Email: groundhogswe@gmail.com

tisdag 23 februari 2016

Tiger Woods och Manuel Knight, vad har de för likheter mer än att de är mörka, med fäbless för blonda svenskor och för andra. -Ja, golfen då förstås, men finns det något mer som länkar ihop dem?

Svår fråga kanske, men bara lugn! -Groundhogs har svar på det mesta vad gäller opålitliga människor och i den kategorin passar både Tiger Woods och Manuel Knight in. Två uppmärksamhetstörstande amerikaner som till sig knyter en svensk blondin på samma sätt som Paris Hilton släpar på en chihuahua.

Vår redaktionschef, som är av den äldre och litet dubbelknäppta sorten, han vill att vi i möjligaste mån skall undvika att sprida skvaller, men vad gör vi när vi hittar något spännande? Skall vi bara slänga det? Om Tiger Woods bilval år 2009, en Cadillac SUV, är särskilt spännande att använda när han väljer att backa rätt in i en brandpost med den, det är en öppen fråga. Manuel Knight trivs kanske att spänna sig i sin Porsche, en bil han är omåttligt stolt över att ha ljugit ihop nog med pengar för att kunna köpa. Som ett stort barn, om någon frågar oss.

Om någon frågar oss om vi har något saftigt köttstyckeaktigt att servera, så får vi erkänna att vi inte vet hur vi skall värdera informationen, att det som förenar Tiger Woods och Manuel Knight, förutom bilar, bollar och balla(?) brudar, är valet av arkitekt. Båda har hamnat hos Pontus Lomar och hans produktioner. Spännande? -Njae, vi väljer att passa på den frågan. 

Pontus Lomar? Om det svagt ringer en klocka hos några av våra följare, så kan det vara att ni hört/sett namnet Pontus Lomar sväva förbi när ni läste vår artikel om The American Gigolo aka Manuel Knight aka Kejsar Bokassa och som vi publicerade den 3 februari. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/wtf-manuel-knight-flaker-ut-sig-i-hela.html

Där länkade vi till ett YouTube-klipp som ledde till att ni fick möta i tur och ordning: Pontus Lomar, Nina Bergerheim, Lisa Robertz och sist men störst och värst: Manuel Knight. Den internationelle storljugaren som säger sig ha förhoppningen om att i kontorskomplexet 'The House' i Hovås kunna få möta citat: ”en massa andra likasinnade människor”. Hoppsan! Antyder bedragaren Manuel Knight att de tre andra sysslar med bedrägerier och att grovljuga på ett extremt professionellt vis, så som han själv gör? Vi tror att Pontus, Nina och Lisa nu, när de ser detta, väljer att se sig om efter annat umgänge om de söker äkta kreativa människor att umgås med.

Hur var då kopplingen mellan Pontus Lomar och Tiger Woods? Jo, för fem år sedan misstänktes Pontus Lomar ha intresse för f d fru Woods, d v s Elin Nordegren. Det ryktet var nog bara ett rykte, fast klart är att Pontus Lomar fungerade som designer för det hus i Florida som skulle bli paret Woods drömhem. Tills paret sprack. Elin tröttnade på Tigers ljugande. Att Anne Knight skulle tröttna på sin make Manuel Knights ljugande, tror vi inte är särskilt sannolikt; det är ju hon som under två decenniers tid har skickat ut honom att ljuga i hela Sverige med omnejd, för att få in alla de miljoner som paret är så intensivt beroende av.