Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 17 mars 2016

KappAhl, ett varumärke som varje svensk har ett förhållande till. Men varför gör Kristian Guander, kompetensutvecklare på företaget, allt vad han kan för att skada det varumärket?

Varför låter han bli att svara oss? Förstår inte Kristian Guander att hans tystnad gynnar bedragaren Manuel Knights fortsatta bedragarkarriär? Inser inte Kristian Guander att det inte hjälper att krypa undan när vi vill prata litet med honom? -Se där tre frågor vi under senare tid tagit upp till diskussion på våra nattliga redaktionsträffar. Några ystra kaffeflickor att zervera ozz av Zoegas Skånerost, det har vi inte, men hela redaktionen njuter ändå kungligt av att få riktigt kaffe och inte blask som t ex Classic från Arvid Nordquist. Brrr..!

Vad har nu Kristian Guander hittat på för att dra på sig vårt misshag? Ja, för det första har han hyllat bedragaren Manuel Knight och för det andra har han nonchalerat oss. Det räcker. Det är två fel av två möjliga. Följare av denna blogg har vid det här laget antagligen upptäckt hur vi bestämt oss för att dra slipstenen och strategin är att försöka förmå folk vi kontaktar att återkoppla till oss. De vi tar kontakt med är folk som blivit bländade och lurade av Manuel Knight och kanske brustit ut i lovsånger till denne bedragares ära. När vi gör dem uppmärksammade på att de råkat ut för en internationellt verkande svindlare, som ljugit ihop hela sin livsstory, så tycker de förstås att det känns pinsamt. Kanske känner de obehag av att bli kontaktade anonymt och tror att det är farligt att svara oss? Inget kunde vara mer felaktigt: Svarar man oss så tar vi en diskussion bakom kulisserna och om tonläget hålls dämpat, så slipper man att schavottera på vår blogg. Enkelt, inte sant?

Susan Karling skrev år 2011 ett ode till Manuel Knights ära och det skedde på uppdrag av ICA. Där förekom Kristian Guander med namn, bild och text. Ur texten, som är vad Kristian Guander berättar för Susan Karling, citerar vi följande: ” Hans [Manuel Knight] föredrag var oerhört uppskattat och han hade de 275 åhörarna i sin hand. Jag förvånades mest över hur rolig han var . Hans Sommar-program i radio var av betydligt allvarligare karaktär.” Källa till ICA-artikeln: http://slidegur.com/doc/4830580/manuel-knight-academy

Jaså, Kristian Guander tyckte Manuel Knights Sommar-program år 2008 var av allvarlig karaktär? På sätt oss vis får vi hålla med, för där satt Manuel Knight och under 1½ timmes tid och råljög svenska folket rakt in i öronen! Manuel Knight presenterades av Sveriges Radio som psykolog och f d elitsoldat i US Special Forces och han satt och ljög om att ha varit med om flera krig och att ha blivit tillfångatagen av irakier. Han har ingen skam i kroppen, Manuel Knight! Länk till Sommar-programmet: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/369509?programid=2071

Det är en mycket obehaglig person som Kristian Guander väljer att skydda i och med att han inte hjälper oss i vårt arbete med att försöka få stopp på Manuel Knights plundringar. Om vi Groundhogs suttit i ledningen för KappAhl och t ex Manuel Knights bokningsansvariga Camilla Heed hade ringt oss för att fråga om vi ville boka Manuel Knight en gång till, så hade vi frågat Camilla Heed om hon inte läser Manuel Knight News. För det vet vi att hon gör och vi vet mycket annat om vad Camilla Heed håller på med. Hon springer t ex omkring och svartmålar oss och våra försök att bedriva konsumentupplysning och allt detta smutsarbete gör Camilla Heed för sin husses räkning. Det är en stygg liten sekreterare som Manuel Knight har som medarbetare.

Åter till Kristian Guander. Den 19 februari skrev vi ett mail till honom. Här är vad vi skrev: 

<Hej, Kristian!

Vi vill med det här informera om vad som händer och att Manuel Knight, som du år 2011 så varmt hyllade, nu fyra år senare visade sig vara en jättestor jättebluff med jättestora banktillgodohavanden. Pengarna på banken kommer bl a från KappAhl. Det var väl tur att det inte var dina pengar som betalade hans faktura, för då hade det nog svidit för dig. Som det nu är så förlorade du inga pengar, utan du vann faktiskt något: Du vann en dumstrut! 

-Ja, jisses vad Manuel Knight har härjat runt med er och utan att ni insett det, för ni har trott att Manuel Knight kan något som ni kan ha nytta av och på sätt och vis är det sant: Han kan lura er allesamman och han har gjort det och nu har ni lärt er det. Dyrt.
Kompetensutveckling -som du år 2011 var ansvarig för, är ibland väldigt dyrt. I det här fallet var det dessutom antagligen onödigt. Ni blev inte dummare än ni var, bara fattigare.

Grävarhälsningar!>

Vi är säkra på att Kristian Guander i framtiden kommer att sky Manuel Knight som pesten och att detsamma gäller för KappAhl som företag. Att släppa in Manuel Knight för att ”föreläsa” eller ”inspirera” i ett välrenommerat företag, är att be om varumärkesskada. Låt oss hoppas att det var sista gången Manuel Knight släpptes in hos KappAhl. Håll honom borta! Lås dörrarna när han vill in och handla, för andra kunder skall inte ofrivilligt behöva ha med Manuel Knight att göra!

Fotnot: Det är inte bara Groundhogs som är kritiska till ICA. Nu ryter byggherren Ola Serneke till mot ICA så att det skvätter om det! Länk här: http://www.idrottensaffarer.se/sponsring/2016/03/de-borde-sponsra-mycket-mer

Även GP låter Ola Serneke spy galla över ICA. Ola säger att det är så att han mår illa när han hör om ICA:s snålhet! Länk här: http://www.gp.se/sport/1.3025378-miljardaren-det-ar-sa-man-mar-illa

Vi har i en artikel låtit våra läsare stifta bekantskap med denne färgstarke Göteborgare/Alingsåsare. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/01/ola-serneke-kand-fastighetsmiljonar.html

Varumärket ICA är nu ansatt från både oss grävlingar och från toppen på det framtida Karlavagnstornet. Heja, Ola Serneke! Spöa sk*ten ur ICA! Låt ICA få veta vem som regerar!