Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 13 februari 2016

FMA -ett av Norrlandskustens värsta fifflarföretag!

Ibland går det inte att linda in ett budskap och då blir det till att tala klarspråk. När det så handlar om en representant för talarbranschen som inte sköter sig, så blir det hårda puckar. Vi skjuter mot ett öppet mål, för FMA har ingenting att sätta emot. Det skulle då vara de väljer att låtsas som att man inte vet att deras talare Manuel Knight är en bedragare, men ett sådant strutsande stoppar inget.

Stackars Sundsvall! År 1888, den 25 juni, brann hela staden ned. År 2016, den 20 april, är det tänkt att staden skall hemsökas av ännu en katastrof, för då är det tänkt att bedragaren Manuel Knight skall drabba den stackars befolkningen! Vad har Sundsvall gjort för ont?

Vad Manuel Knight gjort för ont, det har vi nog redan klargjort, men det är tänkt att Lasse Gustavson, brandmannen, på scen skall sekondera Manuel Knight. Lasse är (enligt Manuel) fullt införstådd med vad Manuel varit med om. Då rimligen också vad Manuel inte varit med om. Vi tror att Lasse Gustavson vet om att Manuel Knight ljuger och därför kommer vi att imorgon rikta vår uppmärksamhet mot honom.

Vi ville informera både FMA och Lasse Gustavson om hur vi ser på ärendet, så det nedanstående skickade vi dem:

Från: Ground Hog <groundhogswe@gmail.com>
Datum: 12 februari 2016 00:00
Ämne: FMA åter uthängda på vår blogg!
Till: info@fma.se
Kopia: Lars Gustavsson <lasse@pan.se>

Hej FMA! -ett av Norrlandskustens värsta fifflarföretag!

Här har ni nu det senaste inhoppet ni gör på vår blogg:

Vi gissar att det inte är precis vad ni önskar, men ni har er själv att skylla: Tar ni inte er hand från en skurk som Manuel Knight, så är ni, FMA, en lika stor skurk som han och som vi skriver, så är ni därmed två i tangon.

Men så tillkommer Lasse Gustavson. Vi har i mail varnat honom för att sätta sitt varumärke på spel genom att kliva upp på scen med bedragaren Manuel Knight och på det viset uttrycka sin solidaritet(?) med Manuel Knight. Kanske för att denne har ett så dåligt omdöme och en så girig fru, så att han måste ljuga sig fram i livet. Nu har ju Manuel Knight i sig ett emotionellt deficit, så det är ingen överraskning att vi finner honom bland de andra psykopater som historien tyvärr är fylld av.

Men Lasse?

Hur tänker han? Manuel Knight säger i mängder av intervjuer, att det är Lasse som fått in honom på detta med talarverksamhet och att Lasse också fått veta mer om honom än vad lilla Anne fått veta. Det är nog iofs en hel massa saker lilla Anne inte fått veta, men om Manuel för en gångs skull talar sanning, så ligger ju Lasse pyrt till snart. Vi har en princip vi följer när vi planerar publicering av de mail/brev vi skickat ut: Handlar det om kommuner, myndigheter, företag o likn, så får de en vecka på sig att återkoppla; därefter är de fritt villebråd för oss, t ex genom att vi publicerar vad vi skrivit till dem. När det handlar om enskilda, så är vi mer generösa och vi väntar två veckor tills vi anser att vi har gett möjlighet nog att återkoppla. Till Lasse skrev vi den 30 januari och sedan återkom vi den 7 februari med ett nytt mail till honom, eftersom vi då ville visa honom att Mike Czarnecki, den äkta elitsoldaten, hade fått Manuel Knight att medge att han ljugit om att ha varit Special Forces-soldat. Lasse hörde inte av sig på varken vårt första eller andra försök till kontakt och vi kommer därför att nu till helgen presentera hur vi ser på Lasse och på hans framtid som talare. Manuel Knight är allvarligt vingklippt och kommer inte att vara eftertraktad för andra än för dem som önskar tala om för honom vad de tycker om bedragare och som vill göra det rätt upp i ansiktet på honom. Det är många, det.

Vi vill ge Lasse en chans han kanske inte förtjänar, men vi är inte ondskefulla, så vi tycker att FMA nu direkt tar ett snack med honom och säger att ni månar om honom och hans varumärke och därför frikopplar honom från Sundsvall den 20 april. Vill FMA köra detta race i Sundsvall med Manuel Knight ensam på scen, så be our guest -men vi hade inte gjort det. Att servera Manuel Knight som talare vad gäller ledarskap, är ohederligt. Manuel Knight har en enda sträng på sin lyra: Han kan tala om sitt bedragarskap. Men han gör det inte gärna, så därför hjälper vi till med det.

//G

Så skrev vi igår.

Imorgon skriver vi mer.