Email: groundhogswe@gmail.com

onsdag 23 mars 2016

Personkulten kring Manuel Knight har stora likheter med hur Nordkoreas folk hyllar sin högt älskade Ledare

Nordkorea har det inte lätt: ofta får nationen fungera som exempel på ett system bestående av organiserad likriktning och en, ur socialistisk synpunkt, egenartad dynasti genom att uppdraget att leda nationen där går i arv från far till son. Det är då man märker hur oerhört mycket längre i utveckling som Sverige har kommit, för här går ju uppdraget istället från far till dotter, åtminstone om vi talar om Bernadotter..

Låt oss hoppas att Manuel Knights bedragarverksamhet inte går i arv till sonen Jeremy Knight -det räcker mer än väl att Jeremy Knight (f 1994) har narkotikabrott som sysselsättning och han har också blivit dömd för upprepad narkotikabrottslighet. Vi har skrivit om det eftersom Jeremy Knight sitter med i styrelsen för bolaget Manuel Knight Academy


Men Manuel Knight, han drar sig inte för att inför ovetande ungdomar låta sig frambäras som en upphöjd gestalt, en person att visa aktning inför, en Ledare. När Manuel Knight förra året i juni besökte Oxelösund för att vara hedersgäst hos kampsportklubben Muay Thai Oxelösund lät man ett jätteporträtt föreställande Manuel Knight få bilda fond. Det i sig var ju sällsynt olämpligt, för det man trodde var en person värd aktning, har Groundhogs visat vara en person värd förakt-ning! Inte nog med bara porträttet, det fanns dessutom en stor text: Från Ghettot till US Special Forces

imagebam.com

Det finns ingen anledning att tro att det skulle vara Muay Thai Oxelösund eller arrangören Energikungen som skapat power point-bilden, utan det är mer troligt att Manuel Knight turnerat med denna presentationsbild. Se här i klippet nedan hur ungdomarna ger en uppvisning till Den Store Ljugarens ära, men kom ihåg att de vid tillfället är helt omedvetna om Manuel Knights lögner. Lägg märke till att evenemanget ägde rum så sent som bara drygt en månad innan grävargruppen konsoliderades och vi bevisade att Manuel Knight ljög när han påstod sig vara legitimerad psykolog. Sedan dess har Manuel Knight desperat försökt att sopa igen spåren om att han skulle ha varit en del av US Special Forces. Det är fullständigt omöjligt för honom, eftersom vi gräver upp allt han försöker begrava.


Vi har gång efter annan påpekat hur osmakligt vi tycker det är att Manuel Knight gör sig rolig på sin svärmors bekostnad och i nedanstående klipp som är från samma tillfälle som det ovan, så försöker han köpa billiga poäng på att beklaga sig över att han har tvingats umgås med henne en hel vecka. Hon kanske visserligen inte slipar de vassaste raketknivarna i lådan i indiankanoten, men Manuel Knight har ingen anledning att tro att han är smartare än sin svärmor. Bara för att hon gifte sig med en ung man hon tagit hit från Gambia och som sedan brutalt sparkade ihjäl en trebarnsmamma i Göteborg, så behöver inte det betyda att det är fritt fram för Manuel Knight att från scen ägna sig åt att håna henne. Vi hoppas svärmor Kristina Eriksson bereds plats i soffan hos Malou von Sivers när luftslottet Manuel Knight offentligt punkterats och att hon då får berätta om hur hemskt det var för henne som kvinna att bli trampad på av Manuel Knight, en person som säger sig arbeta mot våld. Psykiskt våld och hån mot en hårt åldrad kvinna är en form av våldtäkt det också!


Efter gårdagens förfärliga dubbla bombdåd i Bryssel tog statsminister Stefan Löfven till orda och talade om att vi även fortsättningsvis skall sträva mot att ha öppna samhällen, för ”vi vill ju inte ha det som i Nordkorea” (ungefärligt citat). Men vi Groundhogs tycker nog att Moder Svea är litet väl öppen när hon i sin famn tar emot en samhällsparasit som Manuel Knight. Han har inget här att göra! Manuel Knight har här i Sverige under lång tid plundrat offentligfinansierade verksamheter! Han har inte behövt fly några krig! Han åtnjuter därför inte samma status som de amerikanska soldater som i Sverige fick en fristad under Vietnamkriget, när de inte ville medverka i det de uppfattade som ett orättfärdigt krig.

Om inte USA begär Manuel Knight utlämnad, så hoppas vi att åtminstone Nordkorea gör det! Där kan han försöka lura Staten på miljoner genom att hålla sina ”föreläsningar”, så får han se vad som då händer. Bara tanken på att få höra Manuel Knight sitta och ljuga i Radio Pyongyang och veta vad han där i så fall kommer att drabbas av när han avslöjats känns trösterikt. I konungariket Sverige låter statsradion Sveriges Radio honom först upprepade gånger och under många år få ljuga för hela svenska folket och när Groundhogs avslöjat alltihop, så låtsas statsradion Sveriges Radio inte om att man fått information om att Manuel Knight är en bedragare. Så hur menar Stefan Löfven att vi skall se på statliga radion i Sverige? Som Radio Pyongyangs vänradio kanske?