Email: groundhogswe@gmail.com

onsdag 9 mars 2016

Mike Czarnecki, den äkta US Special Forces-soldaten vi presenterat här på vår blogg, han accepterar inga usla kopior som t ex Manuel Knight. Det kommer vi heller aldrig att göra!

Michael (Mike) Czarnecki hittade vår blogg genom att han på en bild publicerad av Sveriges Radio, fick se Manuel Knight hålla upp den 'challenge coin' som Mike lånat ut till Manuel Knight något/några år tidigare, men som Manuel Knight aldrig återlämnade. Om detta har vi skrivit ett par artiklar.

Här länk till artikeln där Mike själv berättar om hur det gick till: http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/good-night-mr-knight.html

Vi har noterat hur Mike i kommentarsfält tillhörande olika bloggar, YouTube-klipp och liknande och som handlar om Manuel Knight, han där passar på att informera om att Manuel Knight är en bluff. Den 2 mars skrev vi om Hills Golf och i samma artikel hånade vi även 'Ledarna' för ett YouTube-klipp med Manuel Knight de lagt upp; ett klipp de sedan försökte dölja. Där fanns också Mikes kommentar och som vi här repriserar:

<Tyvärr var inte Manuel med i Special Forces. Och han är inte utbildad pyskolog. Hur vet jag det? Jag var Special Forces och har kollat upp honom med mina vapenbröder i USA. Han egentligen var radiotekniker i 3d Pansarförband, Tyskland. Allt han har sagt om sina krigsupplevelser är påhittat. Jag har träffat honom och blev lurad också. Jag till och med gav honom det mint han använde på SR P1. Jag konfronterade honom den 6 jan i år 2016 och ville ha tillbaka min "challenge coin". Han erkände att han inte var SF>

Vi har fått tillstånd av Mike Czarnecki att här lägga upp litet bilder och det är vi tacksamma för, eftersom dessa bilder i många delar visar Manuel Knights ynkedom när han parasiterar på andras utbildningar, både militära och civila. Här en bild rörande ovanstående citat:

imagebam.com
Klicka på bilden för högre upplösning:

Här nedan några bilder från Mikes privata album, bilder som han lagt upp för att visa att Manuel Knight är en bedragare, 'an imposter'. Manuel Knight har ju faktiskt både militär erfarenhet och utbildning, men inte som Special Forces. Manuel Knight vet hur illa man ser på en militär som försöker höja sin status för att få ragg på krogen genom att ljuga om SF. Manuel Knight är värre än så: Manuel Knight har begått ett astronomiskt militärt övertramp genom att han lever som miljonär i Sverige på att vid sina ”föreläsningar” ljuga om 3 krig, 2 medaljer och 1 krigsfångenskap, d v s att ha varit POW (Prisoner Of War). Det är både osmakligt och i USA dessutom olagligt.

Klicka på bilderna för högre upplösning:

imagebam.comimagebam.com


imagebam.comimagebam.com

Manuel Knight klarade inte av att Mike via sina tweets informerade Manuel Knights följare om att han bara är en bluff, så det slutade med att Manuel Knight helt sonika blockade Mike Czarnecki! Ett desperat men fåfängt försök till 'damage control' och som kommer att skrattas åt när hela världen förstått att Manuel Knight bara var en naken kejsare i ett luftslott som alltför länge hårdpumpats av lilla frun Anne Knight f Eriksson.

DISCLAIMER:
Det är viktigt att våra läsare förstår att Mike Czarnecki och Groundhogs arbetar var för sig och att vi inte tar ansvar för vad den andre skriver eller gör eller hur vi väljer att driva våra respektive frågor. Vi är inte talespersoner för varandra, men vi har det gemensamma intresset av att få stopp på Manuel Knight och att få Sveriges Radio och SVT att medge sina misstag i att inte på minsta sätt försöka kontrollera Manuel Knights minst sagt fantasifulla historier.