Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 26 februari 2016

Camilla Heed -det är Manuel Knight högra hand på kontoret på Golfbanevägen 50 i Hovås. Hur sover hon om nätterna, när hon nu vet om att hon servar en bedragare?

Camilla Heed har under en herrans massa år suttit och bokat in sin husbonde Manuel Knight runtom i Sverige och angränsande länder och sedan skickat ut fakturor från Manuel Knight Academy med ofta sanslöst höga belopp för beställarna att betala. Länge kan det ha varit så att Camilla Heed svävat i okunnighet om att hennes husse är en bedragare i mångmiljonklassen, men inte nu längre, för nu vet hon allt!

Eller rättare: Camilla Heed vet nu åtminstone väldigt, väldigt mycket. Vi Groundhogs tror på information och som alla våra bloggföljare kan se, så vi delar vi med oss av vad vi hittar om Manuel Knight. En del av våra artiklar skickar vi för kännedom till 'Manuel Knight Academy' och som mottagare sätter vi då, förutom Manuel Knight, också upp Catharina Jacobsson och Camilla Heed. Dessa båda kvinnor är sedan många år i Manuel Knights sold och må kanske vara litet aningslösa och har kanske därför inte genomskådat sin blivande arbetsgivare när de började arbeta för honom. Vi hånar inte folk som blivit lurade av Manuel Knight, för det här är en mycket tränad person -tränad i konsten att dupera sin omgivning. Vi hånar inte heller journalister generellt för att de inte proaktivt satte sig och dammsög arkiv, register och Internet innan de publicerade sina hyllningsartiklar, men när nu många av dessa journalister tack vare vår information, inser vad Manuel Knight är för en sorts person, så kunde man hoppas på botgöring, d v s att de nu skriver om hur de blev lurade av 'Mästerbedragaren i militäruniform' aka Manuel Knight. Vi får se vad som eventuellt kan hända i den delen. Vi lobbar för fullt för att svensk gammelmedia plus SR och SVT skall ta sitt ansvar och berätta sanningen om mångmiljonbedragaren Manuel Knight.

Som vi skrev ovan så har Manuel Knight under många år använt sig av Camilla Heed som sin assistent och den där sortens relation kanske hon gillar, men vi gillar inte att hon som om ingenting hänt fortsätter att kränga honom till kommuner. Varför vi inte gillar det? -Jo, för att kommuner drivs med skattemedel, alltså med våra pengar och vi tycker inte att det är förnuftigt använda pengar att man ger dem till bedragare. Så sent som den 22 januari 2016 fakturerade Camilla Heed stackars Svedala kommun med totalt hela          SEK 53 000:- för att man köpt ett ”seminarium med Manuel Knight i Malmö den 7 januari 2016 (Se bild på fakturan här, klicka på bilden för bättre läsbarhet)
imagebam.com

För knappt ett år sedan betalade Svedala kommun SEK 52 800:- till Manuel Knight, men på den tiden kanske Camilla Heed litade på sin chefs försäkringar om att han verkligen var en f d US Special Forces-soldat och legitimerad psykolog? Kanske, som sagt. För om Camilla Heed redan då visste om att Manuel Knight var en bluff, så gör ju det saken bara ännu värre för henne, för då kan hon inte hävda att hon var i god tro. När Camilla Heed för fyra veckor sedan skickade faktura #9531, då visste hon minsann att hennes chef är en internationellt verkande bedragare! (Här bild på fakturan från 2015, klicka på bilden för bättre läsbarhet)
imagebam.com

Vi kan förstå om Camilla Heed inte känner sig alldeles bekväm med att knacka sin husse Manuel Knight lätt på axeln och säga till honom att hon inte längre vill vara med i det här bedrägeriet. Det är inte lätt att fronta en person man nu sent omsider inser är både hänsynslös och direkt farlig att bråka med. Inte blir det heller lätt att, som i Camilla Heeds fall, utan högre utbildning i dessa tider och vid snart fyllda 50 få ett nytt jobb. Särskilt inte när man som sin arbetsgivare tvingas ange att man arbetat för Manuel Knight, elitbedragaren...

Camilla Heeds make Thomas Heed sysslar ju likt Manuel Knight, även han med ”utåtriktad” verksamhet typ 'Performing 4 Business'. Han har dessutom engagemang i litet märkliga bolag, som bl a sysslar med både hälsa och rörläggeri. Varför känner vi att det luktar om det här? Kan det vara våra känsliga grävling-nosar som ger oss vittring?

@Camilla Heed: Vi tycker du skall ta kontakt med oss Groundhogs och berätta vad du vet, för om du gör det, så lovar vi att göra vad vi kan för att rädda åtminstone något av ditt rykte. Vi kan inte erbjuda dig pengar, för vi köper inte folk, men vi kan i alla fall bli en frälsarkrans för dig och ditt namn.