Email: groundhogswe@gmail.com

onsdag 24 februari 2016

Next Step Group -det är bolaget som agerar hallick i Göteborgsområdet. Det är de som är ansvariga för banderollen i Hovås med Manuel Knight aka ”Den Flinande Gigolon” intill väg 158

Det är inte bara snipiga puritaner och Vänner av Ordning som hört av sig till oss sedan vi den 3 februari publicerade vår artikel om Manuel Knight som en liggande prostituerad upphängd på en husfasad. En del estetiskt sinnade som dagligen tvingas passera 'The House' äcklas av att se denna offentliga svarta slavhandel som Next Step Group ägnar sig åt när de säljer lokaler med hjälp av en omdömeslös, men girig och slirig ”föreläsare” i form av Manuel Knight.


Ingen kan anklaga oss för att inte bry oss om miljön. Vi värnar verkligen om miljön och då inte minst om den offentliga. Man skulle kunna säga att vi slåss för den och lika sanningsenligt kan man säga att vi gärna slåss mot dem som smutsar denna svenska miljö. Som t ex Next Step Group i Göteborg. Den 22 februari skrev vi ett mail till dem där vi bifogade ett mail vi tidigare skrivit till Nina Bergerheim, Lisa Robertz och Pontus Lomar.

Hej, Next Step!

Som framgår av det vidarebefordrade, så har vi uppmärksammats på att ni har hängt upp The American Gigolo aka Manuel Knight över en husfasad precis kloss an väg 158; en nedsmutsning av den offentliga miljön som saknar allt motstycke! Den informationen om er banderoll ledde till att vi skrev en artikel. Vår första fråga till er blir naturligtvis om ni fått godkännande för en sådan sexuellt färgad kontaktannons. Har ni det?

Sedan vi den 3 februari publicerade vår artikel, så har folk hört av sig till oss och berättat om hur de upplever att se en person som visat sig vara en bedragare, upphängd vid vägkanten: Man ogillar ert tilltag, för att uttrycka det kort. Vi ställer oss också litet undrande till hur ni på det här viset vill äventyra ert varumärke, för en sak är säker och det är att Manuel Knight snart är en slocknad stjärna, ett svart hål.
En annan sak som är säker är, att de personer vars varumärken riskerar skadas av ert påhitt att fläka ut den falske psykologen och lika falske elitsoldaten på er husvägg, att dessa personer kommer att vara rätt härskna på er inom kort.

Vi arbetar under anonymitet, men så mycket kan vi berätta om oss, att vi kan det där med varumärken och hur dessa kan manipuleras alt påverkas. Detta sagt upplysningsvis.

Med hänvisning till ovanstående önskar vi för våra läsare kunna meddela att ni gett oss ett löfte om att innan månadsskiftet banderollen kommer att ha tagits ned. Det är väl inte för mycket begärt? Har vi en deal?

Ni satsade på fel häst när ni valde att exponera Manuel Knight. Har ni riktig otur, så kommer han att åtalas för 'bedrägligt beteende' för att grovt ha vilselett dem som kontrakterat honom som föreläsare, med tanke på att han och hans bolag Manuel Knight Academy bedrivit falsk marknadsföring när de ljugit om hans militära erfarenheter och om att han skulle vara utbildad psykolog.
Tänk på det.

Hälsningar!

//G

Next Step Groupie har ännu inte svarat oss och vi kan tänka oss att man bestämmer sig för att ”av princip” inte ge efter för påtryckningar från en anonym grävargrupp, även om den råkar vara av Groundhogs fina ull och höga kvalitet. Vi tycker att bilister och boende och som upplever bilden på den flinande bedragaren Manuel Knight som anstötlig, inte bara skall höra av sig till oss, utan ta direktkontakt med Next Step Groupie och kräva att banderollen skall bort! Här länk: http://www.nsgroup.se/lager-goteborg/pagaende/nya-hovas/

Maila hit: info@nsgroup.se

Här telefonnummer till Next Step Groupie: 031 712 69 12

Enligt banderollen säger sig Manuel Knight vara på väg att ”flytta in i Maj”. I vilken Maj? Är uttrycket ”flytta in” en omskrivning för att man har intimt umgänge med någon?