardag var att ta hand om allt det där otäcka?! Nu är det ju på det viset att Groundhogs har visat och bevisat att Manuel Knight aldrig någonsin har tillhört US Special Forces och att det ovanstående bara är lögner från Manuel Knight som han tutat i en aningslös journalist. Vi har ansträngt oss för att få tag på namnet på skribenten och kontaktat Oriola AB som köpt upp Kronans Droghandel som gav ut KD-Kanalen, men inte fått några besked. Vi kontaktade också fotografen Mats Bengtsson som tog de iofs mycket fina bilderna, men inte heller han kunde ge oss besked om vem som skrev artikeln. Om någon vet namnet, så hör gärna av er till oss.

Vad sägs om Manuel Knights ”analys” av vad som enligt honom kännetecknar folk med ”dåligt ledarskap”? Så här står det i artikeln: ”Manuel menar att ledarskapet drar till sig många människor med otroligt stora egon. Som till varje pris skall driva igenom sin egen vilja.” Farbror Freud ler nog i sin himmel när han tar del av vad Manuel Knight här säger. Det här beskriver 'projektion' d v s att Manuel Knight klandrar andra för brister/oönskade egenskaper han själv har.

En passus vi Groundhogs särskilt reagerade över, det var stycket där den självgode Manuel Knight kritiserar den svenska [sport-]journalistkåren. Hur har han mage att sitta och häva ur sig kritik mot journalister?! Det är ju tack vare den svenska, ofta alltför okritiska, journalistkåren som han varje år kan lura till sig dessa miljoner kronor! Så här läser vi i texten: ”Många sportjournalister ställer så otroligt korkade frågor, säger Manuel och himlar med ögonen.” Det där sista skall väl illustrera att Manuel Knight är klokare än sin omgivning. Vi vet att Manuel Knight inte är någon raketforskare. Sådana ljuger sig inte till framgång. 

Nu undrar vi om medlemmarna i den svenska journalistkåren bara stillatigande tänker sitta tysta och låta Manuel Knight få pissa på dem som kollektiv. Under mer än tjugo år har Manuel Knight befunnit sig i Sverige och ljugit om att vara en f d US Special Forces och ingen journalist har reagerat, trots hans fullständigt osannolika historier om militära bragder och eget mod. Sedan år 2008 ligger Sveriges Radio ute med länk till Manuel Knights barnsliga sagor han berättade när han Sommar-pratade. Länk här: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/369509?programid=2071
 
@NN (du som skrev artikeln vi granskat): Till dig vill vi rikta en fråga: Hur tänkte du när du skrev det parti som avslutar din artikel? Så här skrev du: ”Jag lämnar vårt möte full av energi och inspiration. Vad var det som hände? Jag som var så skeptisk. En okänd man skruvade raskt upp mitt självförtroende flera snäpp.

Här svarar Groundhogs på sin egen fråga: Kära NN! Vet du att vi bestämt tror att du är en kvinna. Vi tror också att du inte inser att du blivit förälskad i en hänsynslös man som bara utnyttjat dig till att bli ett redskap för honom i marknadsföringen av sig själv. Det är en sådan man som Manuel Knight är och vi gissar att du nu har insett det. Tyvärr litet väl sent. Liksom många andra kvinnor har du bländats av Manuel Knights charm. Sverige är fullt av HR-kvinnor som har extremt svårt för att inse att personen de bokat varken var elitsoldat eller psykolog, utan en slipad bedragare. En sorts sol-och-vårare som bara utnyttjat er allihop.

Fotnot: Fredagens DDOS-attack mot ett antal svenska tidningar har lett till en viss yrvakenhet vad gäller IT-säkerhet och många förståsigpåare träder nu fram och vill diskutera säkerhet och trygghet. En av dem är Leif Nixon som i gårdagens Metro hade en artikel som utmynnade i en rekommendation att vi skall vara vaksamma och framförallt så skall vi lyssna på radio. Orsaken? Citat: ”För Sveriges Radio är den enda tillförlitliga kommunikationskanal vi har.”


Groundhogs frågar sig: Skojar Leif Nixon med Metros läsare? Följer inte Leif Nixon vår blogg? Vi har ju kunnat visa -och det bortom allt rimligt tvivel, att Sveriges Radio mörkar att man blivit lurade av Manuel Knight! Sveriges Radio har lyckats undvika att kontrollera Manuel Knights uppgifter om elitsoldat och psykolog och när detta nu kommit fram, så sitter man bara tysta och tiger.

@Leif Nixon: Du kunde [nästan] lika gärna rekommenderat Metros läsare att införskaffa en radio från DPRK med förinspelade program signerade Kim Jong-un