Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 19 mars 2016

Nowa Kommunikation -vad är det egentligen för ett märkligt bolag? En sak vet vi: Det är ett bolag i direkt och intim relation med Manuel Knight, bedragaren med sina påhittade militära erfarenheter som t ex att vara en US Special Forces. Nowa Kommunikation vet om att Manuel Knight är en bedragare, så varför då äventyra sitt varumärke?

Svaret är mycket enkelt: Nowa Kommunikation är lika ruttet som produkten Manuel Knight!
Att vi Groundhogs ens intresserar oss för Nowa Kommunikation, hänger ihop med att en oss närstående medarbetare och inspiratör, igår nästan bevistade en tillställning där Manuel Knight skulle vara huvudattraktionen. Vad Nowa Kommunikation inte från början insåg, det var att bland gästerna fanns en ännu större attraktion än Manuel Knight, nämligen en äkta och numera mycket känd US Special Forces: Mike Czarnecki!

För vid den after work som Nowa Kommunikation ordnade igår eftermiddag i lokalerna i Göteborg, där infann sig Mike Czarnecki, mannen som i januari i år fick Manuel Knight ned på knä och då tvingades medge att han aldrig varit någon Special Forces, utan att han, alltså Manuel Knight, bara ljugit om alla spektakulära händelser. Detta har han ljugit om under tjugo års tid och han har gjort det för att tjäna grova pengar och för att försöka briljera och imponera. Han försökte igår slingra sig och istället ifrågasätta Mikes militära erfarenheter. Ett sånt avskum han är, Manuel Knight!

När vi runt nyår på nätet fick syn på den öppna inbjudan till att få möta Manuel Knight på after work, så tog vi kontakt med Kerstin Torsede via mail. Hon stod som kontaktperson för gårdagens event och det är klart att vi kunde ha ringt henne på 0704 954994 där hon finns när hon jobbar, men skriftligt är alltid bäst. Här inledningen av vårt mail postat 2016-01-06:

<Bästa Kerstin!

Vi känner inte varandra, men vi känner däremot väl till Manuel Knight. Tyvärr.
Då det är tänkt att Nowa den 18 mars 2016 skall ställa honom på scen, så vill vi höja varningsflagg. Här länk till er exponering av Manuel Knight: https://magnetevent.se/Event/nowa-nyfiken-pa-7709/
Sedan augusti 2015 har vi i detalj granskat denne lurifax och vi har brutalt avslöjat honom och hans mångåriga ljugande. I oktober startade vi en blogg, Manuel Knight News, för att på det viset kunna informera om hans bedrägerier och varna presumtiva bokare för att anlita honom. Bloggen hittar man här: manuelknight.blogspot.se>

Vi ville vara tydliga, så vi avslutade på följande vis:

<Manuel Knight är en internationellt verksam svindlare som årligen drar in miljoner baserat på fejkad bakgrund och på lögner om akademisk utbildning!

Du är välkommen att höra av dig och bry dig inte om att vi uppträder under anonymitet; det gör vi för att vi inte vill få ovälkommet besök av denne impulsstyrde och hänsynslöse man med en mycket allvarlig aggressionsproblematik.

Med vänlig hälsning!

//G>

Kerstin Torsede valde att inte svara oss. Därigenom vet vi vad Nowa Kommunikation går för. Som bolag är man en girig bedragarkramare. Men att Anders Wallqvist, som är VD för Nowa Kommunikation, är en så usel kommunikatör så att han inte ens vet hur bolagets egen annons på nätet såg ut, det visar tydligt att Nowa Kommunikation är ett både suspekt och oseriöst bolag! Lägg därtill att man skyddar Manuel Knight fast man vet om hans bedrägerier, så förstår var och en att Nowa Kommunikation är en konstruktion för hycklare och lycksökare. Vi hissar röd flagg för sådana fifflarföretag. Vi bryr oss inte om att ringa Anders Wallqvist031 712 73 01 och säga vad vi tycker om honom och hans sorgliga verksamhet, för vi vet nu att han läser vår blogg.

@Anders Wallqvist: Här nedan kan du se hur annonsen såg ut (klicka på bilden för högre upplösning)

imagebam.com

Nowa Kommunikation har en finansansvarig som heter Hans Jacobsson och bl a det här hittar man på honom:
 <CFO
031-712 73 08
hans.jacobsson@nowakommunikation.se

Hans har bred bakgrund från finanssektorn och livsmedelsbranschen i seniora befattningar och konsultroller. De senaste 20 åren har Hans varit verksam i bl.a. Bure Equity, PwC, General Mills, Rootfruit Scandinavia och SEB. Hans är idag CFO på Nowa Kommunikation där han också är delägare.>

Vad som inte stod att läsa i Nowas presentation, det var att Hans Jacobsson har en fru och inte vilken fru som helst, för det är nämligen Catharina Jacobsson och som jobbar för Manuel Knight! Hon är gift med Nowa Kommunikations CFO. Så då kunde vi sluta cirkeln även där. Catharina Jacobsson kom i anställning hos Manuel Knight i januari 2013 och det var i samband med det som ordet 'Academy' intimt kopplades till Manuel Knight, mannen helt utan utbildning och bildning. -Jo, vi vet att Catharina Jacobsson har examen från Handelshögskolan i Göteborg och att hon, genom att ”låna ut” sin akademiska erfarenhet kan klistra litet tunn polityr på luffaren/bluffaren Manuel Knight. Vi vet också att Catharina Jacobsson känner till att hennes husse, Manuel Knight, att han är en bedragare. Vi vet därför att hon skyddar en bedragare. En som parasiterar på riktiga militärers goda namn. Catharina Jacobsson borde skämmas!

Vi vet dessutom en sak till: Catharina Jacobsson har nu satt sitt namn i pant hos Manuel Knight och det kommer att bli hårt solkat när bedrägeribubblan spricker. Kan inte vara roligt för Catharina Jacobssons barn att få uppleva hur Mamma blir hopkopplad med långvariga miljonbedrägerier. 

@Catharina Jacobsson: Vi vädjar till dig att tänka på framtiden och inte bli kvar i ett sjunkande skepp lastat med åratal av smutsiga bedrägerier. Lämna Manuel Knight Academy och kom över till oss, så lovar vi att göra vad vi kan för att rädda ditt namn. Dina barn vill ha en lycklig mamma och inte en som kanske kommer att hamna i utredningar rörande bedrägerier. Du vet ju om att Manuel Knight är en bedragare, så varför skydda en samhällsparasit som honom? Och varför vara lojal mot den hycklande ledningen för Nowa Kommunikation, ett riktigt ruttet bolag? Är du i själva verket lika omdömeslös som din husse, Manuel Knight?

imagebam.comFOTNOT: Innan vi slog larm till Nowa Kommunikation presenterades Manuel Knight felaktigt i inbjudan som "elitsoldat i amerikanska armén under Operation Desert Storm". Dessa bedrägliga uppgifter stod kvar en längre tid för att ha ändrats någon gång innan tillställningen skulle starta. Trots att Nowa Kommunikation varit medvetna om bedrägeriet vilket bevisas genom förändringen av presentationen valde de ändå att fortsätta sälja denna ruttna produkt!

Klicka på bilden för högre upplösning.